![]() |
Dobija nekidan update za nexbox , rjesija problem tamne slike
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zato što tako kolega Ziiky kaže :D
|
Citiraj:
|
Ču' njega... Zašto :) eheh
Nego, jucer sam se malo zabavljao sa "alluc" tvaddonom i nikako ga natjerati da proradi na libreelecu. Navodno da izbacuje puno vise fhd linkova nego exodus koji redovito daje jedan ili nijedan fhd link :/ Dal ga netko koristi/probao? Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Ne, ali ja danas budem probao, javim ako uspijem upogoniti :)
Btw, kako zaobići one pizdarije sa "moraš obavezno posjetiti link, blabla" ako hoćeš nastaviti gledati sa izvora (da ih sada ne imenujem). 'se može nešto zaobići po tome pitanju ili jednostavno k'o i do sada na drugi izvor? |
Meni nikada niti jedan nije proradio.
Cancel i biraj dalje :/ Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Neće ni meni alluc. Traži film i onda baca error i poručuje da pogledam log. Druga poruka je playback failed.
|
Isto tako i meni, to jest skoro svima na libreelecu.
Android navodno radi bez problema. Hmmm Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Sportsdevil pretpostavljam nikome ne radi više?
|
Imas ZEM addon
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Koji Media Player kupiti?
Imam MX III i neki dan se smrzne u kodi-u. Ugasim uređaj (power tipka par sekundi) i sad ga vise ne mogu pokrenuti. Upali se, ali stoji na logu i smrzne. Mogu ući u recovery, ali daljinski ne radi tamo pa ne znam kako da odem recimo na factory reset. Nasao sam kako instalirat novi firmware, no nisam siguran da ce to bit moguce ako se ne mogu kretat kroz recovery
Sent from my iPhone using Tapatalk |
probaj spojit miš, meni recovery radi s njim....
|
Citiraj:
Ima na tome LP? Imam ga i baš sam prošli tjedan tražio Juve na tome i na kraju odustao jer nigdje nisam našao. |
Onda si vrlo slabo tražio, mislim teže je ne naći nego naći :D
Možeš LP potražiti i u Castawayu, u 1080 kvaliteti sa prosječnm bitrateom od 10-ak mbps. Samo polako i strpljivo. |
Iskreno stvarno sam se napatio, ima onih nekih pakistanskih stavki na listi, raznih sportskih, ali stvarno nisam uspio. Baš ću probat opet.
|
Mislim da je ovaj moj otegao papke...
Jel se isplati dati 10$ više za A95X sa 16GB interne memorije? Ovaj box je imao 8GB i mislim da je sasvim dovoljno (znam, sam sam sebi odgovorio al ako netko ima dobar razlog za ovaj skuplji...) 2/8GB 40$, a 2/16GB 50$ Ima gdje jeftinije? Ili možda neki drugi box? |
Nema neke pretjerane svrhe ako ti je bitan iskljucivo kodi. Jedino ako si na androidu i instaliras hrpu appsa i igara.
Jedinu svrhu gdje 16gb mozes donrkle iskoristiti, a rijec je o kodiju je kod Quasar addona. Ali opet za iole bolji rip 16gb je malo. Opet moras potezati za prenosnim hdd-om, nas-om ili velikom micro sd karticom Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
ja sam narucio 2/16gb od onog sa eBay-a za 30$ (link) al sve ih je rasprodao i promjenio status da vise ne salje u HR :D
moj jos nije dosao... |
Nekako sumnjam da će ti i stići. To je prejeftino, a nema baš feedbacka za njega... A ništa, 8Gb je sasvim OK. Još da se nađe za manje pare... Nema nekih aktualnih akcija? :D
|
Trebam savjet. Zašto se pri pokušaju skidanja aplikacije na Nexbox a95 x sa google playa stalno pojavljuje poruka "download pending" ?
Prije je radilo i bez problema sam instalirao par aplikacija. Mjesta u memoriji ima dovoljno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel još aktualan taj nexbox a95x? uzeo bih 2/8 verziju pa me zanima dal imate preporuku otkuda uzet bez carine ako je moguće, imam acount na aliexpress i ebay.. na honorbuy mi se neda radit account :)
|
Decki imal kakva preporuka trgovine iz EU za A95X, 2/16
imam u planu uzet sa Aliexpresa ali razlog je da mi stigne brzo i da ne placam carinu,pdv i sl. |
vidiš da sam i ja pitao 4 dana prije pa nema odgovora :)
|
Pa imaš njuskalo
|
Je on bi i jeftinije od ali-a
I garanciju 2g :) Ofce i nofce Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Onda neka dalje sanja to nije problem u HR smo :p
|
jel ovo znaci da je poslano ili moze biti fake. proslo je mjesec dana sad vec.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...401397a2e1.jpg
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Nemam pojma, meni je isto ka i tebi, samo dan kasnije (26.04.) navodni departure.
Sutra im je zadnji dan estimated delivery, ako ne dođe onda dispute paypal ili ebay refund. |
Citiraj:
inace je slican TN broj kao tvoj i isto pise vec mjesec dana.. cak je seller u meduvremenu ime promjenio.. :D Sent from my LEX720 using Tapatalk |
da, meni su kao ponovo poslali sa drugog sellera...mozes mislit kak cu to popusit
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
I ja se vjerovatno sa istim sellerom borim od utorka. Na svaku moju poruku odgovara identicno, a tracking je zapeo na isto mjestu kao i kod drugih.
|
Ja sam digao request na njega...treba proć još par dana i onda ulijeće ebay u priču. Napravite request da niste dobili item.
Lik je prevara, i meni tako identično odgovara sa istim porukama. |
da meni sutra istice taj rok pa ce se umjesat Ebay.. evo jutros poslao opet istu poruku, haha, ali sam mu nasrao svasta nakon toga.. :D
Sent from my LEX720 using Tapatalk |
A95X 1/8 model, libreelec gore 7.0.3.012j - rezolucija postavljena prije par mj na 4k rezoluciju i 24 sličice i sve radilo odlično do danas. Neke crtice po ekranu, titra.
Updetao na noviji libreelec 7.0.3.012l, ali ista stvar. Kada stavim rezu full hd bude ok. Ima li tko istih problema? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:39. |