![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koji je razlog da netko hoce u danasnje vrijeme koristit analogni signal ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
na kraju krajeva, kome ce falit analogni izlaz :stoopid: , ja nisam vidio vga kabel ima 5-6 godina vec i na naj kraćem kraju krajeva, evo riješenja za 3$ http://www.ebay.com/itm/Black-Displa...oAAOSwT5tWOtlG |
Čuvajte se ebaya i raznih "konvertera" da nebi dobili samo kabel bez konvertiranja
|
Da mi je jedan stari crt od 22' ne bi ga dao za nista.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo razmatram za ozbiljno, ukoliko ne uleti neš drugo http://www.futura-it.hr/katalog/komp...980ti-game-6g/ |
Citiraj:
|
Po meni lcd i crt tehnologija imaju neke svoje benefite kojih se ja neželim odreći. Ne želim se odreći crt slike beskonačnog kontrasta i savršene crne, 0 laga i bez zamućenja. Isto tako ne želim se odreći visoke rezolucije, oštrine i velike diagonale kakvu imam na dell-u u2515h.
Kod mene na stolu ima mjesta za oboje i svaki služi za nešto, eto. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
-- Koliko god svi dizali CRT u nebo, ima on i svojih mana, među kojima je drift elektronskog snopa koji se može samo konačni broj puta uštimati, nakon čega se mora posezati za smanjivanjem površine slike jer elektronski top više nije toliko "brz". Ako netko ima 20 godina star CRT koji daje identičnu i nimalo ispranu sliku kao nov, laže. Sve ima svoj rok trajanja. |
Citiraj:
|
Mislim da kad dođe OLED u mainstream da će zadovoljit obje "struje". Vjerovatno najvažnija promjena u zadnjem desetljeću glede monitora
|
Slazem se. Dobar primjer koliko je oled zapravo superioran lcd-u su amoled ekrani na novijim samsung mobitelima. Nemali broj ljudi koji su kao ja impresionirani kvalitetom slike na svojim samsung mobitelima gledajuci samo u lcd ekrane pc monitora i televizora bez ikakve sumnje jako puno toga propustaju
|
Prvi put sam zapanjeno gledao sliku u mobitelu kad sam restartao svog nexusa 6 u mrklom mraku, prilikom boota i one četiri kuglice u boji koje se vrte. Imao sam dojam da su samo one u zraku, a ne ekran.
-- Moj problem se nije pojavljivao nakon updatea drivera. Vidjet ću kroz par tjedana korištenja. EDIT: opet se pojavljivao problem, ali sam ovaj puta našao uzrok: overlay od discorda (teamspeak-like program), uzrokuje rijetko crashanje igre i češće problem s browserom. Diablo 3 mi uopće ne da pokrenuti s discord overlayom upaljenim. :) |
evo sinoc prvi put nakonnabavke gtx970 odigrao demo od doom-a novog, i malo mp advanced warfarea.
doom vrti u ne znam koliko frejmova, ali nijedna igra mi nje radila tako glatko ikada, i to na max detaljima :D advanced warfare, cudno izgleda. niti ide glatko a niti je slika atraktivna, a sve na max. cudno nekako. jos me iznervirala jer u mp imam neki lag a ping mi dobar. |
Jeste li znali:
Citiraj:
I da, bolje je imat flickering nego da fali 0,5GB RAM-a :D u svakom slučaju je :D |
Citiraj:
|
Ima li netko ideju zašto se na gtx 960 u idle (desktop), temp. gpu 36˙C, ventovi ne gase?
Svježe instalirani driveri 368.81 (očišćeno s DDU u safe modu), nikakav OC, nikakvi programi za reguliranje bilo čega vezanog uz grafu. Jedino običan GPU-z za očitanje parametara. Nakon gašenja 3d aplikacije (Dota, GTA V, CS:GO), ventovi ostaju raditi na 40%, a temp. gpu padne sa 48 u igri, na 35 u idle. Prema službenoj stranici ispod 59˙C ventovi bi trebali biti ugašeni. |
Citiraj:
Iskreno neznam,meni se to ne dogada |
Citiraj:
Citiraj:
Jesi siguran da rade? Meni u gpuz pise da su na 20% a zaustavljeni su. Mozda moras instalirati neki njihov software da bi dobio to ponasanje. U reviewu pise: Citiraj:
|
:lol2: dat irony :roller:
|
Sad sam reinstaliral još 1x drivere i sada se stvarno zaustave, ali i dalej piše konstatno 40%. Sad im okretaji pišu 0 u idle. Očito je ovaj prikaz sa postotkom broken..
|
Jučer u austriji (mylemon) bilo strix 980ti za 402 eura
|
Eh da je meni jedna. Gledam ove cijene kod nas su oko 4000kn. Iako je to puno manje nego prije ipak je neisplativo pored gtx 1070 koja je brza i jeftinija
|
Sad je već i 1070 kao brža od 980Ti? Gdje to molim te? :)
|
Paaaaa... je :D ako ćeš vjerovat reviewerima.
https://www.techpowerup.com/reviews/...ming_X/29.html Citiraj:
|
Decki pomagajte, kupio Sam jucer Gtx 970, I Danas ju spojio na komp Ali eto Moja maticna jede govna I Daje mi 5 beepova sto znaci da ne vidi grafu.
Clear CMOS napravljen, reseating napravljen, napajanje radio sa HD 6950 bez problema. Sad Sam na poslu Ali kad we vratim napravit cu update biosa I citao Sam da secure boot I rapid start znaju radit sranja. Ima jos tko kakav predlog. P.S. jebeni autocorrect |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:01. |