![]() |
Citiraj:
|
Evo ja baš naručio crni TS7, jedino bi da je vodootporan i da nema onog sivog oko ekrana i tipki, ali cijena stvarno ne daje mjesta prigovoru :)
Još sam da prođe pored carine - za sada su mi prošli jedan mobitel i jedan tablet, dok jedan tablet nije... valjda bude 3:1 :D |
Citiraj:
Od drugih zanimljivijih uređaja je još Haier W718 u ponedeljak (76,49/85,99$), Cubot GT99 u utorak (130,99/140,99$), THL W8S u petak (236,49/246,49$) i Haier W850 u subotu (105,99/109,99$). btw, nova fora je da Panda sada ima po 2 uređaja na dnevnom Happy Houru i da HH nije svaki dan u isto vrijeme. |
Pa nije ni prije HH bio uvijek u isto vrijeme...
|
Jel dobra kamera na tom Hisikiju G2?
|
Za tu lovu ekstra
|
Vidio sam samo neki kratki rivju na YT, dali ima neka veća usporedba i bolji rivju?
|
Evo osvanilo je nešto videa na yubitu od w450. Jel ima led light? po ovim snimcima se čini da nema dok po nekim stranicama piše da ima...
|
Citiraj:
|
Brmti pandu.
Pokusavam platiti ZTE 889S (s xmasgift kuponom) i nakon što kliknem na checkout via Paypal i ulogiram se tamo vraća me natrag na njihovu stranicu, forsira odabir shippinga preko nekog od ovih koji se dodatno plaćaju. Nakon toga klikam na "Proceed to checkout" i ništa se ne događa. Na ove tu dolje lijevo zelene gumbe: http://www.pohrani.com/t/j/Ja/1iF8nJ...12013-1625.jpg Prvo je lijevi bio sivi, kliknuo na zelenog, sad su oba zelena i niti na jednoga više ne trza :-) Nema nikakve obavijesti da nešto nije popunjeno i sl. Probao i ovaj drugi, detaljniji checkout i ista priča. Item je i dalje u košarici, nema zabilježene narudžbe. WTF, di sam zajebo? Sad sam naklikao i biti će veselja kad dođu domaza božić mobiteli za cijelu familiju :-) |
klikni samo par puta na oba pa će proć...
|
Prošlo je nakon "samo" 8 klikova na desni gumb i 9. je bio na lijevi :)
Ono što je zanimljivo da zbog situacije s baterijama više nema free shippinga. barem ga ja nisam uspio aktivirati, na kraju odabrao sing post. |
trebam pomoc, nikako ne mogu postavit widgete,npr. instaliram neku app za vrijeme,i nakon toga tamo na desktpo drzim prst dulje vrijeme izbaci mi izbornik s widgetima,ali tamo nema weatherr widgeta vec sam oni od sustava npr. sat,kalendar,galerija itd...
imam instaliran apex launcher |
uđi u meni i u gornjem redu imaš apps/downloaded/widget i tam izaberi
|
Citiraj:
ma ta panda je po meni bezveze, sve šta prodaju treba čekat tjednima :wtf2:, a za par kuna više kupiš negdje drugo i šalju drugi dan.... |
Citiraj:
|
A gle, negdje se moralo kupiti, tu bilo najjeftinije, nije baš da mi je hića, za pod bor do badnjaka će valjda doći :)
A pogle koliko ljudi tu druka za pandu, vidi coconuta, svaki put kad nešto predloži je s pande, možda ima proviziju :) |
S Pandom imam problema. Čekam tablet već 60 dana. Ne zarezuju ni Paypal. Poslije disputa sam prešao na claim. Uvijek čekaju zadnji dan roka što im Paypal zada. Sada su (10-i dan kako sam digao claim) odgovorili Paypalu tako što su im ponovo poslali tracking number. Opet je na potezu Paypal.
Prošli tjedan su mi stigla dva Hisikija G2 s Pande. Na jednom ne radi mikrofon (radi, ali jako tiho i isprekidano). Poučen iskustvom s tabletom odmah sam digao dispute na Paypalu za neispravan uređaj (DOA). Sutra mi stiže još par HISIKIJA pa ću javiti jesu li ispravni. |
I što radiš s ovima poluispravnima?
Traže da vratiš natrag na servis ili daju drugi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ma ne treba gledat u par kuna...pa onda sto pizdarija...:chears: |
Citiraj:
Ne znam kome na 750 kn igra 50 kn manje ili više... |
Citiraj:
|
druže brko u potpunosti se slažem s tobom, živio...
|
Citiraj:
|
Druže Brko, svaka čast, ali nemojmo sad tu spamati tko koga preporučuje i tko se gdje zajebo, činjenica je da su recenzije sellera za neki drugi topic. Sad će se sigurno javiti netko tko nije imao problema s pandom i tako ćemo se vrtiti ukrug. Što se mene tiče, stvar je EOD, mob je plaćen, vidjeti ćemo kako će dalje ići, tu je paypal da se rješavaju problemi.
|
Citiraj:
|
Ljudi, sto uzeti od kineza a da ima ~4.0", 200+ ppi i da je naravno sto jeftiniji ? Moze bit i neki najjeftiniji qualcomm, neki dual core MTK (mada mi je preferenca qualcomm) i sl.
Prodao bi svog Ioceana jer me stisla lova (:D), pa mi treba nesto tek tolko "za fejs", a da se ne patim s necim tipa Huawei u8650 |
Citiraj:
Jebemu, Willy Fog je za 40 dana obišao svijet bez aviona, a da mobitel ne može obići samo pola sa avionom :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zna li netko dobar servis za kineze - zapadni dio Zagreba? |
Iskreno ne znam a i ja cu trebat majstora zbog mikrofona. Nikakvi sw patchevi ne pomazu pa si mislim da je defektan.
|
|
preskup taj prestigio
|
|
Citiraj:
edit: kiša padala Noi hehe |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
doduše, jedan je iz Rijeke, a drugi iz Opatije, ali imaju sličan stil sa zadnjom rečenicom koja počesto započinje sa "btw" mislim da se to zove diverzifikacija poslovanja |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |