![]() |
|
@halos... jednom smo mi uzeli slavonsku kao 4. besplatna bilo koja osim ovih deluxe modela, mislim da je to bila najbolja slavonska koju sam jeo ikada.
stvarno su im sve pizze mrak. |
Evo ja danas kelj i faširance :)
|
Citiraj:
|
Danas sam si radila fritatu (fritaju) s keljom. Nije loše :)
Inaće radimo sami tortilje, ali ovo je bio brzinski obrok nakon posla, nije se imalo vremena još radit njih :D |
|
Gdje si to našao, po ST nisam nigdje primjetio? Volio bi probat, pošto je dio obitelji iz Strumice, a i očuhov sin je s makedonkom u vezi, znam što je ajvar, al kad ga nestane, moram se patit po standardnom -.-'
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.volimljuto.com/product/br...low-ljuti-umak i udri brko :P |
zvuči kao plan! :D
|
Citiraj:
|
Da Brutalero. :D :D
|
1 privitaka
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Brualero mi je super. Ne osjeća se ocat toliko i baš mi paše. Za sada najbolje. |
|
Podsjeća me na ovu facu od ronalda :P
|
|
Moze preporuka termosice? (100-200kn)
Da imam topli caj kada odem negdje sa curom u ove hladne dane.. |
Esbit. Imam litrenu i nemam zamjerki. Zviznula par puta na pod i preživjela. Dobiješ i rezervni čep na navoj. Drži dosta dugo ugrijanu cugu.
|
Thx, bukmarkirao sam link. Ali ipak bi za početak (ako je to moguće) neku preporuku iz kakvih "lokalnih" trgovina tipa Konzum, Metro, Getro, Elipso i taj đir..
EDIT: ali ovom Esbit-u je dostava 25kn što i nije tako strašno pa mogu razmisliti stvarno i o njoj.. EDIT 2: Kada kažeš da drži toplinu "dosta dugo", koliko je to? Jer uopće nemam neki pojam koliko termosica drži do nekakve mlake temp. |
Ako naliješ kipući čaj i najobičnija termosica drži do mlakoga 24 sata.
Ima metalnih termosica u Mülleru ili pogledaj u IgluSportu |
|
Citiraj:
Ne bih ti preporučio kupovinu u Konzumu i sličnim trgovinama. Od 3 termosice kupljene za par desetaka kuna na 2 sam imao čaroban okus i miris spaljene plastike :hitthewal:. No možda sam ja baksuz. |
Kad smo već kod termosica, imate kakvu preporuku za termos posudu za klopu?
Ono da se može gablec nositi, da nije prevelika, a ako ima i dva odvojena pretinca, to je bonus. Da li tražiti plastičnu, metalnu,...? |
Citiraj:
Pa bi mogao pogledati što imaju. Citiraj:
Tako da ću vidjeti za ovu metalnu koju preporučuje Amdejac. Thx ekipa :chears: |
Htio bih samo napomenuti da su te jeftine termosice isto metalne. Problem je u čepovima koji su napravljeni od ko zna kakve plastike. Tek se u dodiru sa vrućom tekućinom osjeti smrad. Ne pomaže nikakvo pranje.
|
Danas - Pivnica Mlinarica (meni najdraža pivnica u Zg <3):
domaća krem juha od povrća, pivnički ražnjiči (debeli komadi vratine nabodeni na sablju, da da, imaju neke male gusarske sablje :D, ispečeni do roza boje a između njih komadi luka, paprike i tikvica) + zapečeni grah i pečene paprike s češnjakom na salatu. I domaći kruh. :care::chears: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:22. |