![]() |
Taj Creator je dobar samo u jednoj stvari, a to je kreiranje uspavljujuće atmosfere do te mjere da sam bitku izgubio nakon 1h...
|
ovak su nekada Star Wars snimali:
|
Jel gledao tko Napoleon?
Jel se isplati u Imax-u ili cekat da dode u videoteku? |
Citiraj:
Nije nepotrebno dug nego ga treba gledat ko mini-seriju. Za gledat u kinu, čisti mazohizam. Sjećam se u kinu Balkan prvog LOTR, fino bila pauza na pol filma za cigar i popišat se. E to je bilo nezaboravno iskustvo. |
Citiraj:
|
ajoj teatro. to su bila slatka vremena. pa odlazak po cugu i jelo u onaj mini ducancic down the street :D.
u cinestaru nisam bio jedno, pa 10ak g najmanje. neide mi se uopce, al cu skoro vjerovatno morat zbog male. kolko uopce dode klasicni ulaz na film u cinestar danas. imam osjecaj da cete me sokirat. |
The Creator...
srećom film je toliko dosadan i bezveze da sam prekinuo gledati nakon sat vremena. shift+del |
Ja sam kreaturu uspio pogledat do kraja, kakav krš od filma. Razvučeno, nepovezano, užas. Ovakve rupetine u zapletu nisam odavno vidio.
|
South park: Joining the panderverse
Dobar. :) https://youtu.be/WaSH26ckOis EDIT: The Killer Ništa posebno, po meni slobodno preskočiti. |
Oppenheimer
Film sam po sebi nije loš, ali daleko da je odličan. Više je tu neki WOW faktor kako su ameri imali sreće imat takvog lika i zato uspjeli u atomskom programu prije nego drugi nego da je sama radnja zanimljiva. Drugi dio filma je naporan jer pokazuje onu tipičnu glupu sudsku ameriku gdje jedni drugima upropaštavaju živote jer eto, mogu. Dosadnjikava biografska drama. 6/10 Molly's Game A ono, film želi bit nešto wow ali je samo prikaz niza epizoda iz života glavne glumice koje su eto povezane ali ničime bitno zamiljive. Posebno mi je iritantna nelogičnost što iznimno teška ozljeda s početka filma ispada da ju niti najmanje ne ometa u funkcioniranju iako bi trebala jako ometati, već je samo bila presudna za početak tijeka priče. Na kraju ispadne još jedna plačipriča o groznim prezahtjevnim roditeljima koji su puno tražili od svoje djece. Idris Elba je iritantan koliko ispada neuk a kao glumi nekog super odvjetika. 6/10 |
Citiraj:
Koja šteta da nisam vidio da će ovo bit, :-( |
Citiraj:
The Killer - ne znam je li umor ili mi je film jednostavno dosadnjikav. Najbolja scena tučnjave bila u skoro kompletnom mraku. 6/10 |
Killer - dox dobro kaže, scena tučnjave je stvarno dobro bila odrađena. Debelo iznad ostatka filma. Nije da je film loš, može se pogledati (meni je Fassbender stvarno dobar glumac), ali dojam je da si cijelo vrijeme u glavi naslovnog glumca, a svi ostali su prolaznici. I rekao bih da je taj prijelomni trenutak na početku uzet malo previše zdravo za gotovo, od muhe su napravili slona.
Ispalo je da je killer bio skroz nespreman za bijeg, a što na bježanje utječe jesi li pogodio ili nisi? Osim ukoliko nitko ne primijeti, na što oni očito u ovom slučaju nisu išli. Rupetine u zapletu (naročito na samom početku) mi idu lagano na jetru. Da su išli u nekom drugom pravcu (recimo da je killer iskazao sućut u nekoj situaciji pa da se iz toga rodilo sranje, kao npr. u revolveru) bilo bi potencijalno puno zanimljivije a i naslovni lik bi ostavio koliko toliko dojam ljudskog bića. |
Bome Fassbendera nisam dugo vidio u filmovima, ali ga već nekoliko godina gledam u Porscheovim serijalima (Road to Le Mans). Anyway, baš neki dan izašao film o njemu:
https://www.youtube.com/watch?v=EFvQbWRxajc |
pogledo napoleona, više loš nego dobar, očekivo sam jednu dobru priču kakva dolikuje liku, a dobio neki izmiksani drek di na momente gledaš wtf se događa, i traje 2h 40min, predugo za ono što su pokazali
više sam njegovu jebenu jozefinu gledo nego njega i bitke meh https://www.imdb.com/title/tt13287846/ |
Nova komedija od DAily Wirea:
Lady Ballers | Official Trailer |
Opa! Nakon odgledanih prvih 20 sekundi, prestatio sam gledat' da si ne spoilam eksponencijalno dobru sprdacinu :D
|
Ha ha i Ben Shapiro je u filmu :D Brijem da su najbolje fore u samom traileru ali bude se pogledao.
|
Ovo će biti top :D
|
Citiraj:
Može :roller: |
Kladim se da će na kraju filma poruka ipak biti "pa nije to toliko loše" 😅
Obično to tako naprave, navuku te sa anti-ovo i anti-ono, pa na kraju dobiješ propagandu u zadnjicu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Pogledao sam The Burial i mogu kazati da mi je baš dobro sjeo. Tomica se dobro snašao u primjerenoj ulozi, Lija je isto kvalitetno odradio u klasičnoj seratorskoj ulozi. Tko voli ne pretjerano isforsirane sudske drame, preporuka. |
Danas je umro Shane MacGowan pa sam gledao i preporucujem odlican dokumentarac o istom
Crock of Gold - A Few Rounds with Shane MacGowan https://www.youtube.com/watch?v=1_xZGoYU1eg |
:chears::frend:
|
Baš mi ne paše onda za ulogu Furiose, ali ajde, možda iznenadi.
|
Trailer je dobar i mogao bi bit dobar Mad Max ili Mad Furiosa al' da, ni meni ona nije bas za Furiousu. Al' tako je to u Hollywoodu, trpaju glumce koji su trenutno popularni. Bez obzira koliko pasu za ulogu. Ipak je to entertainment business. Glumica u zadnje Mad Maxu je bila odlicna u toj ulozi. Ne znam zasto nju nisu uzeli. Prestara?
|
trailer super al glavna glumica antipatična kao i ona mala iz TLOU...
ko zna možda Kevin Hart dobije glavnu ulogu u Gladiatoru 2 |
samo da nije jena ortega, ostale cemo nekako probavit
|
Gledajte stare dijelove i nema problema sa novim glumicama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09. |