![]() |
Bas sat i pol surfanja ili ostavis upaljeno za notifikacuje i slicno pa tolko potraje?
|
Citiraj:
|
jel imako ko mozda link od one skripte il fixa za cyanogen 7.2...prosiruje internu memoriju ul tak nes? umjesto ext/swap?
|
Dva pitanjca; Sjećam se da sam na oriđiđi tele2 romu imao negdje opciju da odredim gdje se instaliraju aplikacije; telefon - sd card - neka telefon odluči. Pošto sam stavio 2.3.6 s njemačkog sajta s prošle stranice, toga više nema. Jel toga više nema u 2.3.6 ili ja mulac nemrem nać.
I drugo; preporuka nekog task killera. |
Šta od aplikacija imate za štednju baterije?
Ja imam Advanced task killer za ubijanje aplikacija Go Power Masters - za odabir moda štednje baterije Go Task manager - slično kao Task killer Što vi preporučujete? |
Citiraj:
U VEZI STEDNJE BATERIJE, nekoristim nijedan orogram, to i nepomaze bas, sam mob drzim na 2g, ekran na 25%, iskljucim wifi i gps kad mi netreba i baterija mi uz tesko koristenje izdrži 30h od tog surfanja netom preko 2g ili wifia 11h koliko je i ekran upaljen... od ovog surfanja je 6h na poslu jer imam dosadno radno mjesto |
Jel ima negdje za skinut onaj oriđiđi tele2 rom, za slučaj garancije?
|
Citiraj:
|
thx
|
stavio sam njemački origina 2.3.6 rom i u postavkama ima nfc uključi , nfc postavke, uređaj je u8650-1 sada :D
kad se proba uključit nfc, piše došlo je do greške |
Kako promjenit ikonicu pod porukama od [Me:] znaci, moja slika, uspio sam nekako na fundowski 3.0 al prekjucer sam stavio 4.0 (koji je odlican btw) al da me jebes nemrem si stavit sliku.
Pod status, My phone number mi je Unknown, ako to pomogne za rjesenje... |
Citiraj:
|
Jel zna netko moze li ovaj mob. sluziti kao modem (da preko njega mogu na kompjuteru na internet)?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ali ne mislim preko Wi-Fi-a nego preko operatera. I ako moze, jel ima negdje opisano?
|
Citiraj:
|
Jel to nije bolje onda napraviti sa USB-om ako se moze?
|
Citiraj:
|
Mene muci touch, od prvog dana kad je kupljen kao da ima neke mrtve tocke na ekranu koje ne reagiraju na dodir..
I stvar postaje sve gora, pocinje i blesirat, kad stisnem jedan dio ekrana on registrira sasvim dugi dio koji nije ni blizu. Slat ga na popravak preko tele2 (garancija) mi ne dolazi u obzir jer bi ga cekao 2 do 3 tjedna, katastrofa!! u osijeku nema servisa koji moze tako nesto popravit, a da ga osobno nosim u zg i idem po njega izaslo bi me kao jos jedan takav mobitel.. ima neko neku ideju? postaje neupotrebljiv |
@Fat
ide s usb-om, imas program PDAnet, instaliras to prvo na komp pa zatim na mob i onda radis usb-tethering. program radi savrseno i jednostavan je za koristenje. |
Citiraj:
ne treba PDAnet, postavke-bežično povezivanje-dijeljenje i mobilna žarišta-dijeljenje usb-om. |
@ Fundowsky
Snimio sam tvoj 4.0 ROM i radi kao san :) Do sada sam imao sve serijala, ovo je brutalna razlika, mob sada "leti"... Samo me interesira još koji program je najbolji za backup svega? I postoji li koji market da ima sve đabe(može i na PM)? :D hvala :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Naruci touch digitizer sa ebaya i zamjeni ga sam, nije to sveto pismo, a kosta nekih 16tak dolara mislim, jedino sto ces morati sacekat da dodje 2-3 tjedna... |
kako napraviti root na Huawei u8650 2.3.3
Pozdrav
Ne mogu da napravim root na Huawei u8650 2.3.3 Jednostavno nece...trazio sam po netu ...kopiram datoteku na SD karticu drzim plus tipku za gasenje bla bla onda tamo izaberem da instaliram to i napise gresku :/ Tel je kupljen u Tele2 (ako to mozda ima neke veze) |
Jel zna netko program kojim mi preko usb-a mobitel može poslužit kao web kamera. na symbianu sam imo epocam i radilo je savršeno a na androidu nemogu naći ništa slično
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.google.hr/search?ix=aca&s...hone+as+webcam |
Kupiio sam prije par dana u8650, odmah u startu problemi, zaključan je na tele 2 mrežu, a želim koristiti tomato, no ako ga odkodiram gubim garanciju, a fakat mi je slab signal i wi fi i ovaj osnovni, sve je na jednoj liniji, nisam ga uspio spojit ni sa računalom, da može neki link ili stranica na kojoj stoje uputstva znači samo za spajanje na neki pc software da mogu upisivat kontakte u imenik i slično.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21. |