![]() |
Dok ima svjetla slike su sasvim OK. Solidna kamera za takav mobitel. Nisu ni ove sa skupljih nest specijalno bolje.
|
Kamera šiša M8 i to debelo.
I ono je sve slikano sa automatskim postavkama. |
Sisa dok je svjetla jer moze dat vise detalja ali u nekom polumaraku ili makro fotkama nema sansi. To je jaca starana M8 kamerice, definitivno.
|
Pozdrav!
Molim pomoć... Rootao bih Htc One(M7). Trebam samo root pristup i vjerojatno custom kernel jer bih htio spustiti takt procesora i undervolt napraviti. Dosta sam novi u tome ali dosta sam čitao i upoznat sam sa dosta stvari oko roota. jel može neka preporuka za neki tutorijal ili root tool kit? trenutno me ne zanimaju custom romovi. Jel netko koristio towelroot alat? kao nije potreban komp za root. Bio bih jako zahvalan na pomoći,savjetu! Tnx! |
Jel ima tko kakav savjet il prijedlog?
|
Očito nema korisnika po forumu :D
Ništa, najbolje ti je na xda, čitaj par dana i onda se kreni upuštati u takve stvari kad ti bude malo jasnije di, šta kako i gdje: http://forum.xda-developers.com/htc-one/development |
Znam za XDA forum.
Čitam tamo al sam htio vidjeti kaj ljudi kažu i dal je netko to već radio kod nas i kako. Ima svašta tamo. Ja bih samo root pristup. Vidio sam i kingo root tool. Čini se ok... Pa sam htio pitati za mišljenja... |
Probaj towelroot. Meni na s4 mini i lg g2 sa KitKatom radi.
|
Ne Htc i Moto ne... Još bar za sada...
Kingo nisi probao? |
Najavljen HTC One M8 Dual SIM i prodaja počinje slijedeći tjedan na području Njemačke, Austrije i Švicarske sa nemalom cijenom od 679 EUR.
Da li su se mijenjale tehnicke karakteristike u odnosu na single sim - nema informacija, ali sigurno je da 4MP Crappixel kamera i dalje ostaje. Moja pretpostavka je da je izbacen utor za microSD a dodan jos jedan SIM utor. Bar je tako rijesio Lenovo svoj K910L i K910 Dual SIM. EDIT: Meni bi čak možda bio draži HTC One E8, sa 13MP kamerom i plasticnim kucistem a ostatak identican za dosta manje novaca, samo da ga kinezi na uniste svojim ROMom i frekvencijama. |
U M8 ima dovoljno mjesta i za dual SIM i za microsd slot.
Upravo uspoređujem S5 (5,1") i Desire 610 (4,7"). Fizički su skoro identični, ali Desireu dio ekrana pojedu gornji i doljnji bezel koji je prevelik. Na doljnjem ima samo logo HTC što je totalno neiskorištavanje prostora. Inače, na njemu je KK 4.4.2. |
Kako se napravi reinstall originalnog HTC firmware-a?
Pošto uvijek bude problema nakon nadogradnji, htio mi napraviti čisti kompletni reinstall sa najnovijim software-om i onda podesiti mobitel. Sony ima software za to, ali koliko vidim HTC sync služi samo za to, sync. |
Citiraj:
|
the plot thickens:
Poštovani, Vip prodajno mjesto će Vas kontaktirati vezano za zamjenu uređaja. S poštovanjem, Nitko me nije zvao dok nisam dignuo uzbunu, vec 5 dana sam mogao u CCO-west pokupit telefon u Vipu, odnosno telefon u vrijednosti ovog kad je stari, nepopravljen kupljen.. al jebemu.. da su me bar nazvali. I ne ne može u drugoj poslovnici Vip-a, već baš ovoj. Mislim da vas više neću gnjaviti na HTC PDF-u :) |
Pozdrav.
Jel ima tko da mi pošalje direktan link sa tutorijalom i root alatom za HTC One m7? Čitam na xda pa valjda nisam našao il vidio... Mob je na Vipu,sw 4.4.2,sense 6. Ako ima netko link da pošalje bilo bi super. Htio bi samo root i custom recovery CWM al nisam siguran koje fajlove da uzmem. TNX!!!!! |
Mišljenja o HTC One Mini 2? Ima netko? Netko se poigrao s njime?
|
Ja ga uzeo prije 10 dana. Prešao sa Z1C, za sada super zadovoljan!
|
Ja sam opasno zagrizao za njega, mogao bih ga dosta povoljno nabaviti, jedino me tlači "samo" 4,5" ekran. Po svim testovima ima bolju kameru od originalnog M8 ( osim naravno pri slabijem osvjetljenju. Kakvo ti je trajanje baterije?
|
Nemaš se šta misliti oko ekrana, super je, veličina taman. Svi pucaju na 5+ što je meni previše. Kad ne možeš jednom rukom koristiti mobitel, onda ne valja.
Kamera je bolja. Žena mi ima M7 i puno su bolje od njenog. Baterija mi se čini ok, ali iskreno nisam niti probao u realnim uvjetima pošto sam toliko i na godišnjem koliko imam mobitel pa ni ne koristim koliko inače. |
Baterija mu je solidna, izdrži dan jačeg korištenja bez problema. No dok se mobitel zagrije jače tijekom igranja igre ili slično postotci krenu dole ko blesavi.
Inače, simpatičan mobitel, riješio sam se S5 zbog veličine i mutavog TouchWiza, mislio M8 uzeti jer je stražnji dio zaobljen pa mi veličina ne smeta i Sense mi je bolji, onda vidio taj mini 2 i rekao može, plus keša za moreno ostalo od deala. Ma da ima 2GB radne memorije bio bi savršen jer ovaj Sense leti i na S400, kamera iznad prosjeka, o prednjoj da i ne pričamo, dizajn i kvaliteta izrade uvjerljivo najbolji među konkurencijom, zvučnici brutalni... Makar mu ovo mini u imenu baš i ne leži jer ti mini modeli uopće više nisu mali, više midrange verzije flagshipova... |
Opppaaa.. Dolazi nam M8 sa windowsima 8.1..
Linkovi slijede.. |
O tome se već piše na WP temi.
EDIT: recenzija HO (E8) - plastična verzija M8 sa normalnim fotićem http://www.gsmarena.com/htc_one_e8-review-1109.php |
Pa nevjerojatni su, pa ajde kak su sada opet uspjeli usrati kameru koja odlično radi na One Mini 2 i Desireu 816.....
|
nakon 7 mjeseci mi se M7 počeo smrzavati i resetirati, i jako je vidljivo ljubičasto na kameri pod tamnim svjetlom...sad je u agramu...nadam se novome :D
|
Citiraj:
U svakom slučaju sretno. Meni se ti M7 i M8 čine kao nepoderivi mobiteli, al eto... |
Meni je HTC One Mini 2 presexy. Nije prevelik, lijepo leži u šapi,
materijal je prva klasa. A ovaj novi One E8 - plastika, idu za politikom Samsunga ili šta? Bar je 200$ jeftiniji vani, dakle kod nas možda 200€ manje. :D |
IMO preveliko obzirom da ima 4,5 displej sa svojih 137 mm.
LG G2 daje 5,2 u istim gabaritima, a mini varijanta 4,7 na 129 mm. |
Pa isto ko i full size One, ima 5" ekran, a velik je kao G3 s 5.5" ekranom, ali fora i je u tom dizajnu i tim bezelima sa zvučnicima.
|
evo jedna dobra vijest za sve vlasnike m8ice koji su na VIPu , napokon je riješen data connection problem
|
Mini 2 je ok veličine (širine). Bilo bi bolje da je kraći za taj HTC logo dio, ali šta je tu je.
|
Dakle imam neki problem na htc m8 koji sam isto imao i na sensationu, ali na one x i one x+ ne. Znači kad pričam ko neki klik čujem nekad usred razgovora vrlo iritantno i ne znam u čem je problem da li je signal il šta pa reko da pitam da li je netko imao možda sličan problem ?
EDIT: Riješeno, zamjenio karticu novom i sad je sve ok, nevjerovatno nova kartica pa u banani bila... |
Citiraj:
|
Ima Desire 610. Kamera je loša. Sunčan dan, 20m od mene stoji bijeli kombi sa reklamom firme na vratima. Fakin' kamera nije u stanju fokusirati taj natpis da bi na nešto ličio. A ne, morao sam se približiti 10m da bi to napravio kako treba.
|
Novi Desire na vidiku - A11.
https://twitter.com/upleaks/status/498013867767627776 |
hm evo dobio novi M7 crni iz agrama...power tipka je skoro u ravnini s kućištem i kad se stisne nema onog klika ali funkcija se izvrši...možda je to tak na novijim modelima...druga stvar...kamera je postavljena cca 1mm niže što znam po case-u....
ma bitno da radi sve kak spada zasad :D |
da nije to neciji popravljeni m7?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije da sam Tošo Dabac, ali majku mu staru, okinem koji put sliku. Naspram ovoga, bez zajebancije, BlackBerry Bold 9000 je radi slike ko full frame SLR sa vrlo skupom lecom. Slike su toliko lose da se pitam je li to granicno sa varijantom reklamacije? |
Ne mođeš tu ništa. Ako su fotke na high end tipa M7/M8 isto loše, logično je da će na low end Desire seriji biti kriminalne. Sad mi je žao što nisam uzeo nešto drugo umjesto HTC-a iako je izbor u t-komi bio od qrca.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |