![]() |
Saznat ćete za vikend ;)
|
Citiraj:
Em remen em težinu sata. |
Kad si osjecajan :D
|
Citiraj:
Veći satovi su muški a to kaj vas boli jer nosite satiće umjesto satova na ruci je vaša stvar. Čak mi i žena ima sat od 60ak g i ne kuka ko vi. haha |
Citiraj:
|
HAhahah jos sam si i mislio da ce ovakvi komentari doci :D
Ja sam njoj jos gore preporucio ili normalni ili cak 6S jer je manji, a zenska na kraju uzme 6X :D Ostadoh bez komentara :)))) Ali neka sve su to guschti, ja imam normalni 6 Pro i s njim spavam i sve radim i ne osjetim ga na ruci uopce. Doduse na njega sam presao sa Forerunner 735XT pa mi je prvih 2-3 dana bio tezi ali brzo se navikao ;) |
Pa cura je sigurna u sebe, za razliku od nekih, jel.... :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Neka, samo nek je ona sigurna :D
Navodno Putin hoda kako hoda jer je dugo nosio 6X na ruci, a Flavor Flav je rjesio taj problem tako da ga je oko vrata okacio :D Just kidding, sat je odlican nema sta, zajebancija mora biti :D |
meni treba nekakva preporuka do kakvih 400-500-tinjak kuna... ženski model, ima šta pametno za te novce?
|
Pitaj "Xenu" da ti proda VA3 :)
Btw, počeo sam koristiti strength workout, čini se da Fenix bolje prepoznaje workout. Osim noge, jer to stvarno ne vidim kako bi. Al' bench, ruke, leđa... čak i trbušnjake, prilično dobro prepoznaje. Jedino što se mora pritisnuti tipka za svaki set i na kraju seta. Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6b89b513f3.jpg |
Ma nemoj me, molim te!
Daj odvjezbaj na miru, sad si gledas jel ti vjezbu dobro zalogiralo. Kao da gledas koliko si trbusnjaka i ledjnjaka napravija kroz 6 miseci i koji ti je gain. Aaaa, svi smo otisli u K! :D |
jesi ti zalutao na PCE forum? :D
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Mire nije bilo pa sam odvjezbao na klupici :D
Probao sam to davno sa VA4 i nije bas najbolje radilo. Sad radi puno bolje al' je i dalje upitno hoce li mi se dati stiskati dugme za svaki set, pa na kraju... i ovako sam par puta zaboravio pa ode set uludo!!! :D |
Citiraj:
|
ako netko ima problem sa sigurnošču nek' mi se obrati :roller:
i ako sam opet pogrešno quotala, nemojte me prijavljivati - dobila sam packe :) neću više, majke mi.. |
Citiraj:
|
Forerunner 945
|
Fora skroz 😁
https://shop.pimoroni.com/products/b...39767184703571 Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Koristi neko Ticwatch Pro 3 Ultra i da mu visina tokom hikinga kolko tolko odgovara stvarnoj visini?
Većina hikinga mi pocinje i zavrsava na istom mjestu i svaki put je drugačije očitanje visine, tipa Sljeme je jednom na 500m, drugi puta na 2000m, treci put nešto između itd. |
Samsung Galaxy watch 5 će navodno konačno opet imati "veću" bateriju. Onda će se valjda vratiti u režim minimalno 4 dana autonomije (bez nekog tlačenja, jasno). Tog mi mogao uzeti nakon GW2, ako ne bude ženskast dizajn. 4ka (veća) je tu granična.
|
Sorry za off topic al' eto i Vitomir je nabavijo pametni sat. Konacno te privremeno :D
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.ne...fb09875dd.webp |
Poz ekipa crko mi je vivoactive 3, ekran je podivljao. Probao hard reset držanjem gumba dugo i nikakve pomoći.
Pitanje je dali se to opće isplati servisirati obzirom da je istekao garantni rok ili da nabavim novi. (+ di je opće garmin servis u hr) |
Koji sat bi bio prigodan kao rođendanski poklon za žensku osobu?
|
Huawei watch GT3 Elegant?
|
Citiraj:
https://www.withings.com/de/en/scanwatch |
Citiraj:
Sat ko sat izgledom super Al nedaj boze support sa huawei health app Ios se ruši na dnevoj bazi Samsung a31 nit uparit (factory reset sata) I onda citam komentare drugih, brdo žalapojki) Kao i ja sam huawei watch 3 pro Isprva nisam nit skuzio, nego nakon 3mj ajd malo da bolje zavirim u app, katastrofa |
Citiraj:
|
Takodjer imam GT2 Pro. Nema problema sa appom.
Ima problema da mi app sjebe bluetooth auta, kad imam vise bluetooth uredjaja spojenih na mob. |
Ekipa da li netko koristi Amazfit T-Rex Pro (ili ne-pro), kakav je pokazao na duže vrijeme?
Pro se da kupit za 900 kn....na prvu primamljivo |
Galaxy Watch4, nakon 2 sata druženja i mogu samo reći da ovo Wear OS-a nije vidlo. Samsung je malo previše svog potpisa stavio... Notifikacije ne rade kako spada, Google Fit ne radi dobro, watchfaceovi su mi tako tako. Sat je lijep, lagan i brz ali softver je "posvuda"...
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |