![]() |
bah, žabari im uvalili nabrzaka 2 komada .. bezveze
|
Citiraj:
A Iker u Chelsea i Lukaku u Spurse |
Još jedan "čisti" penal na ovom prvenstvu. :puke:
|
'Ebote, Kosovo gubi već 3:0 a nije ni poluvrijeme o.O
|
Sad će likovat što je prošo referendum :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Zaslužit će prolaz samo ako pobjede Urugvaj. I tada ću im čestitati i skinuti kapu. No ako ko cice odigraju 0:0, tada ništa od toga i dalje ću navijati protiv njih, kao i uvijek. A što ako bude 1:1? ili bilo koji nerješeni sa golovima? Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako ovak ostane potencijalno četvrtfinale je Francuska - Njemačka :)
|
Ako Francuska prođe Bosnu :D
|
Kako ide Francuzima. :D
|
Švajcarska je trebala popušit od Ekvadora, na sreću su se provukli. Sad im se to vratilo, a Francuzi lete po terenu. Ovaj Pogba je budući najbolji veznjak na svijetu.
|
Francuzi za meću i ne vade
|
Doma ih svi otpisali bez skarfejsa, a oni pune ovdje sve redom, jace nego sto su Zahiu punili :D
Svica losa, prelosa, ali svejedno francuzi super igraju. Brko, sjeti se talijana 94 i kako su do finala dosli. Kako je reko spaco "u Pm i pirja i ja" :D Edit: Evo svicarci malo ublazuju katastrofu. |
Obožavam Francuze. Svaka im dala.
ZADNJA MILISEKUNDA. Ovi se svi grle i čestitaju si, ni kamere ga ne gledaju... A ono lopta u golu. EDIT: Sta, sta, nije pogodak?! Nabijem suca. |
sudac istrolao benzemu na najjace :D:D odlicna tekma, francuzima je sve islo od noge, lijepe akcije, 40 udaraca...jedino bi volio da je rezultat obratan, al eto :D
|
Kako je krenulo ovaj SP će obilovati golovima. Ima tek da se igra Argentina-Iran, a vjerovatno će i Brazil visoko tući Kamerun. Francuska vrlo dobra.
|
Citiraj:
Svaka čast Francuskoj, ali budimo realni, najlakšu skupinu imaju od svih boljih momčadi na prvenstvu. Vidjet ćemo kad nalete na švabe. |
Kakva tekma sinoć Honduras-Ekvador....do jaja. Run and gun. Totalna kaubojština.
|
Ma meni je ovo prvenstvo odlicno zasada, melem za oci, tko bi rekao da ce toliko akcije biti u skupinama, Brazil me razocarao, najmanje receno, puno buke nizasto, ali imam osjecaj da ce ih suci malo pogurati, opet, Engleska prolazi na Svjetskim prvenstvima kao i na Eurosongu, non stop su tamo a kad nesto trebaju napraviti njih nigdje, Nizozemska i Francuska su me vise nego iznenadile u pozitivnom smislu, a nasa repka, nit smrdi niti mirise, kontam da cemo s Meksikom tek da vidimo na cemu smo, a i to je ono s nasima, nikad neznas kako ce da odigraju.
|
Citiraj:
Ja mislio preskočiti jer sam mislio da će biti dosadno k'o i utakmica dan prije u isto vrijeme kad ono baš odlična utakmica. Sad mi je drago što sam ostao gledat :goood: |
Ja sam pretpostavljo da će bit atomski još kad su na kraju emisije onaj prepametni Samovojska i Brunek počeli srat kak je to bezveze utakmica uključi se Decembarski i odjebe ih da nisu normalni i da to mora bit utakmica dojaja jer su em oboje južnoamerikanci, em im obojima ovisi biti il ne biti...i kad Decembarski kaže to je to! Tak je i bilo.Turbo.
|
Decembarski, iako ruševina od čovjeka, je legenda :D lik nakon druge tekme jedva da govori :D
A Samovojska će vjeroatno vrlo skoro zatražiti da ga zovu "Vaša ekselencijo", "Vaša eminencijo" ili "Vaše sveznalo visočanstvo"... lik kao da svršava dok vadi neke statistike od pred 100 godina... |
Citiraj:
Uglavnom, kontra mom očekivanju, stvarno super utakmica. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E da, postave: Argentina: Romero; Fernandez, Garay, Zabaleta, Rojo; Gago, Mascherano, Di Maria; Aguero, Messi, Higuain Iran: Haghighi, Haji Safi, Hosseini,Sadeghi, Nekounam, Shojaei,Timotian, Montarezi, Ghoochannejad,Dejagah, Pooladi Messijaaaaaaaaa :goood: |
puj puj puj puj PUJ .. govna sretna
|
Već sam mislil zabilježit ovo kao remi i onda dođe Messijev trenutak genijalnosti :care:
|
Ovi ispadaju na malo jačem protivniku, messi već drugu za redom spašava.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:58. |