![]() |
FCB: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Mascherano, J. Alba, Alves
FCB: Neuer; Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat; Xabi Alonso, Lahm, Thiago; Schweinsteiger, Müller, Lewandowski |
Moram se javno posuti s 2-3 tone pepela. Kad je objavljeno da je Allegri novi trener Juventusa ocekivao sam nikakav rezultat u Europi i drugo mjesto u Serie A (iza Rome). Max je ocitao lekciju svima, osobito onom cmizdravom pesimistu Conteu. Ne mozes igracima prije utakmice kukati da je protivnik jaci, da se nema para, da se treba braniti i slicne pizdarije. Kad to radis ispadnes od Galatasaraya. Kad imas muda dobijes Real u polufinalu lige prvaka.
http://i.imgur.com/FWQTG2n.jpg :roller: |
Ne kuzim kako Juveova formacija moze bit 3-5-2 a ne 5-3-2 kad igraju sa dva obrambena bocna igraca.
Citiraj:
Rakitic i Mascherano, eto šanse za za Barcu 2. |
Citiraj:
|
Srednja žalost.
Nisam mislio da cu ovo ikad rec ali ajmo Bayern! :D |
Bolji je vezni ramos :D :D :D
|
Rakitic to ovaj debeli šta kroz noge gura...?
|
Odlicna tekma zasad ali komentator ubija svršavanjem na Barcu -.-
|
Citiraj:
Za nas mentalitet i profil igraca idealan sustav. Bilo bi ga dobro barem isprobati u prijateljskoj tekmi. Barca i Bayern, izvrsna tekma. jedno 20 puta bolje od autobusa i pirje :D tehnicki kvalitetno, agresivno i napadacki :) |
bas sam to htio reci. od tika take ni t, strmopizdili su se na gol ko da nema sutra.
|
Barca igra ko real u najboljim danima! :D To je kompliment! :p
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Neki link za stream?
sve kaj nadjem mi trza |
Hrt online prijenos
|
Dobra tekma. Ovaj Alcantara a i Benat ili kako već, to su igači tipa Isco, mamu bi prodali za rolicu i pimplanje :D
|
Ograniceno samo na Hrvatsku :D
Nisam znal da su tak pametni tam. Nis, odo spavat. tak ionak tu kod mene je vec kasno |
Guglaj barcelona stream
|
E buljo zbog ovakve tekme ja kazem da je ono jucer losa bila, i da veceras ostane 0-0 opet je razlika nebo i zemlja od ovog i onog jucer.
Guardiola je bio u šansi da dobije od Barce ono sto je on dobio protiv Bayerna dok je bio u Barci ali ga je Suarez spasio :D |
Citiraj:
Inače, Neueru treba dignut spomenik :D |
Ozbiljno? Lel ovo sam žešće fejlo, nea šanse da se ikako izvučem :D
Ali bar sam uz tvoje vcrs :P |
Da i završi 0:0, nije Barcelona Porto ili Šahtjor da tamo dobije 5 komada u prvih pola ure.
Ako gledamo LP ove godine, Barci je isti klinac igrala doma ili u gostima. Igraju atomski. |
Citiraj:
|
Znaci Barca ne moze bolje, igrat ce isto a Bayern ce kuci sigurno bolje igrat.
|
Barca može izgubit ali u ovoj formi teško da ih netko može nadigrat, Real s Modrićem eventualno.
|
Sad kad iz nekakve polukontre ubace Svabe nekakv golcic kao osveta za sve promasaje
|
rekoh - neuer = spomenik.
|
barcu ne podnosim, ali su mi drugi najdrazi nogometni klub :D
|
Ovaj Muller... koji kmet gadni.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neueru fakat trebaju spomenik dic.
Tri zicera je skinuo danas. @nex, pa samo i jarnija smo imali od pravih bekova :D U varijanti tog sustava s liberom se takodjer bekovi mogu duplirati, a i sastavom veznog reda moze se anulirati nedostatak kvalitetnih bekova. Ali dzabe to, her Kovac voli kopirat bayern i njemacku repku :D Edit: evo ga, Messi :) |
Kroz Nojera :D
ajmo, gazi seosku zadrugu bavarije :D |
Ne mogu vjerovat koliko nisam volio Barcu kad su igrali dosadnu tikataku,sad sam uzivao kad zu zabili kao da navijam za njih jebate led :)
Aaaaaa ovo je fifa 2015 !! |
Ovaj Messi je Bog
|
Bye bye Bayern, Messi x2
Rakiticevo proigravanje BTW Kako ga je povaljao Messi, OMG Kristinka mu moze popljugat :D |
Kad dobijem eurojackpot, kupit ću si Messija da mi se lopta po dvorištu.
|
Odlična tekma! ovi jure u taj gol pas mater kao da je sisa neka unutra pa svi trče k njoj... super super
|
Joj evo svrsavanja, jao komentarora
|
ćosićevo svršavanje=neprocjenjivo
|
Boatangteng - novo lice Kosmodiska. Pukla kičma na 7 mjesta...
Idemo još, gazi seljobere. :D |
ankle breaker lol
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:31. |