![]() |
Citiraj:
Sopranosi su broj jedan, Boardwalk Empire također (ako ne i bolji, onda barem isti) a ovo bi moglo bit super.. :chears: Ovaj lik mi je jedan od boljih u Sopranosima.. |
Top lista nadrealista :D, "dobra" "stara" vremena:goood:
|
Najlegendarnija serija na ovim prostorima. I dan danas su mi u sjećanju neke njihove fore tipa istočno i zapadno Sarajevo, nuklerka Krhko, Đurine kućne čarolije,.. i tako do besvjesti
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa prva sezona je gotova, a druga je najavljena i bti će je. Kak može više od toga zaživit? |
Citiraj:
Jer ukoliko je serija (meni) dobra, želim da zaživi, a dosta njih stane na prvoj ili eventualno drugoj sezoni (naravno zbog gledanosti itd).. :chears: |
To je istina. Dosta meni dobrih serija nije doguralo svega do par epizoda.
Al mislim da ovo neće biti slučaj. Prva sezona je imala odličnu gledanost i odmah je najavljeno da će biti druge sezone. |
Nadam se.. Ajde super, jedva čekam počet gledat..
Ispravak na ono što sam rekao da je na IMDB cime/drama, sad sam pričitao da je zapravo i humoristična drama.. Al treba počet gledat i osudit sam :) http://www.serijala.com/drama/traile...inalna-serija/ |
Citiraj:
Long Way Down me čeka i jedva čekam :). |
Falling Skies
SF, morao sam ju probati nakon tere nove koja mi je ostavila gorak okus. nego, pocetak je bio zanimljiv, pa negdje 4-5 epizoda mi je bila za ugasit, e onda je krenulo.......... stvarno, znam da mi je serija dobra kad zavrsi jedna epizoda, a ja moram pokrenut sljedecu :). i tako do desete, i kraj sezone je ne vrhunski, nego majstorski! daklem, jedva cekam drugu sezonu. da nije bilo tih jednu i pol epizodu nekakvog zamora i dosade (zapravo melodrame kakva je u mrtvacima me skroz odbila od serije), dao bi definitivno vise od 7/10. i ovo je relativno nista extra extra, no ima nesto sto me svaku (ponavljam, osim te dvije) tjeralo da gledam jos. dobra, dobra, preporuka! |
Citiraj:
Ima i dio di taj njegov frend vozi dakar a ovi se zezaju okolo :D Sad nisam siguran kako se taj dio zove il je to dio tog LWDa |
Zanimljivo štivo, koja serija će se nastavit, otkazat, itd:
http://www.serijala.com/izdvojeno/pr...vasi-favoriti/ |
Walking Dead - najbolja epizoda dosada, a kraj odličan!
|
Citiraj:
|
DAMN kakav Walking Dead!!! :eek:
******************************************************** |
Jel se to meni cini da su u trecoj sezoni drugi glumci?
|
Odakle ti to? Odakle uopće info o trečoj sezoni?
|
|
hmmmm.
Ovo je možda neki "prequel", što se događalo dok je Rick bio u komi. Makar iskreno, nadam se da je ovo nešto totalno drugo. Da nam nakon ovakog finala druge sezone koje će nam pustit u nedjelju serviraju nešto skroz treče... totalno nelogično. Neka nastave di su stali. |
ovo nema veze sa trećom sezonom:
Prior to the start of season 2, a six-episode web series called Torn Apart premiered on October 3, 2011 on AMC's official website. The web series is directed by special effects makeup artist and co-executive producer Greg Nicotero and tells the origin story of Hannah, also known as "Bicycle Girl", the walker that Rick Grimes killed out of mercy in the first episode. al sviđa mi se ovo: On October 25, 2011, AMC renewed the series for a third season. The season will feature sixteen episodes. |
Nadam se da nema veze sa ovim, jer ako mi promjene glumacku postavu ebes i to :D Jbt nemogu docekat ponedjeljak da pogledam zadnju :D
|
|
|
Citiraj:
Hvala, ugodno mi gledanje sad :hitthewal: |
Citiraj:
|
|
Nakon dugo vremena, odlučio sam pogledati i zadnju sezonu Rescue Me.
Evo jedan smiješan detalj koji mi nije promaknuo :) http://img94.imageshack.us/img94/7128/14385375.jpg |
|
Nije bed čekati do 5 ujutro!
Kakav Walking Dead!!! :care: Kakvo finale sezone! |
Dr. House :-DDD
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:30. |