![]() |
Nisam mogao gledat utakmicu, ali nema veze, pobjeda je bila zicer; nemaju Mančesteri šta tražit protiv Liverpoola.
|
Vidim chelseea opet nemere dati gol iz igre pa im je sudac poklonio penal koji zapravo to nije...
http://www.soccer-blogger.com/2012/0...ill-challenge/ |
Citiraj:
Nakon 12 god. vec pocinje malo frustrirati, priznajem :fuming: |
|
On je isto panjina.
Da je pravi trener, napravio bi isto kao SAF, a ne se vucarat svaku sezonu u drugi klub. :p |
|
Mogli bi danas MU i Čelzi dobit po p***i...
Tottenham i Liverpool igraju sa fenjerašima-ovaj prvi može izgubit od svakoga a ovaj drugi je nedavno isto od fenjeraša pobral tri gajbe:p Uglavnom, moj favorit danas je Swansea:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Edwin van der Sar dosao sa 20 u Ajax
David de Gea dosao sa 21 u UTD Pa hajdmo malo dat vremena decku,mozda bude i bolji od Sar-a :) |
Citiraj:
De Gea ima svoje mušice, ali realno gledano on je još dijete po godinama za jednog golmana. Golmani svoj vrhunac imaju tek kad se opako približe tridesetima, a DE Gea ima još oho-ho do svojih 30. Uopće ne sumnajm da će on biti svjetska klasa, no to vrlo lako može biti za 7-8 godina, a pitanje je dali će Ferguson imati strpljenja sa njim toliko. Što se mene tiće, još bolje, De Gea mi je drag golman koji igra za klub koji blago rečeno ne volim :D |
Puno se toga mora poklopiti da golman izraste u takvu veličinu, od konstantnosti igranja u velikim klubovima i prvenstvima za reprezentaciju do tempiranja forme naravno. Vidjet ćemo, ima čovjek još vremena da se dokazuje ali ja mislim da će jako teško ponoviti sličnu karijeru kao što je imao VDS, just my opinion. Pričekajmo koju godinu i vidjet ćemo :)
|
Citiraj:
|
Ima na strimovima matori. :)
|
To mi ubije volju za gledanjem kad počne štekat:)
|
Ma nedam im ni kune za dodatne pakete :D
|
Citiraj:
|
Čelzi gubi od Swansee u 40oj min :D
|
Carevi. :D Treba i to znati. :D
|
Sinclair:p
Tottenham zabio dva komada, Modrić drugi... |
Igraju sada bolje ali nije to to. Zgubit će očito. :) Od curice tak normalno ništ koristi. :)
|
Everton zabio:D
|
Vidim da je i united utrpao dva penala. :D Junačine. :D
Bravo za everton. :) |
Bravo za Everton, al nije dobro, ak već moram birati tko će dignuti kantu, nek to bude manje zlo - City.
Utd 2 penala, how strange :rolleyes: Liverpool 3:0. Carroll, Bellamy & Kuyt :) |
A.Cole drugi žuti i van. :D
Eh eh. :D |
City = :puke:
|
Swansea - Chelsea 1:1 :D Bosingwa. :D
|
Pak se Čelzi skrumpiral:D
|
Sramota kak loše igraju. Bez srca i želje. :( Nema tko zabijati pošto je drogba na afričkom kupu nacija. :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:00. |