![]() |
Citiraj:
sjecam se da je onaj trening za posebene postrojbe trajao pola sata suljanja po nekih planinama |
Citiraj:
|
evo sam da velim da meni na ovoj konfi vrti stvarno super i glatko reza je 1680x1050 sve na max i dobivam oko 30-60 frameova probo i multi i singleplayer!!!!Stvarno je igra optimizirana do bola :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni na full hd sve ultra, aa x4 i af x4 ide oko stabilnih 35 fps. CPU mi ide sve 4 jezgre na 90%-100% i gpu isto skoro uvik na 100%
Ono malo sinoc sta san uspija igrat multija nije nista blokavalo trzalo ni izbacivalo iz igre. Al san se posteno namucija dok san je pokrenija.... |
Vidim da su dosta nerfali spawn beacon - jednom se spawnaš i moraš postavljati drugi.
|
ja čekam poštara na balkonu :D
|
Ima na www.tomshardware.com potpun test grafi i procova na bf3, iznimno iscrpan i informativan clanak, i dobar za one koji misle raditi upgrade za ovu igru. Stavio bih link ali ovo pisem s moba pa ne mogu
edit: duboko se zahvaljujem Pointdexteru na ukazanoj pomoci :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prekidanje zvuka ako se refresha Battlelog, nemogucnost podešavanja zasebnih glasnoca.. ( kod tvog i Xulosovg njeznog glasica ) :D itd. |
I kako vam ide igranje?
edit.. ko hoce slobodno me može dodati.... |
ja sam amater. :) iber los sam. NIKAKO!!
|
samo podsjetnik:
http://battlelog.battlefield.com/bf3...ver-Best-Maps/ rush, sve mape u rotaciji, normal , lokacija: Amsterdam, minimum 2 igraca da krene runda |
zasto ne conquest pobogu? :(
|
Da li ste zainteresirani da napravimo PCE Platoon?
|
To smo napravili sa BC2 pa se raspalo nakon kratkog vremena.
|
Citiraj:
|
?
pa bc2 nije ni imao tu opciju Citiraj:
EDIT:@afterburner,da zasto ne,platoon ti je nesto kao facebook grupa |
Citiraj:
Postavim ga, igram dalje, ubiju me, spawnam se na beacon i on nestane iste sekunde. :stoopid: Svaki puta tako dosad je bilo. Ali to samo kad se na svoj spawnam, na tuđe sam mogao više puta. |
Citiraj:
ima se :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Bas kao sto sam i govorio,a bio opovrgavan od strane nekih "PC experata",broj jezgri nema nikakvog utjecaja na framerate. 2 jezgre na 3 GHZ u vrh glave. Ali je bitno da amd phenom II na 3.8 ghz ne moze gurati GTX590 do maksimuma. Gdje ste sada miševi !?
|
Citiraj:
Osim toga nisu naglasili o kojoj mapi se radi pa predpostavljam da se test vrtio u SP-u, dakle to mi apsolutno NIŠTA ne znači... I vjeruj mi, znam iz prve ruke da bilo koji dual core na 3ghz nije dovoljan za BF3 |
Citiraj:
|
ljudovi, samo nabrzaka: ima li ikakav razlog ne uzimat ruski key pa ga čejnđat na engleski, kao onaj na cdkeyhouse?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:01. |