![]() |
Još dva sata pa će biti na punjaču...
Žena koristi 40mm verziju već 2 tjedna, da bi se naguralo 2 dana moraju se sva mjerenja isključit, odnosno štednja baterije pod obavezno, s tim da se tijekom noći sat ugasi jer u suporotnom izgubi cca 15%... notifikacije također dođu kad im se dođe |
Citiraj:
Ima ga moj buraz vec godinu dana, ne pro verziju, baterija traje ajme, preko desetak dana, uredno prati hodanje, biciklizam itd. Po meni jedan od naj satova za ispod 1000kn, topla reporuka. |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Ima netko Mi Band 5/6 sparen s Google Fitom? Kolko ta kombinacija dobro radi? Zanima me osnovno heart pointovi i koraci...
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Ne pratim previše (nije to za mene) pametne satove, te molim za mišljenje između ova dva:
1. Xiaomi Mi Watch Lite ili 2. Huawei watch fit. Traži se za poklon... |
Ovisi koliko ne voliš tu osobu... Oba su prikladan poklon ako to želiš pokazati :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
Oba sam uzeo klincima (da nemaju izgovor što kasne u školu :D), Xiaomi ima mrvu više mogućnosti, no Huawei ima izdržljiviji ekran (koriste ih jednako nepažljivo i Xiaomi je već dosta izgreban, ali ne smeta funkcionalnosti osim kaj malo ružno izgleda). Kaj se tiče baterije oba izdrže desetak dana od punjenja do punjenja s time da se Huawei nešto brže napuni. Za poklon nekome klincu ili nekome tko ne treba napredne funkcije su ok. |
Citiraj:
|
Koliko je glupo kupiti sat koji se pojavio na tržištu prije skoro 2 godine? Konkretno, radi se o Huawei GT 2 Pro satu, za kojeg sam dobio nekoliko preporuka, ali odbija me to što je taj model star koliko je star. Koliko može bit opasan izostanak podrške u budućnosti, softverske nadogradnje i to?
Drži cijenu na nekih 1300 kn. Hvala. |
Haha, taj sat je bolji od 99% danasnjih satova.
Samo ti njega uzmi, neces faliti |
Citiraj:
|
Koliko traje baterija na tom gt2 pro realnog koristenja? Planiram uskoro zaminit amazfit gtr a ispa san iz dira satova. Na amazfit nazad ne bi, uvik neke musice i problemi s konekcijon s mobitelon, malo je spojen pa malo nije i tako u krug.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
prodam ti ja svoj huawei watch 3 pro titanium
ja se vratio mobitelu, jer mi takav posao gdje nemogu imat sat na ruci vikend sat, kad se ja sjetim, eto ponedeljka |
Zaboravih bitno pitanje - rade li huawei satovi (u full scopeu) sa iphoneom?
|
Citiraj:
Kolko cepaš za njega? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Valjda zavisi kolko se javim prek njega i kolko pričam |
Meni 8-10 dana svaki dan GPS 30-60 min
|
Citiraj:
|
Da, odličan sat za novce. Nakon godinu dana svaka preporuka. Isto tako ga skidam samo dok se puni. Baterija ovisi o aktivnostima, rijetko ispod 10 dana.
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Ajde super kad ste svi zadovoljni sa gt2 pro. Jedini minus je zapravo onda sta s iphoneom ne rade watchfaces ali je workaround spojit na zenin android skinit par tema i gg? Ionako kad stavim temu ne mijenjam je skoro nikad, evo istu imam na amazfitu od kad san ga kupia tu u strojnice ima 2 ipo godine.
|
Gt2 pro. Ista stvar, super zadovoljan. Upaljen mi je i Always on izdrzi do 7 dana, nedjeljom ga uglavnom punim. Ima i pričanja na njega po potrebi, gps biciklo povremeno. I sve ove health stvari upaljene. Skidam kad punim.
|
Gt2 pro i kupanje sa njim u moru?
bi moglo bit kakvih problema zbog soli? |
Nema problema.
Proslo ljeto otpliva 50 km s njim + ronjenje |
Pametni satovi
Jesi ga opra u slatkoj vodi posli? Meni je amazfit GTR platia zbog mora (barem samm ja tako zakljucia). Nisam ga opra u slatkoj vodi i nakon toga mi se lagano uz rub stakla skuplja nekakav blijedi krug koji se lagano širi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d249ef22e3.jpg ja san narucia gt 2 pro, bit ce dostojna zamjena. |
Gt2 pro nema ruba pa se nema sta skupljat. Zato mi je do sada najbolji sat. Plivam, ronim, treniram, hodam, javljam se na poziv kad mi se ne da na mobu pricat jer radim nesto. Nakon mora isperes u sekundi
|
Ovo je iznutra...
|
Satove uopće ne preporučujem furat u slanoj vodi bez obzira na vodonepropusnost. Slatka voda je druga priča. Ista stvar i sa mobovima.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:59. |