![]() |
Šteta što se ne može naručiti 4+32 verzija jer je 32Gb kartica puno jeftiniija nego tih 32Gb u samom mobu. Dapače, za tu razliku u lovi (37$) možeš kupiti 64Gb karticu i još ti ostane para, a za par € više se može nabaviti i 128Gb kartica.
|
MI5x i MIA1 su fizicki isti jelda?
U tom slucaju: bezeli na mobu su veci nego na slici. Za donji i gornji nisam siguran (ne da mi se usporedjivati omjere ekrana i bezela) ali bocni su veci. Ne bi trebao biti dealbreaker ali ipak lolcina To samo kinezi rade ili i ostatak ekipe? |
Citiraj:
Sada sam doduše prešao na A1 koji ipak ima 5.5, ali što se tiče tih dijagonala, veća dijagonala ne znači veće dimenzije uređaja, jer sve ovisi o bezelima. |
I ja imam Redmi 4 Prime. Najveća zamjerka je krčenje zvučnika kod notifikacija. Mnogi se žale na to. Ne znam jesi li imao s tim problema.
Kamera je loša, bez i malo uljepšavanja situacije. U idealnim uvjetima će i svaki odron dobro slikati, ali čim se makne milimetar od idealnih uvjeta, slike nisu dobre. Prednja kamera je užasna, fokus nikakav. Cura ima Honor 8 Lite (P8 lite 2017 klon) i to je DSLR za moj Xiaomi. |
Citiraj:
Doduše Mi A1 mi se čini da ima kristalni zvuk prema ovom, iako se nisam nikad bunio na zvučnik. A kamera da, kamera je glavni razlog zašto i mjenjam Redmi 4 Prime (i pure Android). Na Mi A1 nije sad to S7/S8 kamera, ali je za te novce stvarno zadovoljavajuca. I bokeh effect, i u polumraku čak daje upotrebljivu fotku, uglavnom zadovoljan sam. |
|
Bomba, samo je problem što ne postoji.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:respekt: |
o majke ti .. nes 10€ poskupilo.. ako nemas tih 10€ nit nemoj kupovat
|
Citiraj:
|
eh .. šta bi onda trebao ja reč
eth pred 6mj koliko je iznosio.. ltc isto tako. BTC .. i nisam kupio.. reko pihh budale a vidi sad.. kod tehnike je svaki dan nesto novo.. idu cijene gore dole.. kupi i uzivaj .. a ne se sekirat za 10€ da je to 100 eura .. druga priča |
Citiraj:
|
E pa to se treba gristi
A ne 10€ na mob Kupi i uzivaj u tom mobu Za 2mj dođe novi model i tako u krug |
Jel zna netko di su nestali MI5?
Nesto se mislin prodavat Mi5x i uzet MI5 ali nigdi ih nac samo MI5s al taj mi je preskup |
kupiš si na aliexpress-u prednje i zadnje staklo u crnoj boji i riješio si barbie look
https://neutrinomobile.hr/xiaomi-mi-...-eng-meni.html |
Citiraj:
|
sinoc kupljen Mi A1 32GB, 210 E (grossoshop.net, free shipping uz kod, akcija danas do pol noci traje)
|
mene je moj ispao 1650 kn sa svim davanjima, ali 4/64 verzija.
210*7.7=1617 kn - računam kupovni ili još gore ako paypall obračuna svoj tečaj. 1575 kn ispadne ako je srednji tečaj dakle 7.5 i nije neki extra deal. |
Uvijek se računa prodajni tečaj u banci u kojoj imaš račun. Isto tako bi trebao znati je li PayPal obračunao po svom tečaju ili ne. Ako ti PayPal izbaci kune umjesta eura ili dolara, onda je PayPalov tečaj koji je još gori.
|
Podesi na paypalu da ti naplaćuje u valuti koja se trazi, pa da onda banka preracunava. Ovako kad paypal preracunava ti je dosta skuplje.
|
ne znam jel išlo mene, ali ja uvijek označim da mi banka računa tečaj zato me i ispalo 250 dolara po prodajnom na dan kupnje. meni je sve jasno :D
|
Citiraj:
|
komentirao sam prijedlog od lorda post iznad i pokušao reći da i nije neki deal. sve 5.
|
molio bi nekoga tko je kupovao mi note3... odakle ga je najjeftinije naruciti... da ne placam pdv i carinu...
|
honorbuy
vidim da nije na stocku pa ostaje geekbuying. tamo je cca 380 baksa, ali ima kupona brdo za spustit cijenu 5% ziher, a možda i više. npr kupon za $15 direkt i slično. ja sam za 250 dolara mob našao kupon $10. |
aliexpress -> goldway sa DHL dostavom
|
nema šanse da ga ispadne jeftinije iz kine.
em će čekat 30 dana, em će ga odrapit na carini i porezu. |
Citiraj:
|
Nikakvih davanja sa DHL-om. Meni došao preko Goldway-a za manje od 2 tjedna. I ispalo jeftinije od honorbuy-a
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:50. |