![]() |
Citiraj:
Ali to već spada u kategoriju "da je babi..." Narihtaš si snimanje i onda ti snimi Sabor, Miću Dušanovića kako prenosi lokalni turnir iz Zimbabvea ili...:rolleyes: |
Opet danas nema, neka tekma... prijateljska.... necu psovat' nije lijepo.....:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
|
A ja se baš uživio cijeli dan jedva čekam ST:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
|
21.00h, HRT+:D
Ja ga imam, he-he:clap: |
Citiraj:
|
Mislim da adminu ne bi bilo baš drago :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jelc ... jedino sta mi pada na pamet je CS...al ne znam to koristit :( (i ne znam dal uopce radi sa HRT+).
I opet sam bio prisiljenj u nedjelju gledat sve reprize....al nije mi bilo tesko... novi TV + kablovska = super slika :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
će danas biti ST normalno? (neda mi se dizat s stolice pa teletext palit:D ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Snimio sam u ponedjeljak epizodu, ali nisam imao vremena jucer pogledati.
p.s. Je*o te ogame, vidio u sigu i sad i ja pomalo klikam:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
:rambo: HRT:fuming: |
Citiraj:
|
Ovaj HRT u zadnja 2 tjedna je mozda prikazao 2 epizode u zadanome terminu 19.15,stalno nesto izmisle sto ce nagurat pa onda daju nedjeljom 7 epizoda od ponoci do 7am.Nije to lose ali kad moras ustat rano u pon nemozes ni tad gledat sve,bitno da sapunice i ostali krs ima redoviti termin.
|
Citiraj:
|
Na HRT+ sve ide prema zadanom terminu:p
|
da i na HRT sat al sa nas boli **** za njih na regularnom HRT-u je najvise gledatelja, a oni nas tako **** :fuming: :fuming:
ako vec nestave danas epizodu 10 zasto sutra idu s epizodom 11,,,,,, bar bi to mogli srediti,,,,, dan zaksanjenja jos i prolazi ali ne i ovo sa oni rade.,,,,,,,,,,, |
efo sada sam fino u miru pregledao reprize nikad prikazanih epizoda i drago mi je sa je napokon gotovo sa ksindima i tim smecem vise su mi isli na k***** brod poluunisten izdrzi vise nego kad je bio full citav,,,,,,, a onaj "gorila" Archer opet prezivljava neku ekspoziju :fuming: scanarista treba :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
|
Ja nisam uspio pogledati sve reprize umoran od puta pa jel mi netko može reći kako je završila ova saga o ksindima (gledao sam dok nije archer pošao za oružjem u vrtlog sa degrinim brodom)
|
Ni ja isto:(
|
Citiraj:
reptili su ih napali ali su ih andorijanci zastitili i unistili reptile Archer i MACO su se teleportirali u oruzije gdje su pokrenuli samounistenje, Archer se nie izvuko prije eksplozije (nemojte slavit zif je :() Daniels je i Archera i Enterprise bacio u proslost u vrijeme 2. sv rata,,,,, neki alieni su dosli na zemlju i pomogli Hitleru da zauzme gotovo cijeli svijet narafno Archer je i to sredio,,,,, i onda su se vremenski pravci vratili u normalu i sada danas bi sfi trebali uzivat na zemlji :) |
Aaaaa znači tako je su dofurali na Zemlju....ej ljudi koliko još imamo dana do završetka Enterprisea?:( ja bih htio da ih opet sve ispočetka repriziraju:)
|
Ja sam samo danas uspio baciti oko na kraj-kaj se to uhata udaje ili sam ja nekaj krivo vidio???:confused:
|
je, vidio si dobro samo to sto si vidio je jako, jako cudno :D a meni se cini da ce se T`Pol ipak odlucit za Tripa :beer:
|
Ma vidio sam samo kraj-pa mi ništa nije bilo bistro, ni kak je došlo do toga ni...
|
Gledao sam samo 2 min... i nish mi zivo niej bilo jasno... :rolleyes: :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |