![]() |
To sto je tebi dosao u ruke takav mobitel, ne znaci da su svi takvi
Kolega je imao htc desire z, znaci nije ni top model niti najlosiji(tada bio) i covjeku ne dolazi u obzir vise nijedan proizvodac osim htca (izuzetak je EVENTUALNO samsung ili iphone) Evo recimo kolega mikkey je stavio sonyja na drugo mjesto, meni bi sony bio definitivno na zadnjem mjestu jer sam imao negativno iskustvo sa sony xperijom U,ali mislim da su sada sony mobiteli nesto sasvim drugo, neusporedivo bolji Tako da svatko ima svoje iskustvo, nisam jos isprobao htc, ali mislim da ce sljedeci mob bit upravo htc |
HTC mobiteli
Sve pet. Slazem se ja. Al eto ja sam tako proso i da sad opet riskiram nema mi smisla.
Od androida mi jedino htc pase. Sto brand, sto izgled, sto karkteristike. Al situacija je takva kakva je. |
Citiraj:
|
Natal "ispusti" Iphone s pola metra na beton na rub pa nam se javi!! ;)
Šala na stranu, sve je to stvar ukusa. Svi top modeli su boli glava ali također ni meni nijedan nije savršen. Isto tako nikada problema nisam imao sa garancijom za Htc. Uvijek ili dobijem novi mob ili mi poprave mob u roku 4dana.. Svaku grešku zamjenim. :) |
Neznam kakva je kvaliteta današnjih htc-a ali moj htc DESIRE(BRAVO) star 4 godine radi kao i prvog dana.
Pao mi je stotinu puta, nema mjesta gdje nije udubljenjima, a ekran je bez i jedne jedine crtice. Brat je za to vrijeme izmijenio Iphone 3gs, samsung galaxy s2 i xperiu. Sve ili zbog kvara ili loma ekrana. pa vi sad govorite o kvaliteti. Sad sam uzeo htc desire 610 i ako bude i približno kao ovaj prije, ja sam ekstra zadovoljan. |
Takodjer sam cuo slicno iskustvo sa desireom,milion puta je pao,iskoturao se niz stepenice itd
Nepoderiv mob,vrijedio je svake lipe |
jel ko zna da li je m8 u vipa otkljucan na sve mreže?
|
Desire HD isto nepoderiv, aluminisko kučište je super, pal mi je bar 10 put i nikad ništ, sve do posljednjeg di krivim pive, a ne njega, doslovno je letel vani po pločniku, pa su se pojavili mrtvi pixeli na ekranu. Inace meni legedarni model.
|
To je kvaliteta..ali htc isto tako ima promasaja kao npr htc wildfire(barem po iskustvu ljudi koje poznajem)
2 wildfirea od 2 ljudi koje znam da su ga imali kazu nikad vise htc jer je wildfire katastrofalan |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala coconut
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw, kodovi za otključavanje sa ebaya ne ferceraju na lokalnim HTC-ovima jer naši telekomi stavljaju vlastite šifre dok su u drugim zemljama u pitanju tvornički kodovi. |
Skuzia sam ;) a di ga najbolje otkljucat? Proba sam preko dvi stranice, kazu da nemogu u hrvatskoj?
|
Lijepo sam ti napiao zašto se HTC ne može otključati kodom sa ebaya. Možeš ti njega otključati u nekom servisu, ali gubiš garanciju.
|
Moze se i kodom vipnet i tmobile bez gubljenja jamstva.
Btw,ovo nije tema za otkljucavanje. Postoji adekvatna tema. |
jel imao netko problema na M7 ili slicnom mobitelu, da se wi-fi pocne palit nakon nekog vremena sam od sebe, bez obzira kako ga izgasim, iz settingsa/widgeta, cesto se ponovo sam upali...izgasio sam i autoupdate aplikacija jer su neki spominjali da to pali wi-fi ali nije pomoglo
|
Evo samo da javim, da je mob u vipa otkljucan dosa...
Inace m8 je odlican, ima razlike od m7, iako ne puno za obicne korisnike. Samo je totalno retardirano sta su stavili ovu dodatnu liniju sa tipkama povise logo_a htc, najvise radi space_a na tipkovnici |
1 privitaka
|
Dobar neki servis :D
|
Sigurmo Agram :D
|
a iskreno.. ne znam kaj reci, s jedne strane su jebeni, s druge.. what the fuck
|
e da i grije se i preko 60c
hox |
Jer ima m8 opciju kao m7 da proc radi u nekom uber modu, preko sluzbene brzine? Da nije to mozda upaljeno?
|
Citiraj:
|
Ah sry.. Vruc dan. Vjerojatno slamperaj servisera, to kaj je procesor vruc.
Kad sam vec tu. 610 sam malo gledal u T-comu i po meni je promasen telefon. Previse je prostora baceno, skoro je ko m8 velik i ekran je u najbolju ruku prosjecan. Nije ni jeftin telefon. |
Da vruć, pakleno je.
A htjeli su napraviti pristupačniju verziju istog dizajna. Da masa poludi :D |
dobio sam novu matičnu, hvala deckima, super su susretljivi bili u agramu :chears:
|
Stigao mi HTC One Mini 2 pa ak koga nes zanima slobodno nek pita.
|
glavno i bitno: baterija i screen on :D
|
Vidjet ćemo kroz koji dan.
Ovak na prvu. Super leži u ruci, puno bolje od M8 jer je manji. Kvaliteta izrade je odlična, isto kao i veći brat. Jedino kaj su tipke na ekranu i ima istu onu nepotrebnu crtu ispod ekrana di je HTC znak. Vise bi volio da su tu tipke ostavili ili sada maknuli tu crtu. |
Nabaci koju fotku kad nades vremena. Zanima me bas kakva je kamera. Na papiru djeluje sasim OK.
Da moram birat izmedu njega i Compacta ne znam kaj bi izabral. Ugl. dobar izbor. Definitivno najprivlacniji Mini. Da ima malo vise KS, narocito u grafickom dijelu o extra pol gige memorije, bio bi savrsenstvo no i ovak je dobar. |
http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsim...marena_002.jpg
Citiraj:
Al fora je mob... nadam se da baterija nije razočaravajuća.. |
Do sad svaki mob koji sam imao nije bio ni slican po bateriji prema testu na GSMareni.
Ili je jedan bio, LG Flex cak mislim mozda, ne sjecam se. Ali znam da uvijek posve drugacije u praksi. |
nakon 6 mjeseci korištenja zvučnici od M7 su mi nešto tiši i počeli su šumiti, što možda i nije čudno jer ga koristim na mjestu gdje lako ulazi metalna prašina koju kasnije vadim magnetom. bi li taj popravak zvučnika prošao pod garanciju? :)
|
Hox opet u agramu, sad ekran radi pizdarije, treperi, gasi se ili se me pali uopce.
Trecu maticnu plocu kasnije... |
Treća mbo? Šta nema neka caka da ako se uređaj pokvari x puta (obično 3), da ti moraju dati novi?
|
Sad cu vidjeti sto kazu.. kao drugu su mi odma zamijenili jer kad sam ga upalio kamera nije radila
|
Citiraj:
https://www.dropbox.com/sh/qw1xxtf6n...TeFGca2H9YMkTa |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:31. |