![]() |
Citiraj:
S druge strane, običnu 6700 očekuje vjerojatno sub-$300, performansama cca 5700XT ili sitno više, TDP 150-180W. Nadam se da ovo nije previše spominjanja AMD-a i da post neće završit pod AMD Radeon podforumom. 3060Ti FTW! Živjela 3060Ti! :lol2: |
Izgleda zanimljivo 3060Ti. Valjda može zaigrati 1440p naslove tipa strategije kao CV 6.
Отправлено через SM-N986B |
Citiraj:
Da, meni je stavrno jako napeta 3060Ti. Ali imam neki usrani filing da bi jako brzo mogli dobiti nekakav refresh,7nm ili nešto tako. Pod brzo mislim na do kraja 2021. |
Citiraj:
A do kraja 2021. nas može i asteroid pogodit :fiju: |
Citiraj:
Zadnje sam imao GTX 1060 upgrade na GTX 1070 (non Ti) :fiju: |
Citiraj:
|
Veli ona ...
Citiraj:
Citiraj:
|
Tukica :/
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Baš, pr0gam3rk@ u rangu burmuztjunungšopa koji mjesec dana nakon čipiranja skuži da je ručna zategnuta, a u međuvremenu su bili puni Interneti hvalospjeva kak iksdrajv poteže u četvrtoj dok seče zavoj.:):D
|
Samo jedna u moru video-droljica. Nova vremena, novi načini, ali stara priča. Fascinantno je da sada više ni ne moraju "pošteno" zaraditi te poklone uz silne mikromoždane simpove :D
|
Ma sve 5, nek se ženska snašla, ali brukati se po jebenom Twitteru da ne kuži razliku izmđu 240Hz i 60Hz - to joj baš i ne treba, pogotovo, dok švaler šalje 3x RTX 3090 i PS5 za dobru mjeru.:)
|
S obzirom na to kakva je ova (2020.) godina, ništa me više ne može iznenaditi :D
|
I momentalno jedna prigodna ...:chears::frend:
|
Citiraj:
|
kaj vas je tak uspalilo sa njom...
edit; sve više ovih vijesti po netu da se masovno krade hardver, a navodno obijaju ko u Mad Maxu kamione u prometu sa PS5 konzolama i sl. I sad ovo https://www.pcgamer.com/nvidia-rtx-3...ck-stolen-msi/ |
Citiraj:
https://www.techpowerup.com/review/n...dition/11.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kao i ova spika sa RAMom i tvornicom koja nije radila 1h. EDIT: Gledam malo po internetima, i vidim kolektivno rudarsko svršavanje na 3060 Ti...i ne sviđa mi se to. :( Sve mi se čini da će cijene definitivno ići gore. Većina videa sa Palit Dual su ruski i čak je i kod njih jeftinije nego kod nas (cca 3500kn). I ne mogu naći neku normalnu recenziju (osim sa guru3d), sve druge su izgleda rudarske. :D |
Citiraj:
Ova godina nikome ne pase, gpu cijene su u nebo otisle, ps5 takodjer, sve sto dodje nestane odmah..show :kafa: |
I onda netko kaže da zatvaranje birtija škodi ekonomiji.
Zatvoriš birtije i ekipa odjednom ima viška i love i vremena za pokupovati sav dostupan hardware. :) Tko nam je kriv što mi ništa od toga ne proizvodimo kod nas... |
Dobro je dok ima guz papira i digo kvasca. :D
Jutros je opet bilo Palit 3060 na Linsku, i evo sve se prodale. Tj još dok sam gledao je bilo u Vinkovcima. Vidim drugi istu tu grafu prodaju 500kn skuplje od Linska...do čega je došlo, da je Links najjeftiniji. :( |
Citiraj:
|
Jel mogu ja baciti jednu predviđanje u stilu vidovitog Milana? :D
Za cca 2 tjedna sa ethereuma se skidaju sve 4GB grafe što je navodno 40% ukupnog hashratea 4GB polarisi će biti na oglasnicima za kikiriki Profitabilnost na ethereumu će porast, još ako i ide cijena gore onda još više Grafi iovako nema, ako se ovo gore dogodi neće ih biti uopće za kupiti Kupujte dok se može :D |
Evo, zvao sam upravo jer je taj Palit još dostupan u Vinkovcima na webu, ali je rezerviran tako da ništa.
|
Djelatnik pošte me razveselio jutros na poslu. :D
Navečer kad klince stavim spavati ide u kutiju pa odmah isprobam kak radi... <3 |
Citiraj:
Tko zna što će biti sa 6700/XT. |
U idealnim uvjetima da, ali kada nema 3060 Ti onda se ne pita, dobre su i 3070/3080
Koliko čitam, tako bar dosta njih razmišlja |
pozdrav, da li je dobar taj Palit kao proizvodjac? Vidim da njih uvijek bude dosta na lageru i da su jeftinije. Pa se toga bojim :)
|
Citiraj:
Imaš 3g garancije i prst u uho. Samo ne znam kakva im je podrška u slučaju RMA, tu npr svi hvale EVGAu, a pljuju po npr PowerColoru. Inače imaš i tih Gainwardica, iste su ti kao Palit Dual, samo se zovu Ghost. Vjerujem da će i one ubrzo u prodaju, vj je i cijena ista. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:00. |