![]() |
jel mi moze neko na brzinu rec kak se napravi backup sa titanium backup i onda da si sve to vratim na 2.3.6 kad flasham..
i dal to ukljucuje prijedjeno u igri.. dakle leveli i ostala sran*a? |
Citiraj:
stisni navg tipku meni..i odaberi batch..kad se ucita odaberi backup koji ti odgovara..najbolje all user & system data.. kad vracas..tj radis restore mozes odabrat restore apk ili apk + data..tako da si vratis sejvane lvlove s npr angry birdsa. btw imas na marketu na titaniumovoj str link za youtube..tam ti je sve to prikazano ak zapnes ;) |
ma necu zapeti.. tolki mulac nisam :D btw evo prokuzio sam prije tvog posta al svejedno hvala... sad vec pre kraju.. ;)
|
Di je nestao fundowsky blog? :stoopid:
|
kak da rootam 2.3.6 bez superoneclicka?? jel ovaj stari root.zip mi pise failed update kad odem u cwm!
|
Ovo bi trebalo proći: http://dl.dropbox.com/u/16604787/Superuser-3.0.7-efgh-signed.zip iz CWM-a.
|
a to bi trebalo biti?
|
A što si tražio gore :D?
|
pa u redu.. al reko vidim naziv superuser a ja trazio root. pa reko mozda si nekom drugom odgovorio! :DD
EDIT: znam da nije dobar topic.. al vidio sam da si pisete za navigon.. pa jel bi mi mogao neko dat link za download i uputstva za instalaciju? jer ako stavim da ona sama skida mape to traje 20 minuta jer skida cijelu europu+aziju 10 minuta.. a nepotrebna mi je cijela europa a i cijela azija.. treba mi samo hrvatska mapa i slovenska.. i to je to! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
di je taj vertical flicker fix za skinuti ? posto sad nema više bloga
|
Citiraj:
|
Je zna neko zasto mi ne radi set cpu na cm od benrua crasha mi svaki put kad udem
|
Citiraj:
root ti netreba za mijenjanje romova |
imam jedno lagano pitanje . da li ja mogu ovu proceduru sa rootanjem i ubacivanjem clockworka raditi na bilo kojem android telefonu ili je to samo za huawei?
|
Pokusam instalirat onaj huawei all backup al mi samo daje install failed.. koristim fundowsky 4.0, any ideas?
i ta 5mpx kamera, nije mi max rezolucija toliko bitna, ali sam primjetio da kod fundowskog slike ispadaju puno bolje sto se tice svjetlosti, jel to do te 5mpx kamere isto? |
Citiraj:
što se slika tiče može bit da je i do bravia enginea |
Moze link na 3000mah bateriju pls
|
Citiraj:
|
|
Jel ima netko ideju kako da prebacim keyboard iz fundowskog 4.0 na cyana. Probao sam prekeljiti taj latin.apk, ali ne radi.
|
Vidio sam htcu weather widget sa brisacem od auta ikisom koja pada. Kako to ubaciti u sonica i gdje ga naci. Nadam se da znate o cemu pricam.
|
Fundowsky 4.0 Full
jbg, ne prikazuje da je bilo 5-6 poziva po 10ak sec nit da je bilo i malo wi-fi svaki dan, market, install, uninstall aplikacija... i 1 sms 2 levela angry birdsa al uglavnom.... evo... http://s10.postimage.org/eiiu6kaop/2...5_15_47_35.png image host |
Citiraj:
|
Aj kad ste vec povukli pitanje baterije - koliko vam posise baterije dok surfate 10 min preko 3G? Imam neki drain na 3G, ne znam zasto, za 10 min ode i do 10 posto baterije. Wifi sise bateriju puno razumnije...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:52. |