![]() |
Ja isto naručio sebi i bratu,još ništa nije došlo.....
Prva mehanička od Bog zna kada... |
Citiraj:
U jebemti al si se raspištoljio, čak si i baterije naručio i to ne samo obične nego i punjive :D Ali nekako čisto sumnjam da ćeš se naviknut na čudan raspored tipki, mislim da će ipak na bubanj za 400 :lol2: |
Raspored tipki uopce nije cudan, cak i pise US layout
|
Vama kojima je stiglo od cyber mondaya, da li ste prethodno dobili mail da je otposlano?
Ja imam malo vise artikala nabacanih i ni glasa vezano za narudžbu. :D |
Da, jučer navečer sam dobio Overseas tracking broj.
I ovo niti je US layout niti HR, jer ima Y u donjem desnom kutu i ostale znakove https://i.imgur.com/ep9wRISh.png |
ne izgleda lose tipkovnica za tu cijenu, ciji switchevi su unutra
|
Gdje je Y u donjem desnom kutu? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali da, i sam sam gledao sliku par puta nebili zapazio slovo Y... no ništa. |
@bilicvitak
Da, došao je mail prekjučer. |
US layout nema Y u donjem lijevom kutu. A HR layout ima veliki enter. Ovo nije ni jedno ni drugo
https://i.imgur.com/D5z7Ojm.png |
.
Citiraj:
|
Nista na bubanj za 400+kn.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pa stavi sad na oglas za 400+ kn, ako se ne proda zadnji dan roka pošalje Linksu mail s raskidom ugovora. :D
|
Ništa ne propustiti slucaju..
A onda kad links uzme previše vremena da uplati nazad pare tražiti besplatni mirisni borić! :) |
ako naručim nešto preko njihovog webshopa i preuzmem to osobno u poslovnici imam li mogućnost vratiti to unutar 14 dana bez nekakvog posebnog razloga?
to bi trebalo vrijediti preko webshopa, ali vrijedi li i u slučaju osobnog preuzimanja? ima li tko takva iskustva s njima? |
Citiraj:
|
jel to ziher? tj, jesi probao?
u slučaju da bih vraćao mogu vratiti u poslovnicu ili treba slati poštom? |
Ne moraš slati poštom, vratiš kako si i preuzeo.
|
ok, tnx
|
Citiraj:
|
još jedno pitanje... može i uplata virmanom ili isključivo karticama?
|
Može virman, bitno je da nisi platio u poslovnici nego da si platio dok nisi imao prilike vidjeti proizvod.
|
Citiraj:
|
Nije nigdje pisalo.
Uz to, ne znam je li tvornička greška, ali space svako malo ispadne. Space ima 2 bočna držača, svaki sa jedne strane (+ u sredini brown switch). I osim što je space dosta glasniji, ja ga pritišćem s lijeve strane, lijevom rukom. Problem jest što se često, ako malo jače stisnem space ili "naglo" dok tipkam tekst desni nosač odvoji i više ne prihvaća pritisak. Jako lijepo u igrama, trebate skočiti ili nešto i vi stisnete space i lijepo ostanete na mjestu ili vas tip ubije. Mislim da je to loš dizajn tipkovnice. Btw tipkovnica je već bila otvarana kod kupovine (kao da ju je netko vratio, jer je bio potrgana naljepnica i nema keycap pullera) https://s4.gifyu.com/images/ezgif-3-a3d6ef1a7832.gif |
Vracaj to, iako mozes i reklamirat
|
nevezano za gornji slučaj, koliko znam, neke tipkovnice budu otvorene jer neki uvoznici instaliraju hr layout.
|
Citiraj:
|
Ja isto nisam zadovoljan pošiljkom. Meni je jedan komplet baš korišten, na mišu se s donje strane vidi da je klizio po podozi jer su lagano potrošeni klizači. :fuming:
A vezano za layout, ok su mi pozitivna iznenađenja, ako piše US, a dobijem HR. :D |
Bratu tipkovnica danas dosla,facotry seal na kutiji cjeli.
Miram viditi jedini kakav je space kod njega. Btw ja isto sebi narucio istu sa par minuta razlike,njegova danas dosla a od moje ni traga ni glasa,thanks Links "1 artikal po narudjbi". Sta rec. |
A cek nisam u toku, taj modecom je kao neka marka?
Sta fali redragonu za 250-300kn? |
valjda ste znali da cyber monday je zapravo garbage day monday
rješavaju se smeća koje im ne treba, reklamirano, stajalo izloženo i sl. ok nije sve tako ali većina stvari je. Meni je stiglo jučer novo kučište bilo za 99kn sa napajenjem. Rekoh ne može biti gore od ovog mojeg koje izgleda kao da su ga termiti napali Napajanje nekom uvalim za 50kn i opet dobro |
Gamad ne odgovara na mail opće.
|
Ja zadovoljan sa obadvije tipkovince,neotvorene,sve sljaka.
|
Ne znam jeste li nedavno što slali na servis u Linksu, no procedura je prije bila ovako:
Dođete na red, djelatnik vam pogleda račun, jamstvo, provjeri je li proizvod oštećen, da li ste priložili sve i fotografira proizvod. Dobijete papir s potvrdom kakav ste uređaj predali s napomenama, reklamacijsku primku i web kod da možete provjeriti što vam se događa. https://www.links.hr/hr/article/servisni-nalozi Prije: https://i.imgur.com/Yji0ZUb.png Sada, djelatnik vas uputi da sami odete na računalo sa strane za "predprijamsku primku" na servis. Sami unosite datum računa, šifru artikla, opis kvara. Imate opciju slikati artikl ili opis kvara ali na vrhu ekrana je očajna kamera i slika ispadne mutna. Uopće ne možete slikati da se jasno vidi artikl i što je sve uz njega. Zadnji korak, ispisuje se primjerak za vas i za njih te se navodi da je to "predprijam", namjerno vam nigdje ne ispišu datum, prodavač vam se nigdje ne potpiše, ne dobijete kod za web provjeru, nigdje nema ničega potvrđenog. Trgovac nije ni tražio da mu ostavim original račun/jamstvo jer kaže da to već imaju u računalu. Oni me mogu nazvati za 2 dana i reći da sam im ja predao kamen na servis a ne proizvod i ja nigdje ne bi imao nikakav dokaz o suprotnom. Ili mogu imati 6 mjeseci proizvod na servisu a meni nigdje na papiru nije napisano kada sam ja to ostavio u poslovnici. Predao sam u komplet originalnoj ambalaži, čak je i navedeno da se mora u kutiji predati na papiru. Sada: https://i.imgur.com/HSYPrbw.png |
To je već dugo tako, bar u Zagrebu.
Uštedjeli su na isplati 2 plaće mjesečno samo u Zagrebu. |
Citiraj:
Mislim ne kužim o čemu pričaš? Kakva je procedura kad šalješ nekoj trgovini poštom na reklamaciju? Jel tu imaš kakve dokaze što si poslao i u kojem stanju? Valjda se ide na neko povjerenje i normalan poslovni odnos. Najbolje da ćemo ići kod javnog bilježnika sa 2 svjedoka prije predaje predmeta na servis. |
Pa nisam ga poslao poštom već im predao uređaj. Tamo netko može ostaviti laptop od 25.000kn na servis i zamisli da je naknadno oštećen.
A zašto nema koda za web provjeru i datuma na potvrdi? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:49. |