PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

Jelc 23.08.2005. 16:29

Citiraj:

Originally posted by Emissary
A ja idem na put 8 dana tako da sam prisiljen na LP snimanje. :(
Pa da su ovi naši sa HTV-a čemu i da se drže programa-moglo bi se uredno namjestiti da se snima na komp.

Ali to već spada u kategoriju "da je babi..."

Narihtaš si snimanje i onda ti snimi Sabor, Miću Dušanovića kako prenosi lokalni turnir iz Zimbabvea ili...:rolleyes:

LAcy 23.08.2005. 17:16

Opet danas nema, neka tekma... prijateljska.... necu psovat' nije lijepo.....:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:

SniperWolf 23.08.2005. 17:27

A ja se baš uživio cijeli dan jedva čekam ST:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:

Jelc 23.08.2005. 20:58

21.00h, HRT+:D
Ja ga imam, he-he:clap:

speedy-3 23.08.2005. 21:49

Citiraj:

Originally posted by Jelc

ae sredi prijenos HRT+ na pcekspert forum svaki dan u 21h :):):)

Jelc 23.08.2005. 22:34

Mislim da adminu ne bi bilo baš drago :D

LAcy 23.08.2005. 22:41

Citiraj:

Sad bih ti rekao nesto ruzno:)

Jelc 24.08.2005. 00:27

Citiraj:

Originally posted by LAcy
:D :D :D

MadBoY 24.08.2005. 10:32

Jelc ... jedino sta mi pada na pamet je CS...al ne znam to koristit :( (i ne znam dal uopce radi sa HRT+).

I opet sam bio prisiljenj u nedjelju gledat sve reprize....al nije mi bilo tesko... novi TV + kablovska = super slika :D

Jelc 24.08.2005. 11:44

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
Jelc ... jedino sta mi pada na pamet je CS...al ne znam to koristit :( (i ne znam dal uopce radi sa HRT+).

I opet sam bio prisiljenj u nedjelju gledat sve reprize....al nije mi bilo tesko... novi TV + kablovska = super slika :D

Pa na satelitskoj bi trebao imati HRT+

SniperWolf 24.08.2005. 11:48

Citiraj:

će danas biti ST normalno? (neda mi se dizat s stolice pa teletext palit:D )

LAcy 24.08.2005. 11:51

Citiraj:

Originally posted by SniperWolf

Pise da hoce: http://www.hrt.hr/htv/

SniperWolf 24.08.2005. 12:04

Citiraj:

Pise da hoce: http://www.hrt.hr/htv/
toooo!:D :D :D a mi može netko ukratko ispričat šta jebilo nakon što su se našli s Degrom kada su izašli iz onog portala (iduća epizoda)? Znate šta ovom ST-u jaaaaako nedostaje? - humor. Svaki ST je imao humor. Pa čak i Spockova faca koja uopće nema emocije je izazivala smijeh kod mene.:D :D a kamoli tek MCcoy.....na DS9 su imali Quark i ekipu, na TNG su imali Datu npr, na VOY su imali Neelexa (neznam jasam li mu dobra napisao ime) pa čak je i hladnokrvna Sedma of Devet znala neke bljuzge imat:D mislio sam da će u ovom ST-u Phlox možda neke fore, ali on je isto nekako ''ozbiljan'' i tek tu i tamo nešto izbaci....

LAcy 24.08.2005. 12:11

Snimio sam u ponedjeljak epizodu, ali nisam imao vremena jucer pogledati.

p.s.

Je*o te ogame, vidio u sigu i sad i ja pomalo klikam:)

MadBoY 24.08.2005. 12:15

Citiraj:

Pa na satelitskoj bi trebao imati HRT+
Kodiran :( ... neam karticu

speedy-3 25.08.2005. 22:04

Citiraj:

Originally posted by SniperWolf

hehe on-line si i mislis na teletext uff osim sa imas na svakom boljem portalu TV raspored imas i Phazer TV podsjetnik pa si skines raspored za tekuci tjedan i uzifas znas tocno kad ce ovi mulci s HRT-a tj kada nece prikazati jednu epizodu i dan kasnije nastaviti s onom koja je trebala ici nakon te NEPRIKAZANE,,,,

:rambo: HRT:fuming:

MisterM 25.08.2005. 23:47

Citiraj:

Originally posted by speedy-3
hehe on-line si i mislis na teletext uff osim sa imas na svakom boljem portalu TV raspored imas i Phazer TV podsjetnik pa si skines raspored za tekuci tjedan i uzifas znas tocno kad ce ovi mulci s HRT-a tj kada nece prikazati jednu epizodu i dan kasnije nastaviti s onom koja je trebala ici nakon te NEPRIKAZANE,,,,

:rambo: HRT:fuming:

To oni nas pripremaju za temporalni rat: ono možda 1 epizoda pa 27 pa 16 i tak:rolleyes: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: : Machineg : Machineg

celduce 26.08.2005. 14:03

Ovaj HRT u zadnja 2 tjedna je mozda prikazao 2 epizode u zadanome terminu 19.15,stalno nesto izmisle sto ce nagurat pa onda daju nedjeljom 7 epizoda od ponoci do 7am.Nije to lose ali kad moras ustat rano u pon nemozes ni tad gledat sve,bitno da sapunice i ostali krs ima redoviti termin.

speedy-3 27.08.2005. 00:02

Citiraj:

Originally posted by celduce
Ovaj HRT u zadnja 2 tjedna je mozda prikazao 2 epizode u zadanome terminu 19.15,stalno nesto izmisle sto ce nagurat pa onda daju nedjeljom 7 epizoda od ponoci do 7am.Nije to lose ali kad moras ustat rano u pon nemozes ni tad gledat sve,bitno da sapunice i ostali krs ima redoviti termin.
da stvarno su glupi i ono ST im ustvari ima i najvecu gledanost a oni to tako uff:fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:

MRKONJA 27.08.2005. 00:04

Na HRT+ sve ide prema zadanom terminu:p

speedy-3 27.08.2005. 04:39

da i na HRT sat al sa nas boli **** za njih na regularnom HRT-u je najvise gledatelja, a oni nas tako **** :fuming: :fuming:

ako vec nestave danas epizodu 10 zasto sutra idu s epizodom 11,,,,,, bar bi to mogli srediti,,,,, dan zaksanjenja jos i prolazi ali ne i ovo sa oni rade.,,,,,,,,,,,

speedy-3 29.08.2005. 04:05

efo sada sam fino u miru pregledao reprize nikad prikazanih epizoda i drago mi je sa je napokon gotovo sa ksindima i tim smecem vise su mi isli na k***** brod poluunisten izdrzi vise nego kad je bio full citav,,,,,,, a onaj "gorila" Archer opet prezivljava neku ekspoziju :fuming: scanarista treba :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:

Broken Arrow 29.08.2005. 09:22

Ja nisam uspio pogledati sve reprize umoran od puta pa jel mi netko može reći kako je završila ova saga o ksindima (gledao sam dok nije archer pošao za oružjem u vrtlog sa degrinim brodom)

SniperWolf 29.08.2005. 11:03

Ni ja isto:(

speedy-3 29.08.2005. 16:39

Citiraj:

Originally posted by Arrow
Ja nisam uspio pogledati sve reprize umoran od puta pa jel mi netko može reći kako je završila ova saga o ksindima (gledao sam dok nije archer pošao za oružjem u vrtlog sa degrinim brodom)
u vrtlogu su reptili unistili insektoide,,, izasli su iz vrtloga 800 000km od zemlje, unistili jednu svemirsku postaju i onda su dosli Archer i MACO u degrinom brodu,

reptili su ih napali ali su ih andorijanci zastitili i unistili reptile Archer i MACO su se teleportirali u oruzije gdje su pokrenuli samounistenje, Archer se nie izvuko prije eksplozije (nemojte slavit zif je :()

Daniels je i Archera i Enterprise bacio u proslost u vrijeme 2. sv rata,,,,, neki alieni su dosli na zemlju i pomogli Hitleru da zauzme gotovo cijeli svijet narafno Archer je i to sredio,,,,, i onda su se vremenski pravci vratili u normalu i sada danas bi sfi trebali uzivat na zemlji :)

SniperWolf 29.08.2005. 21:27

Aaaaa znači tako je su dofurali na Zemlju....ej ljudi koliko još imamo dana do završetka Enterprisea?:( ja bih htio da ih opet sve ispočetka repriziraju:)

Jelc 29.08.2005. 22:16

Ja sam samo danas uspio baciti oko na kraj-kaj se to uhata udaje ili sam ja nekaj krivo vidio???:confused:

illusion 29.08.2005. 22:25

je, vidio si dobro samo to sto si vidio je jako, jako cudno :D a meni se cini da ce se T`Pol ipak odlucit za Tripa :beer:

Jelc 29.08.2005. 22:36

Ma vidio sam samo kraj-pa mi ništa nije bilo bistro, ni kak je došlo do toga ni...

MadBoY 29.08.2005. 22:41

Gledao sam samo 2 min... i nish mi zivo niej bilo jasno... :rolleyes: :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25.