![]() |
Lukaku. :D Ajmooooooo. :)
|
I Messiju treperi noga kad puca Curotoisu :D
|
Kaj je igrala belgija danas?
|
ma bezveze..
ak nista drugo, bar messi nije uspio sad zabit 5. gol :p |
Belgija je viša srednja klasa i odlična je protiv repki kao kaj smo mi, Rusi, Ameri, Srbi... Ali čim je došla pred "teškaša" izgubili su se.
|
A nisu se nešto ni Argentinci naigrali. Ovo je dosad najlošija utakmica u knockout fazi.
|
Drago mi je da je Argentina pobijedila "Treći svijet". Eto, realovac a navijam za Messija. Što ti je život :D
|
Citiraj:
Čak se niti 'slaboj' argentinskoj vezi nisu mogli nametnuti :D |
Mogao bi Brazil i osvojit ovo SP. :eek:
|
Citiraj:
|
Na šta liče ove utakmice u četvrtfinalu majko mila. To koda gledaš treću talijansku ligu. Najbolja stvar su mi jučer Francuzi a danas Belgijanci. Gubiš utakmicu i umjesto da navališ ko budala zadnjih 15min na gol oni trčkaraju po terenu koda ih uopće ne zanima utakmica.
|
Belgija je razočarala do bola...
|
Dosta slične utakmice kaj se tiče golova. U sve tri gol u prvih 15-ak minuta. Jedino Brazilci i kasnije još zabili. Ak bude i ova sad utakmica takva onda to već čudno izgleda :D
|
Bilo bi fora da i nizozemci odu skupa sa belžijancima doma, usput su jedni drugima :D
|
Katastrofa su ovi kostaričani... Igraju 9-1 mamu ti... Ali past će oni!
|
Nemjerljivo su lošiji od nizozemaca, zato i bunkeriraju.
|
Dabogda ih Nizozemci napunili do vrha.
Citiraj:
|
Di ste kad celzi tak igra :D
Nadam se da ce nizozemci dobit ove. |
Bit će penali :p
|
kakve se sve bombe mogu procitat na nasim vrlim portalima: poslije kovacica u realu evo i nove: real prodava ronalda za 88 mlja i dovodi falcaa i jamesa. Ipak, da budem u duhu teme nadam se prolazu nizozemaca i krivo mi je sto ni teoretski ence moc igrat finale s argentinom: vise bi volio da uzmu nozozemci jer su nakon toliko fejlova zasluzili, a radi brazilaca bi vise volio da uzmu argentinci :D:D
|
A kome bi oni prodali Ronalda?
Koji krompiri ovi kostarikanci :D |
Ovaj Van Persie ak nije prodo tekmu ja ne znam :D
|
Kostarikancima treba dati neku posebnu medalju za obranu vlastitog gola :D
Bio Žuti i pravu, produžeci :D |
Igranje flippera u šesnaestercima je postalo prekul :D
|
|
Jel moguće da holandski golman ostane neocjenjen budući nema ni jednu obranu :D
Uj...ipak će bit ocjenjen... Da je ovo ušlo... Gnjiiiii bi bilo :D |
Ovi krompjeri ce na kraju doci do finala i onda ce to taman dobro doci Brazilu da osvoji prvenstvo. :D
|
Najbolji dio tekme je sad :D
|
Citiraj:
kostarikanci zarazeni grckim virusom, mogli bi uzet ovo ladno na penale :D |
Citiraj:
|
Paaaaa... Svejedno mi je ko će dobit, ali bilo bi fora da Kostarika dobije. Čisto onako, zejebancije radi :D
|
To ne zeli valjda nitko osim njih :D Ali sve mi nekako na tu gamad smrdi, bez obzira na ishod ove tekme...
|
Ajd fala kurcu... Htjeli su penale, dobili su ih - popušili su jer su lošiji!!!
|
Bravo van gaal.
Sad dodji na nasu klupu :D :D :D Nije crc zasluzila polufinale. |
kako lik brani penale, svaka mu dala :D
|
Nizozemska zasluženo. Bili su bolji cijelu utakmicu i Van Gaal je majstor, čuvao zamjenu za golmana.
Kostariki kapa dolje i svaka im čast. Vidi se da nisu previše razočarani jer znaju da su napravili povijesni poduhvat. Jedino mi nije jasno što nisu pucali penale kao protiv Grčke, visoko i jako, a ne ova plasiranja u kut, a Krul je pogodio sve i jednu stranu. |
Bas me zanima kako bi nas Van Kovac zamijenio onog Pletismotikosu...
Svakako zasluzeno polufinale za Nizozemce. Jos kad bi samo Brazil ispao, a onda neka spretniji osvoje naslov :) |
Glasam za europsko finale. Argentina i Brazil nek se dogovore oko bronce :D
|
Vojska car kak se rasplako sad, respect
|
Ovaj Robben...ja nemam rijeci
Koja je tip zvijer, u 120 minuti mu je tempo kao na pocetku, i neka je sebican ali svaki bas svaki j..... put zna kaj ce s loptom, svaka mu cast. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |