![]() |
Što kažete, Huawei Mate 10 PRO ili Galaxy S8+ ??
Cijena i sve ostalo nebitno, samo me zanima koji i zašto. Hvala!!! |
Mate 10. Jer nema edge staklo.
A i imao Mate 8, sad imam Mate 9, prezadovoljan. To edge staklo puca kad ga ružno pogledaš. A i nemreš nać kaljeno za njega. |
Citiraj:
Citiraj:
Doslovno nestvarna cijena za takav telefon. Citiraj:
Najiskrenije ga preporučam asolutno svakome, kome ne smeta 5,5". I mislim da ne postoji trenutno bolja kupnja od ovoga. Kome ne smeta MTK. Iako sve radi glatko i savršeno kao i na SD uređaju. GPS lovi u par sekundi sve. A u postu #2940 ti je @webstartm sve objasnio dalje ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
thx za ponudu za mob, al uzeo sam pred koji dan mi A1. |
Pred koji dan? :wtf2:
Pa prekjučer popodne si pitao, ja ti jučer ujutro odgovorio...kak onda pred koji dan? Kad nije prošlo ni 48 sati od tvog pitanja...:roller: |
Citiraj:
A za S8 ima skupa i malo kompliciranija verzija kaljenog koja uključuje UV lampu al navodno paše ko budali šamar. |
Citiraj:
|
Hmm, a kako vam se cini leagoo S8/pro ima tko kakvih iskustva s tim ?
|
Citiraj:
|
Po meni najbolja stvar je Brotect Airglass, savitljivo kaljeno staklo - folija se izgrebe u roku odmah, kaljeno staklo je ili predebelo i ružno ili je daleko od ruba. Airglass je tanak kao folija, lijepi se kao staklo bez mjehurića, a recimo na starom mobu mi je već godinu i pol dana bez ijedne ogrebotine, isplati se investirati 60-70 kn bez razmišljanja...
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Jel rade taj airglass za 2.5D ili edge stakla?
|
Ne rade. Ali sam jučer vidio da Spigen radi edge stakla.
|
Pretpostavljam još jedno u nizu edge stakala na koje ljudi popizde i skinu u roku tjedan dana.
|
Sad imaju 3d stakla full adhesive
Npr: http://s.aliexpress.com/6JVVbMjQ?fromSns=Kopiraj Ima i okvir koji se stavi na mob prije zbog precizne instalacije |
Pozz ekipa, kupujem mobitel do nekih 2.500kn. Trebam vasu pomoc, nemogu se odlucit izmedju Mate 10 lite-a, a5 2017, i j7 2017.. Svaki ima svoje mane i prednosti. Cijenom su tu negdje +-200kn. Ako vi imate nesto bolje ponuditi slobodno pisite. 😉
|
Lg G6
Malo cjenkanja i tu si negdi. Naravno njuskalo |
Citiraj:
A XDA pun na Mate 10 pun ovakvih komentara ko i na svakom temi o tempered glass-u kod 2.5D mobitela: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja konkretno imam masku i kaljeno od istog proizvođaca i spojeno je, ko da iz komada Citiraj:
Naravno, treba prodavac skinit koju kunu, ti nadodat. Al ako je puno, puno je. Znam kako to ide. A imas i pacijenata kao ja kojima je mob i nakon godinu dana, kao nov 😂 |
Citiraj:
Al ja bi na rate kupovao, nema se keša 😂 |
Je. Kasno sam vidija pa sam editira post i prijavija oglas. Ako ces vec na rate, jesi gleda pretplatu? Stavi sve na papir. Koliko trosis na bonove i koliko bi da za mob. Podjeli na 24 i vidi sta se nudi na pretplatu u istoj protuvrijednosti. Pola sata posla
|
Citiraj:
|
Citiraj:
skroz dobar....kamera ok..,velk pregledan dobar ekran. preporuka |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Osobno mi je i taj 2.5D isto debilizam. Najsretniji bi bio kad bi mobovi imali ravno staklo, i taman malo uzdignut bočni rub da u njega upadne kaljeno. No moje želje moji snovi... |
LG je milina kaj se tiče kaljenog stakla, i na G4 i G6 bez problema sjeda kak treba, bilo to Nillkin bilo neko no name...kad bi bar svi imali ravan ekran. Al onda se nebi lupalo i nebi Samsung i ostali zarađivali na zamjenama ekrana.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:15. |