PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

mkey 04.12.2023. 19:26

Ivo, nemoj da lažeš ovaj napačen narod.

Ivo_Strojnica 04.12.2023. 19:48

hahahahaha, posipam se pepelom.
Izaša je na amazonu, ergo u videotekama :D

1v@n 04.12.2023. 20:20

Meni buffering radi na 4K verziju. Ne znam jel ću večeras uspjeti 3 i pol sata sjediti na miru, ali nek se smjesti na disku

OuttaControl 04.12.2023. 21:18

A ja se ponada da je na primeu :(

benny_blanco 05.12.2023. 08:56

Koje filmove bi preporučili sa Tilda Swinton glumicom, meni je bila zakon u Burn after reading

mkey 05.12.2023. 18:25

Snowpiercer i Andersonovi filmovi, ako si koliki toliko ljubitelj djela dotično.

Nedavno je i u Killeru nastupila u jednoj manjoj ulozi, može se pogledati film.

LAcy 05.12.2023. 18:31

Selektirao ime, search Google for....ujjj, trebao si nekakvo upozorenje stavit :D

mkey 05.12.2023. 18:48

Ja sam spomenuo Dildine filmove od onih koje sam gledao. Zaboravio sam dodati i We need to talk about Kevin. Nisam to dugo gledao ali koliko se sjećam bio je solidan triler.

Mladenxy 05.12.2023. 19:10

Killers of the Flower Moon

Korektan film, vizualno i tehnički odličan. Dobro odglumljen. Nije dosadan, nije predugačak ali jednostavno je takav kakav je, meh. Da su indijanci dignuli pobunu i nabili bijelce na kolac, rekao bih da je odličan. Šteta kaj ga nije režirao Tarantino :D Jebiga nije bila tema za zajebanciju, tak da Scorsese nije imao puno manevarskog prostora za napraviti zabavan film.

LAcy 05.12.2023. 19:38

Ridley Scott bi to napravio drugacije :D

nub 05.12.2023. 22:04

Citiraj:

Autor benny_blanco (Post 3714255)
Koje filmove bi preporučili sa Tilda Swinton glumicom, meni je bila zakon u Burn after reading

We Need to Talk About Kevin :)

LAcy 06.12.2023. 18:40

Naletio na Alien Invasion. Vidim da ima vrhunsku ocjenu. Jedino Kleopatra ima bolju :D

tizhu 06.12.2023. 19:00

Citiraj:

Only lovers left alive
jedan od najneobičnijih i meni osobno najdražih filmova sa temom vampira.

mkey 06.12.2023. 19:45

https://www.themoviedb.org/movie/152...ers-left-alive

Tom Hiddleston isti Gobac :D

https://www.themoviedb.org/t/p/w533_...0k1mNhNpUz.jpg

A ta invazija jednog aliena obećava.

Citiraj:

Surprisingly, I managed to suffer through the 73 minutes that the movie ran for. And trust me, if you stick with the movie to the end, you get to see something that I guarantee that you have never seen before, nor even thought you'd ever get to see. A priest duking it out in a boxing match against an alien creature. I kid you not, that is what writer Craig McLearie opted to go with.

flyer1 06.12.2023. 23:58

Citiraj:

moj osobni favorit od gdjice swinton

a ovo bi bio runner-up

LAcy 07.12.2023. 00:09

Kad vam je vec toliko napeta, pogledajte onda i Three Thousand Years of Longing.

nub 07.12.2023. 06:52

Citiraj:

Autor mkey (Post 3714709)

Bome jedan od rijetkih filmova koje sam jedva odgledao do kraja. Imao sam osjećaj da traje 5 sati, dosadan ko proljev :D

LAcy 07.12.2023. 07:02

Proljev nije zabavan al' svakakao nije ni dosadan kad svako malo moras na wc :D

adaksinjo 07.12.2023. 09:23

dosta dobar opis filma - nit smrdi, nit miriši :D

coconut 07.12.2023. 09:56

Poznato je da Jim Jarmush radi umjetničke filmove koji nisu za svakoga.

tizhu 07.12.2023. 19:55

čak i najkomercijalniji filmovi naiđu na nezadovoljnike, a kamoli ozbiljni filmovi.
.i bolje da je tako.

mkey 07.12.2023. 20:34

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3714751)
Kad vam je vec toliko napeta, pogledajte onda i Three Thousand Years of Longing.

Idris posudio uši od Nilmoya.

tiki66 08.12.2023. 13:18

Jučer je Stric bio na HRT 2, pa koga zanima i ima mogućnost može ga odvrtiti natrag, a uskoro će i u videoteke

coconut 09.12.2023. 14:33

RIP Ryan O'Neal
https://www.index.hr/magazin/clanak/...l/2519408.aspx

mkey 09.12.2023. 14:34

Pogledao sam Killers of the Flower moon. Kako je prije rečno, dobro snimljeno, dobro odglumljeno, casting očito dobar, svatko je odradio ono što je trebalo i niti jedna od uloga nije upadala u oko kao promašena, s obzirom na prividnu dob glumaca.

Svidjela mi se i ta implicitna priča o tajnim društvima i načinu razmišljanja onih koji igraju na duge staze.

Trajanje filma je takvo kako je moralo biti, ne bih rekao da je razvučeno niti dosadno, ali sam morao to pogledati na dva puta. Volio bih pogledati još koji put, ali s obzirom na tih 3.5 sata bude mi to malo teško.

telefunken 11.12.2023. 10:19

Fury
A ono, ratni film, pokušava biti nešto ali ga nosi samo Brad Pitt pa na kraju ispadne meh. Jedino dobro su scene borbe tenkova ali su i njih zasrali s previše popuštanja saveznicima. Epska prenapuhanost finalne bitke bi bila presuluda i za partizansku propagandu
5/10

The Holdovers
Trailer djeluje kao da se radi o komediji ali je easy going drametina koja pokušava obraditi pun klinac tema studiranja na am. privatnom koleđu, kao i odnosa između profesora i studenata. Traje puno predugo, na pola sam mislio da će sad završit ali nikako. Vidi se da je sniman za ekipu koja svršava na tehniku snimanja bez da im je bitna toliko radnja. Uopće ne zaslužuje imdb ocjenu, prije:
4/10

Umri muški 1
Žena rekla da ga se ne sjeća pa rekli ajde. Došli do 1/3, umrli od dosade. Volio sam akciće ko klinac, no sad su prenaivni i predvidljivi. Ocjena: requires the taste

The family stone
Uh... da se opravdam: žena me nagovorila.
Priča prati vrlo nesigurnu Sarah Jessicu Parker kad dođe na božićno okupljanje kod obitelji svog dragog. Ona glupa i nesigurna, oni nesustetljivi, sve se mjeri ali kao ne mjeri se, ugostili ju ko da je hripavac. Užas obiteljska drama, nije zabavno
0/10

Spikeman 11.12.2023. 12:08

Leave the World Behind (2023)

vidio puno buke dignuo u zadnjih par dana, hrpa ljudi niš ne kuži, svima dosadan/glup itd... meni je bas dobro sjeo, kraj mi je odličan :goood:
edit: 8/10

Wiz3m4n 11.12.2023. 15:17

Citiraj:

Autor telefunken (Post 3715545)
Fury
A ono, ratni film, pokušava biti nešto ali ga nosi samo Brad Pitt pa na kraju ispadne meh. Jedino dobro su scene borbe tenkova ali su i njih zasrali s previše popuštanja saveznicima. Epska prenapuhanost finalne bitke bi bila presuluda i za partizansku propagandu
5/10

The Holdovers
Trailer djeluje kao da se radi o komediji ali je easy going drametina koja pokušava obraditi pun klinac tema studiranja na am. privatnom koleđu, kao i odnosa između profesora i studenata. Traje puno predugo, na pola sam mislio da će sad završit ali nikako. Vidi se da je sniman za ekipu koja svršava na tehniku snimanja bez da im je bitna toliko radnja. Uopće ne zaslužuje imdb ocjenu, prije:
4/10

Umri muški 1
Žena rekla da ga se ne sjeća pa rekli ajde. Došli do 1/3, umrli od dosade. Volio sam akciće ko klinac, no sad su prenaivni i predvidljivi. Ocjena: requires the taste

The family stone
Uh... da se opravdam: žena me nagovorila.
Priča prati vrlo nesigurnu Sarah Jessicu Parker kad dođe na božićno okupljanje kod obitelji svog dragog. Ona glupa i nesigurna, oni nesustetljivi, sve se mjeri ali kao ne mjeri se, ugostili ju ko da je hripavac. Užas obiteljska drama, nije zabavno
0/10

Druže baš čitam komentare za filmove pa reko zanima me koji su filmovi dobri za tebe....umri muški je klasik, za svoje doba i doba kada su snimani pravi akcijski filmovi jedan od boljih...Fury je sasvim solidan ratni film u nedostatku istih više nego dobar rekao bih, Holdovers jako dobar, zaslužuje ocjenu na imdb u svakom pogledu.... uglavnom jadna tvoja žena sa tobom u pogledu filmova barem... :chears:

buljaka 11.12.2023. 18:12

Citiraj:

Autor Spikeman (Post 3715568)
Leave the World Behind (2023)

vidio puno buke dignuo u zadnjih par dana, hrpa ljudi niš ne kuži, svima dosadan/glup itd... meni je bas dobro sjeo, kraj mi je odličan :goood:
edit: 8/10

Film mi nije bio dosadan ali je kraj definitivno glup i nije po knjizi...

Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk

mkey 11.12.2023. 19:06

Ja sam jako težak za filmove, ali telefunken me šije za tri koplja, ispadam smiješan :D

Slažem se da su neki akcijski filmovi koje sam gledao kao mlađi danas teški cringe, ali Die Hard je prokleti klasik.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19.