![]() |
Citiraj:
Echoing Fury je prvi item otkad igram inferno koji sam dobio u igri i ostavio sebi :D http://www.pohrani.com/t/12/eV/1uIczdUM/clipboard.jpg |
Citiraj:
|
Evo prošao Inferno sa svojim DH. Bilo je teško, ali još je slađe pošto nisam kupio niti jedan item na AH, sve drop!
Sad je monk na redu ;) http://eu.battle.net/d3/en/profile/U...8/hero/1139095 |
Čestitam burmuz.. DH je genijalan lik. Evo krenio sam s njim igrat hardcore..
Iako moram priznati da je igra nakon ovog zadnjeg patcha bar 50% lakša.. bilo je nemogućih kombinacija elite.. Prije se nije moglo bez AH, a danas prosječni igrači igraju act3. |
jel mi može neko monka lvl 20 "progurat" korz normal i nightmare? Ili barem normal?
|
Citiraj:
A što se HC tiće, potrebno je od početka vježbati dobar kite, iz iskustva ja to :) |
Meni je toliko lakse da je postalo prelagano i nema vise nikakvog gusta. Sad svako moze igrat treci akt i dropovi su bolji tak da ce se uskoro zasitit AH i prodavat ce se samo mega itemi a ovi dobri i sl. ce u salvage. Mislim da to nebu dugo trajalo jer nema puno smisla. Imam pun stack 1h oruzja koja su se prija patcha mogla prodat za xx milja a sad ih nitko nece ni pogledat.
|
Citiraj:
Gledam tvog lika DH i nije mi jasno , slični statusi ko i kod mene http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/12461368 a muči me act 3? |
Citiraj:
Trebaš dobar mikro i nemaš brige. Da se razumijemo, teško je i meni bilo proći ali se da, treba malo truda :) |
kako stavim da mi nitko ne može uć u igru dok igram, još nisam instaliro igru, al na dobrom sam putu pa da znam kad budem podešavo opcije gdje to mogu podesit?
|
Options, social i makneš kvačicu sa allow quick join.
|
da te pitam, instaliro sam je, acount name to upišem samo e-mail s kojim sam se registriro ili? i koji pasword mora bit, od te e-mail adrese ili mogu stavit neki novi?
|
e-mail i pass od battleneta
|
Ne razumijem, zar je teško probati? Nije da imaš gdje promašiti.
|
jel ima netko za power levelanje? NAgovorio sam jednog lika da me "prebaci" do diabla na normal i sad mogu nightmare, al trebam bit barem lvl. 50 za hell itd. Treba mi power level za 3 lika. Dajte ljudi da se dogovorimo jer je prelazit normal zabavno kao gledanje boje koja se suši na zidu.
|
Ja ti mogu navečer uletiti, ako imaš vremena iza 21h.
|
Mogu i ja navečer.
|
može nema frke , oko 21 sat sam online!
|
Kupiš exp gear za 50k, šljem sa soketom, unutra star i vozi, do pola hella si lvl 60.
I naravno stalno igraš u MP i stalno kupuješ novi jači exp gear za siču... |
jel MP donosi više exp?
|
još jedno pitanje, kako mogu indentificirat iteme u prvom actu? tražim posvuda nekog tko to nudi, od onih ponuđenih likova i nitko nema tu opciju ili ja krivo gledam.
|
Desni klik na item i sam ga indentificira.
|
nick praskaton, malo iskombiniraj :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ma kombinira ja, nego nisam skužio da se desnim klikom može identificirat. hvala kolegi gore što mi je pripomogo da riješim tu zagonetku, uglavnom zadovoljan sam igrom. za sad sve štima, i ide ko po loju. :D opet je to onaj stari diablo, kojeg kad kreneš igrat ne moš s stolice ustat, svakih 1h vremena si kažem još malo još malo, i tako sam mišem udarao u komadu 8sati, i sada vrijeme je da se krene na spavanje, treba se i odmorit malo. :) |
Zanima me jel itko farma normal diff dalgur oasis i okolicu za leoric ring?
Najeftijiji na ah kad sam gledo jucer je bio 50 milja.a nije g tak tesko nac.ja svoj naso za 3 sata.sad jos jedan i na ah.e da ring moze dropat bilo koji mob a ne samo elite.meni dropao obivan skeleton |
pa to je lvl 14 ring ?
|
Upravo provjerio. Cijene su bolesne. Poludili svi zbog pargona.
Ne vidim smisao ekstremnog pumpanja paragona. Konačno opet ima neki motiv napretka, a ljudi pumpaju ko ludi. I šta će biti kad dođu do 100? Biti će opet "aa dosadna igra", "nemam zašto igrati", "samo grindanje...". Da uzmem taj ring, uništio bi si lika. No, da se razumijemo, nafarmat ću par komada i stavt na AH :D. |
Taj ring pada samo u dalghur oasis?
|
Citiraj:
Mi se čini da budem primoran ga usput farmati na normal hardcoreu usput zbog farma liquid rainbowa (staff of herding mat) :D |
Ha, s obzirom da mi je do sad pao ukupno 1 (jedan) legandarni, moš mislit koja je šansa da će mi se posrećit s ovim :) Neću ni pokušavat
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hahaha :D Ako netko treba neke opreme koja nije nešto pretjerano jaka, a pomoći će mu sigurno na infernu act1, za više manje sve likove, može me dodati pa kad budem ingame podijelim nešto: De5tr0yer#2451 Jučer sam dosta toga nudio, imam dosta toga u stashu i ono na AH stash što ima, pa da ne slikavam i mučim se eto. :D -- Jučer mi pale jebačke rukavice i čisto solidne strijele, bolje od onih što sam prije imao, na DH su mi sad :) Kao što se može vidjeti, bolje shoulderse nemrem nikak nać :D |
Isto kao destroyer, imam dosta stvari za podijeliti, ništa ekstra, al za svakoga ponešto, odlično za početi inferno, battletag mi je potemkinhr#2800. U invite napisati PCe, inače ne prihvaćam isti...
|
Kad se već dijeli imam i ja stvari pa ko hoće možda pronađe nešto korisno.
|
Takoder imam dosta stvari za podijeliti, pa ak nekom treba nesto nek se slobodno javi dok nisam poceo meltat :D
On1X #2398 |
Citiraj:
Ja bi ovaj tvoj samostrel sa gemom. |
Čovječe, ko Caritas :) Moja demonska lovica Ava K. će još malo na lvl 60 pa će joj trebat kompletna oprema. Stil ispred korisnosti. Što kičastije, to bolje
|
farmao na Normal Act 2 za Leoric's Ring dobrih 8h i ništa. niti jednom... MF s NV oko 380% + follower nekih 17/18%...
zanimljivo... |
Citiraj:
:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:29. |