![]() |
Kako date-ati u TBOGT?
Odem na onu stranicu love-meet.net,nadjem neku picoku i stisnem date,citam po netu pojavi se mail od nje kroz par dana ali kod mene nista? Sto trebam napraviti da Luis zbari nesto,a ne samo prostitutke da placam hehe |
Citiraj:
|
|
instaliro i izbacuje me u desktop. možda imam krivi patch...
jel radi to na expanziji EFLC |
Citiraj:
Ajme, moran ponovo dignit GTA |
Mislim da ne radi na EFLC ekspanziji,uglavnom eye-candy.
Moram instalirati GTA 4 i vidjeti kako na mojem stroju pokreće hehe |
Mogao bih i ja ovo probati na novom kompu da vidim kako GTA izgleda na pristojnijim detaljima. Sa starim kompom mi je igra bila totalno neigriva.
|
jbg a sam zbriso obični gta 4. imam samo ekspanziju. aj vi probajte pa dajte neke slike statistike
|
Meni taj mod iz nekog razloga uopće ne radi. Što god da radim igra se uvijek crasha nakon par minuta.
Probat ću reinstall pa opet to instalirat, nadam se da će valjat sada. Usput, kako ima dobrih modova za aute i ostale stvari. Bar ću jedan dan provest instalirajući to :goood: |
zna li itko kada izlazi finalna verzija tog moda?
|
|
jesi isprobao kak radi i to?jel optimizirano,tj. jel nije zahtjevnije nego prije?:D
|
Citiraj:
|
koji patch imaš?čitao sam da ne radi sa 1.7 tj da ima problema s tim patchem...aj nek još netko javi dojmove da ne instaliram bezveze ako ne šljaka kak spada :D
|
Citiraj:
|
ma eo i ja probao sa 1.4 patchem i preloše radi,jedno 15 fpsa manje imam nego bez moda...
|
Citiraj:
|
Kak to uopće instalirati pa to se skine u winraru i kad otvorim to je samo neki link, kaj to treba kopirati ili kaj?
|
Citiraj:
|
jel tko od vas koristi kakve modove za igru.
imam gta4:EFLC i zanima me neki mod da imam bolje aute. najviše me zanimaju američki muscel auti ili ako ima neki mod koji samo poboljšava sve kod auta. i izgled i razbijanje itd... ako postoji tako nešto dajte mi info link itd. thx:chears: |
E ljudi imam neki mali neznatan problem, ali ipak problem.:hitthewal:
Ovako igra mi radi super sve pet, ali npr. kad nekog zovem ćuje se zvuk tipki i ono kao da zvoni, ali kad mi se netko javi nećujem niti njega, a niti svojega, a sve se ostalo ćuje auti, ljudi... Ali to nije jedina igra također u f1 2010 na intervju kad dođem ne ćujem usmeno racimo kak mi postavlja pitanje. A recimo svoju agenticu u f1 ćujem kad ono prića pred laptopom. Što bi mi bilo najbolje napraviti. Hvala. Evo rješio sam tako da sam ponovo instalirao drivere od matićne za zvuk i sad radi. |
To ima veze sa zvučnicima imao sam i ja taj problem nisu mi bili dobro nariktani zvučnici u realteku jer su mi svi zvučnici bilo postavljeni kao prednji
|
bok,
kako sam si kupio novi komp (mogu se vidjeti detalji pod moj kom) instaliram fino gta 4... sve radi ali nemreš belivet šteka igra, ne stalno ali šteka.... dal postoji patch i koji točno koji bi mogao to ispraviti ? hvala ! |
Meni je dosta pomogao patch 1.0.7.0.
|
Citiraj:
tnx :respekt: |
Ja imam problema kod instalacije 1.0.7.0 patcha :S
Stalno mi javlja "Failed installing title update" i da pogledam log u App Data/MS/GFWL/titleupdate.log uglavnom dok tam pogledam kužim manje neg prije :lol2: zna netko o ćemu se radi možda ? ako treba postam ovo iz titleupdate.log-a |
tako sam i ja instalirao patch 1.0.7
i nakon toga nisam mogao pokrenuti igru jer se javljao error.... pa sam instalirao microsoft games live, ali opet nakon toga sada javlja drugi error ovaj : http://zaslike.com/files/lxviubvpbmfcez4xm_thumb.jpg ti nisi imao tih problema.... ? pa sam došao do rješenja s EFC20FIX.asi ali mi fali asi loader za 1.07 patch.. probao sam s asiloader1020b ali taj je za samo 1.0.3 i 1.0.4 patcheve dali tko ima možda rješenje za 1.0.7 tj. za najnoviji patch ? hvala ! :respekt: |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/30/LS/3oTLg1g6/1070.png |
Citiraj:
tamo se nalaze TitleUpdate i UpdateTitle file. ja sam pomoću UpdateTitle instalirao patch... neznam s kojim si ti probao. |
sa kojim god da pokušam, dobijem istu poruku
|
Citiraj:
|
Ne mogu instalirati GTA IV
Pozdrav svima! Danas mi se dogodio jedan problem. Ne mogu instalirati GTAIV na svoj comp (Moj komp). Jako se sporo instalira i onda mi piše You ran out of disk space.
Ne znam što ću. Imam neloš PC (znam jer mi SuperMario ide super, čak i Revolt mogu igrati), pa ne vidim razloga zašto mi GTAIV ne bi išao barem na low postavkama. Ali evo, nisam imao priliku niti probati kako mi ide. Zna li netko u čemu je problem i zašto piše da sam istrošio sav prostor na disku kad imam slobodno skoro pola hard diska?! Puno hvala svima na pomoći! :hitthewal: |
uspio sam rješiti problem kod sebe, patch 1.0.0.7 uspješno istaliran
i s ovim rješen problem errora... http://www.youtube.com/watch?v=ZSrvlJ8mGmI i moram reći da igra s ovim patchom leti doslovce leti meni na full postavka radi savršeno dok prije bez patcha je štekal na mid postavkama. :respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima netko ideju ovo ovog 1.0.7.0 patcha ?
Tražim po netu nigdje nitko da zna nešto o tome ili da zna riješenje :S makar možda sam ja i krivo tražio Ako netko zna, bio bi zahvalan :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hehe! Ma imam ja super mašinu, ali nisam mogao izdržati a da ovo ne napišem. Morao sam se malo nasmijati... BTW, GTA IV igram na high. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:12. |