![]() |
Citiraj:
aj ako moze sisprobati Netflix, jer meni netflix nece da radi uopce. Samo izbaciva "There is trouble palying this title right now, please.... ." apsolutno nista nece da se vrti, iako meni radi normalno skroz. i youtube mi zna cudno stucati, odnosno prekidati zvuk. Ali randomly nekad da nekad ne. mibox mi je spojen na tv direkt hdmiom |
Citiraj:
Cisto ako netko nije skuzio, a htio bi shortcut preko slova, dovoljno je vec da stvoreni .xml file editirate, te samo na kraju treba dodati ovo... http://i66.tinypic.com/m916dj.png |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Zasto meni netflix nece ja ne kuzim
Sent from my Pixel XL |
ja slozio preko tog plugina dodatka
koji nit nije bio ažuriran.. pa prvo rokni update i preko toga slozio.. hvala.. olakšao mi život :D za par klikova manje |
Da li je itko uspio podesiti "žš" u titlovama ako se kodi stavi na engleski? Ako stavim characters na istočno europski iso, dobijem čć, ali ne i ostale.
Ne znam dal negdje nešto fulam :( Sent from my Redmi note 3 pro |
ovaj kodi mene podsjeca na southpark epizodu kad je onaj izumio superbrzo baciklo...enivej, sad sam na popcorn time i osjecaj nakon kodija je ravan svrsavanju...
|
Citiraj:
|
Pa zbog exodusa i one greške u kodu. Još uvijek kod pretrage kad je podešen RH prijevod kodija daje puno manje linkove.
Sent from my Redmi note 3 pro |
Jup, vise linkova dobijes kad prvi put otvoris film, pricekas malo, odes back, opet otvoris film i tada vjerojatnije dobijes HD i FHD streamove...
Ako ti kaze da nema linkova, pricekas malo i kliknes opet. Ma debilana, i to i daljinca sve hocu srediti kak spada, a nikako sjesti za komp. A kad mi se gleda film onda se ne zelim s tim zaj* :/ |
@Ziiky
možda nisam skužio pitanje, ali meni je KODI na engleskom i titlovi rade s našim znakovima. Character set mi je stavljen na Central Europe (Windows). |
A yebote.... Imas piće :)
daj kad se prica o titlovima i tome, ja vise nemogu naci na Kryptonu di se steluje koji jezike zelim da mi se pretrazuju za titlove.. znaci bas nema tih opcija vise..
from my Le X720 on TT |
Kodi postavke/video/subtitles/Lang. To download sub. For
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
|
Citiraj:
|
Ne mogu se zakleti, ali kad sam dobio tip od kolege prošlo je kroz glavu: "pa probao sam to i nije radilo" ono.... ko je tu lud :D
Ali nema veze, bitno da je riješen problem.... Sent from my Redmi note 3 pro |
Do jučer mi je kodi radio ok ali danas sve što pokrenem preko exodusa radi ubrzano. Da li je netko imao sličan problem? Jednostavno koji god video pustio radi kao da je fast forward ali sa zvukom koji pomalo šteka jer pokušava uhvatiti video. Ništa od opcija nisam dirao od zadnjeg puta kada je radio. Jedino mi se jučer updejtao win 10. Svaka pomoć dobrodošla!
|
Ima li tko da se poznaje sa Ag00 da mu kaze da sredi taj prevod Exodusa koji je pokvario? Mene ignorira 😆
Gesendet von iPhone mit Tapatalk |
https://www.transifex.com/tv-addons/exodus/
Napravi account, prijavi se u team, ispravi šta te pati. :) |
Sinoc na Exodusu nisam dobio poruku da nema dostupnih streamova, iz prve je izbacija linkove!?
|
Zna li netko kako trenutno pokrenuti Sopcast/Acestream prijenose na Kodiju? Našao sam nekoliko add-onova uključujući Plexus i Quasar. Ali Plexus ne želi otvoriti Acestream i Sopcast linkove zbog nekih promjena u protokolu (koliko vidim daljnji razvoj Plexusa je obustavljen), a Quasar koliko mi se čini to nikad nije ni mogao (podržava samo torrente i magnete).
Ili ako netko ima neki drugi način koji radi na Android TV-u (znači ne na običnom Androidu). Hvala unaprijed. EDIT: Riješeno. Sideloadao Acestream Engine 3.1.5.0 verziju i sredio Castaway za pretragu reddita. |
Kako si postavio Castaway da ti trazi reddite?
|
Ima neki dobar addon za stream radio kanala, a da ima domaće kanale ili da se daju ubaciti naknadno?
|
TuneIn, Radio
|
Mozes probati i Shoutcast i rucno stavis ime stanice koju ti onda pronađe.
|
Izasao je novi multiprovider za quasar. Zove se quasar burst i radi sa magnetima.
Umjesto pojedinacnog instaliranja providera u burstu se kvackaju zeljeni. Znaci quasar + quasar burst Sent from my Redmi note 3 pro |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Novi sam u što se tiče Kodi-a, uskoro za godišnji ću preletit topik, a za sad me zanima što se tiče gledanja filmova.. imam A95X i skinuo sam Kodi naravno, zanima najjednostavnije gledanje filmove i serija preko HDD-a kojeg ću USB-om uključit u player. Kako, što, je li trebam kakve addonse itd. Hvala.
|
Citiraj:
|
Recimo bsplayer on ti ima ugrađeno za skidanje titlova ako ti treba
|
Preko Kodija je ipak puno bolja katalogizacija filmova, razna grupiranja po žanrovima, video najave i info o filmu itd.
|
yup Kodi je mozak za to.. :)
from my Le X720 on TT |
Da, al vec imam sve posloženo po folderima tako da mi to i nije neki plus, do sad sam koristio Mede8er i imao je sve tako da bi bila super neka slicna aplikacija.
|
Eto kodi
|
Citiraj:
Ne vidim razlog zašto bi gledao nešto preko harda. Ako želiš preko harda, spoji ga u usb ili nešto. Uz Kodi ti neće trebati hard. :D |
Kodi nema nikakve izvore streama i služi upravo za ovo gore, katalogizaciju/organizaciju multimedijalnih zapisa..videa, slika, muzike.
Izvore streama imaju neki pluginovi za Kodi. |
Pa moze za to služiti. Ako ne želiš plugine ne trebaš ih instalirati
|
Citiraj:
Želio sam mu reći da čemu hard ako može dobiti besplatan exodus npr. i gledati sve kada želi i kako želi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:46. |