![]() |
Pozz. Kako najjeftinije do koda za otkljucavanje ip7 koji je zakljucan na irsku mrezu????
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
ebay?
|
ne znam što gledat na ebay-u. ne vidim za EIR operatera ništa.
u iklinici ne mogu otključati od tog operatera. probam kontaktirati EIR.. |
Citiraj:
|
Home lagga jos uvijek naravno.
Mozda u 13.2 rijese to Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
VPN brojeve i dalje nisu riješili...
|
otvorio sam i case na feedback assistantu po pitanju VPN brojeva jer sam u beta programu no nitko ne trza niti odgovara.. pise da ima vise od 10 prijava na tu temu pa cemo vidjeti da li ce srediti...
|
Bilo bi suludo da se ne sredi....mislim, nekima je to neophodno, uostalom radilo je do sada potpuno normalno. Meni je trenutno to veliki problem jer dnevno imam 40-50 poziva i naravno, ne pamtim brojeve i potpuni mi je nered jer kad trebam uzvratiti poziv, a ne znam tko se krije iza kojeg broja...
|
apsolutno.. nemam ga namjeru koristiti dok to ne srede.. to mi je osnovna stvar i isto sam pogubljen kad nemam imena u Recent Calls... trenutno sam na Huaweiju dok se to ne rijesi jer mi Iphone stalno dosadjuje sa updateom... :)
|
Da li je itko uspio promijeniti country u app store u US? I kako?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
ja imam us i naš acc, US sam napravio prije 10 godina valjda kad je krenulo sa 3G ajfonom, upisao sam adresu neke njihove pizzerie u new yorku i to je sve, i dan danas radi iako nisam već dugo išao na taj store
tu i tamo neka app nema na našem nego samo US pa skinem |
To i meni treba. Onda se switchas između 2 acca za appove koje koristiš? To funkcionira?
logout/login najnormalnije
|
Evo koraci:
Removao family share Napravio novi paypal acc sa US adresom (nasao neki online generator adrese) Dodao revolut karticu kao sredstvo plaćanja U appleid settings promijenio adresu (generirana) i stavio sredstvo plaćanja None Nakon sto mi je snimio postavke i promijenio adresu na US dodao sam taj novi paypal Sada sam napokon na US AppStore Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Kod updatea aplikacije, da li traži da se ulogiras sa drugim accom? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
na starijim OS-ovima me nije to pitao i ne mogu skužiti gdje griješim |
neznam jer nemam nijednu app sa US stora trenutno, ali prije nije pitalo
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Izašao apdejt.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a32e1314f7.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4e5f0c208f.jpg Отправлено через iPhone |
prije tjedan dana :D
|
|
Mislim da su sredili trzanje home screena konacno. Je li moguce
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Riješeni su i VPN brojevi
|
Riješen i problem bluetooth veze za auto. Odlično.
Da li netko zna da li se još uvijek mora imati isključena opcija da pohranjuje i širokkutnu sliku da bi deep fusion radio? Navodno je to moralo biti isključeno na beti da bi radilo... |
mora biti isključeno da radi deep fusion
nadam se nekom indikatoru dal je slika deep fusion ili ne, ima neka caka al nekom običnom korisniku je previše ''napredna'' općenito mislim da im treba neki bolji UI za kamere ove godine, ljudi su zbunjeni što kako kada gdje :D |
Evo i nakon dva dana testiranja iOS-a 13.2 mogu reci da na iphoneu 7 radi kao urica...da bi ec rekao....dapače čini mi se da je puno bolje napravljen u u odnosu na 12.4.1 , pa tko nije presao slobodno pređe ....ima sve preporuke...
|
presao na 13.2 na iphone 8 i SE i radi odlicno.. popravili su sve probleme koje sam imao.. nadam se da necu naici na nove :D
|
Zena ima iphone x...2-3x dnevno ostaje bez mobilnih podataka...jucer je azurirala na zadnji 13.2.2 koji kao rjesava taj problem, ali danas evo opet isto. Na bonbonu je. Resetirao sam mrezne postavke i nije pomoglo, ideje?
Na ios 12 takvih problema nije bilo. |
eventualno zamjenit karticu unutra, iako sumnjam pošto je na ios 12 sve radilo
|
Citiraj:
Ovo sam i ja primjetio cak i na iOS 12. Mislio sam da je do bonbona, pa sam bio na vipu gdje nisam imao te probleme ali sam se vratio na bonbon zbog najjeftinijeg VoLTE koji mozes dobit. I sada opet to primjetim. Ne mogu potvrditi da je i dalje prisutan problem nakon updatea na 13.2.2, treba proci par dana. Sent from my iPhone using Tapatalk |
probajte prčkat i po onim opcijama mobile data options
volte on/off |
uzhebali taj ios ko i ovi mikrotik
šta diraju onu što radi? od ios 11 nit bt slušalica mi ne radi normalno, tj kako je super radilo na ios11 sad tu pa tamo pukne veza, a na pola metra. |
13.2.3. out
|
Citiraj:
|
Bok ekipo
Evo malo detaljnije gledam ovaj ios 13.2.3 sustav, ali nisam primjetio da su ubacili u njega svajpanje prilikom pisanja poruka. Bilo je najavljeno da će se to zvati quick path tipkanje, ali ja to ne nalazim. Da li je to bilo obećanje ludom radovanje? Da li je tko od vas našao takvu mogućnost u novom iOS-u. Inače koristim gboard za brže pisanje. |
Citiraj:
nativna mail aplikacija + gmail ? instant mail neš tu više dobit, davno su ukinuli push opciju, pa ti sad mail app može kontrolirat mail 15/30/60 min Ili kako si i skuzio, kad ju otvoriš. Al zato gmail app, ima i dalje push, pa mail dolazi instant. |
Citiraj:
Radi swype ali na jezicima koji su podržani. Hrvatski nije na listi. Iz istog razloga koristim gboard. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Mladichi, moze li ko preporucit servis u zg za zamjenu baterije na 6S. Da je pouzdana baterija, ne neko njesra i da ne deru s cijenom. Hvala svima.
|
istyle je neki dan netko spominjao
|
Ja nekidan. Istyle 400 kn za iPhone se.
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:04. |