![]() |
CR i Ibro u istoj ekipi...
Nijedan klub nema prostora za tolko ega na jednom mjestu :D |
Ako će CR odlaziti iz Reala, vratit će se u Manchester, Ferguson ga još nije prebolio.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Veliki respekt prema tome što imaju i rade samo ne priznajem jačinu njihovih protivnika jer im jednostavno nisu dorasli. Pitanje je samo potez da dovode Pepa sada, mislim da ne mogu fulati, ali vidjeti ćemo nagodinu u ovo doba :D |
Citiraj:
pa prema tvom primjeru, u španjolskoj se s barcelonom u istu rečenicu po ničemu niti jedan klub osim reala ne može staviti, pogotovo Atheltic Bilbao, pa je taj Bilbao ipak recimo odigrao 2-2 sa Barceloninom postavom koja je odigrala i protiv Bayerna (bar većinom), to što ti misliš da nijedan klub u bundesligi osim bayerna ne može ništa, to je onda tvoj problem jer očito ne pratiš ligu, a pogotovo ne bayernove utakmice |
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam odkud sad rasprodaja igrača?Riješit će se "starije" ekipe,Carvalho,Albiol(možda ne,jer je španjolac),Kaka,Benzema-Higuain...i sl. A što se tiče potrošenih milijuna,neznam zašto vas to brine,pa Real je isplatio Ronaldov transfer za cca godinu dana,možda i manje.Ima se,može se...ako imaju budžet 100M,zašto to nebi iskoristili u poboljšanje ekipe,kaj bi trebali potrošit 5-6M,a ostalo čuvat za crne dane?ili?Jbg Real je Kraljevski klub i takva je politika,i sumnjam da će se ikad promjenit,pa bilo koji predsjednik da dođe.Eventualno,ako stave limit na transfere o kojem se spekulirao... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Velika je razlika izmedu Mourinha i Wengera,Mourinho je napravio nekaj,a Wenger nis...Takoder mi nije jasno zasto ga drze jos nakon 7-8 godina. Btw. gledam stadion Dortmunda...divota za vidjet ovoliko navijaca... |
Sutra United-Chelsea! Chelsea, iscrpljena od utakmice sa Baselom i EP,
nema apsolutno nikakve šanse protiv Uniteda, pa je očekivani rezultat 3,4:1 |
Citiraj:
|
Citiraj:
mene recimo brine jer to nije fer prema drugim klubovima, i iskreno, nadam se da će Platimi što prije gurnuti taj FFP u pogon, pa kad bi recimo zabranio Realu, Manchesteru ili Barceloni igranje LP na godinu dana problem kod reala je to što NEMAJU, ali ipak troše 125 mil. € duga, a ipak spucaju još i 100+ mil. € po sezoni u transfere... Citiraj:
ja sam ti dao primjer na Bayernu koji je 4 dana poslije prve tekme sa Barcelonom ušao u tekmu protiv Freiburga sa 10 izmjena u momčadi, a ti si odmah počeo blatiti Freiburg (a samim tim i Bundesligu) kazavši da bi njih i juniorska ekipa Bayerna pobjedila (što naravno nije istina, jer kao što sam već i rekao, Freiburg ima 3. najbolju obranu lige - poslije BVBa i FCBa) to je zapravo kako je naša rasprava i počela... |
|
M.United - Chelsea 0:1 :p
|
Kao što ivan77 reče :D
|
Nisam gledo utakmicu jel bila dobra?
Ovo gore za Juve čestitke ali mi je to meh liga čim vidim na kladionici kvote 1.6 na X znaš na čemu si :D PS Teorija invertiranog Ivana i dalje vrijedi vidim :) |
Rotfl nisam ni vidio prognozu od ivana!! Ma car! Gledao sam samo dio tekme. Baba me tjerala da film gledamo! :D
|
Citiraj:
|
Final cfc - bayer i naravno vani cijelo drustvo gleda tekmu i veli ona "sad buju tvoji zabili" i iz tog kornera didi zabija za 1:1 :D Dugo smo mi skupa alo je nikad kao tad nisam zavolio. :D :D :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Još tri tekme u PL za CFC.
Tottenham (doma) A.Villa (u gostima) Everton (Doma) Između Ville i Evertona upada Benfica u finalu EL. :D Ijuft..samo da protiv tottenhama pametno odigraju i to je to. :) |
|
:D :D
Koja faca. :D A nemam pojma. Ne sječam se da je on ikada simulirao, a i united se nije nešto previše bunio zbog crvenog. :) |
Citiraj:
inače: :care::care: |
Finale će biti mrak. :) Jedine dvije ekipe koje su u potpunosti zaslužile isto. :)
LP 25.05.2013 Bayern - Dortmund EL 15.05.2013 Benfica - Chelsea |
Citiraj:
mora da je zbog murinja i kristine :D ah, jedva čekam finale :) |
Citiraj:
Wenger je jedini strani menadžer u PL koji je ostvario double, i to dva puta. I jedini menadžer u povijesti PL čija je momčad kroz cijelu sezonu ostala neporažena. S tim da je to i najavio godinu dana ranije :) Jedino što mu fali je LP, i tu je jednom bio blizu. Mourinhov jedini pravi trenerski taktički uspjeh je Porto, ostalo je sve ostvario kupljenim momčadima. Siguran sam da bi s takvim budžetom Wenger ostvario bolje rezultate od Mourinha, a s ovakvom momčadi RM bi i Ćiro bio prvak :D To što Arsenal zadnjih godina ništa ne osvaja više je stvar politike kluba nego Wengera. S ovakvim golobradim momčadima neki su mu prognozirali i donji dio tablice, međutoa je uvijek u vrhu. |
Citiraj:
Samo mislim da je Wenger jako dobar trener i da bi uz veći budžet imao izvrsne rezultate. Ovako otkrije dobre klince koje odmah bogatiji klubovi pokupuju. Svaki put kad je imao malo iskusniju momčad, imao je i trofeje. |
Citiraj:
Amen to that :chears: |
Wenger ne želi skupu momčad. On prije svega želi da klub (i njegov novčanik) budu financijski stabilni.
|
dobar je francuzic s obzirom da mu klub uredno prodaje najbolje igrace, s kojom ekipom raspolaze oni se uredno plasiraju u ligu prvaka
mislim da ce wenger raditi cuda ako konacno uvedu limit za shopping po meni on bio bio savrsen u nekom "manjem" klubu tipa newcastle bez nerealnih ocekivanja arsenalovih fanova |
Citiraj:
Mislim da bi limit ili nekakva vrsta salary cupa bila dobra ideja općenito, nevezano za Arsenal. |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zato kaj je drogba pro. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36. |