![]() |
Samo da provjerim.. jel jos uvijek y300 bestbuy do 1000 kuna?
|
Citiraj:
|
Moze preporuka nekog smartphonea, od kriterija bi trazio sljedece:
Da je slican ili bolji od Nokie E6, da ima istu ili bolju kameru, da baterija traje sto duze i da mogu koristiti prednju kameru za skype ili neki slican program... Na E6 to ne mogu :( Svejedno mi je da li je WP ili Android ili nesto trece... Hvala! |
Citiraj:
Note 2 ili 3 zbog ogromne baterije,relativno dobre i prednje i zadnje kamere LG Optimus G ili G Pro ako ti velicina ne igra ulogu |
Lumia 820
|
Pa mislio sam da ne bude puno skuplji od same E6... mozda do 2000kn za novi uredjaj...
|
|
Citiraj:
|
hvala vam :)
|
Lumia 720,HTC 8S, Galaxy Mini 3, HTC One SV,LG Optimus 4X .
|
Samsung Ativ S također, ako te interesira WP8
|
Hvala vam!
Za OS mi je nevazno koji je, i najbitnije mi je jos to da mogu koristit kameru za video pozive preko skypea, inace nikad nebi dolazio u ovo razmisljanje o promjeni E6... Igre me uopce ne zanimaju, ako moze pokrenut solitare, to mi je dovoljno... |
Evo napokon proda Note 2 i sad gledam uzeti nešto jeftino, relativno maleno, dobro i sa dobrom baterijom.
Malo njuškam po britanskom ebayu i tamo ima Lumia 520, 620 i 720 za dobre novce... što bi bilo najbolje od toga uzeti? Meni se sviđa 520 jer je poprilično jeftina i radi u rukavicama što može biti korisno kad vozim biciklu pa mi zatriba... |
Citiraj:
|
Trebam preporuku mobitela do 1500kn novi ili rabljeni Android za prijatelja, ovo će mu biti prvi smartphone :D
Inače sam mu preporučio Lumiu 520 novu ili Lumiu 620 rabljenu, sad me zanima kaj je od Androida ok... I ne kinezi :D :fala: |
Huawei y300
"kinez, a naš" :D |
Citiraj:
:fala: Još par komada... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav, može preporuka za mob oko 1000+-200kn
U principu ne treba mi ništa zahtjevno jer trenutno imam huawei 8650 (koji je spor i nema dosta rama) pa ne znam za bolje i što će mi sve trebati. Kamera bi bilo dobro da je pristojana i da mob izdrži barem jedan dan normalnog korištenja. Dobra podrska zajednice? Nisam se s tim jos zabavljao ali ako ce mi neki custom ROM donijeti 20% vecu brzinu ili slicno poboljsanje odvojit cu pola dana da skuzim sto i kako. Hrvatski jezik mi nije bitan. Ako sam nesto jos zaboravio pitajte. Gledao sam kineze i privlace me zbog dobrih specifikacija i niskih cjena. Nije mi bitno da li mi na mobitelu pise Samsung ili Zamzung :D ako radi kako treba. |
Citiraj:
Polovni: Galaxy S2 |
Huawei je 1100kn novi, a S2 2000kn na njuskalu.
Ako su to opcije kod nas, onda definitivno idem na kineza. Samo je pitanje kojeg. Prijedlog? |
LG Optimus 4X HD,rootas,pobrises nepotrebne appove i baterija drzi.
|
Ljudi nismo se razumjeli 1000kn, a 200kn gore dole.
|
Nokia 520, 1200 kn
|
Da, Lumia 520 rula za te pare. Naravno, ovisi što želiš od telefona, a to nisi napisao. Inače, pikiraj Kineza, onaj Haier je zvjerka za te pare.
|
Bilo bi u redu da rečete kolegi kako lumia 520 nije android mobitel :D
|
Nije rekao da mora bit Android :D
|
Lumia 520 ili 720 pitanje je sad :D
Oba 2 su mi simpatična, jednio je 720 više a'la N9 koja mi je IMO najbolje dizajniran/napravljen/pogođen mobitel ikad, plus ima 2000mah bateriju šta daje odličnu autonomiju... Čak i nije toliko puno skuplji od 520ke vanka... da ih se nabaviti do 1000kn. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |