![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanima me dali se na onoj stranici može kupiti Steam key za FC4? Naravno da se treba imati uPlay, kao što imam RSC za GTA5 preko Steama.. |
Citiraj:
|
A vjerojatno da, jer ne piše nigdje "steam".. :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Matija je išel s tobom na faks, moj je frend i susjed. Znam ih sve, ali Matek mi je frend. |
|
JEl imam smisla uzimati Fallout 3 ili da idem ondma na new vegas?
|
Ja bi oba uzeo, jer su dosta različiti.
|
se mogu trejdat igre na steamu??ja bi trejdo fallout new vegas za company of heroes tales of valor.
|
Koliko znam ne mogu se trejdat.. Kamo sreće..
|
Koji qurac ovo znaci?
Citiraj:
|
Ma radi. Ne brini. Ja sam igrao na sedmici ne tako davno i radi bez problema.
|
Citiraj:
Sve se nesto bojim da cu se razocarati nakon sto barem jednom godisnje odradim krug 1, 2, Tactics BOS, ali reko ajde, jebes 10 evra... |
Na sedmici radi bez problema, ali na win 8 ja nisam uspio pokrenut fallout 3. Izguglo sam cijeli internet, ali nisam uspio nać rješenje tak da oprez. :D
|
Citiraj:
|
Dobar im je support u zadnje vrijeme :)
Kupio igru prije 3-4 dana i mislilm se kako sam se samo zajebo jer bas nevalja :hitthewal: Odem odigram nesto malo opet cisto da se prislim da mi se svidi (:stoopid:vid' budale:D) i sjetim se pa ima refund opcija. Ispunim ticket a kad tamo pise:" vrijedi samo u roku od 14 dana od kupnje i sa max odigrana 2 sata ". Meni bilo taman 2.2sata igre na steamu... al sam svejedno poslao. Naravno dobio sam full refund nakon cca 1 sat od prijave problema :care: |
Nisu trebali a uvažili su ti.. Lijepo za čut :chears::care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nemma pojma ..ali to je islo preko paypala pa tamo se valjda uvijek ceka 1. u mjesecu da dodje na racun
|
Citiraj:
Ne treba, već godinu dana ne traži to sa steamu. |
Citiraj:
Ja igrao sinoć na W7/Ultimate 64. Ima neka caka u vezi više procesorskih jezgri i .INI datoteke... Aha, možda ovo pomogne: Caused by problems with multi-core CPUs on Windows 7 and later |
Citiraj:
Citiraj:
|
Do 3.11. GTA V je snižen za 33%.
|
Citiraj:
|
Na GOG-u je trenutno u tijeku Weekend Promo: Halloween Monster Hunt i ima zgodnih popusta.
|
Square Enix ima The end of the world sale. Traje 48 h i ima popusta do čak 80%.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:12. |