![]() |
Citiraj:
Potpis na ovo! Zapravo, ako nemaš namjeru preći na veći monitor, zašto onda mjenjat grafu? |
Citiraj:
hvala ti na preporuci u svakom slucaju. Citiraj:
Citiraj:
hvala ti. Citiraj:
ps: ako je ne nadjem, onda da trazim ati 5750 ili gts 450?! hvala! Citiraj:
hvala. ps: zakljucak je nekakav ovakav, svi se otprilike slazeta da mi je najpametnije trazit XFX 4830, ostale koje ostaju su (GTS 450, Radeon 5750 te HD5670 ili 9800GT) - ove u zagradi naravno ako moja konfa to moze pratiti?! ps2: jedno veliko hvala svima opet, zivili! ;) |
Citiraj:
|
@mfire
Za tvoj komp i 17" monitor one dvje grafe (HD5670 ili 9800GT) su taman i sve prek toga je overkil ili ti nepotrebno ;) |
Citiraj:
Tako da ja na tvom mjestu ne bi dirao tu 4850, a ti kako oćeš, možeš uzet i 6850, al po meni to sve skupa nema smisla, bar ne dok si god na 19" |
Citiraj:
Joj, kad bi bar ja imal tak višak para da si mogu kupit svako malo navu grafu :D |
koja je bolja graficka
ati radeon hd 3400 series ili asus nvidia geforce gt210
|
Jeli isplativije kupiti 6850 na ebayu za 200 $ i jos postarina koliko dode i carina ako naplate nego u nas kupiti za 1560 kn ?
|
pa racunaj, imas kalkulator :)
pogledaj kolko je dolar i nabi 22%, naplatit ce 99% pa vidi kolko te ispadne |
ma onda izade na isto ako ce nabiti carinu ,ne isplati se bas
|
Citiraj:
Uzmi ju kod nas i bok... |
Tražim savjet za ATI
pozdrav,
trebao bih neki low budget ati agp s tim da ima driver za windows7. imam 478 s agp i nemam izbora. nešto a la hd3450. ne namjeravam dati puno love. do max 200 kn. performanse su mi malo važne. koju polovnu karticu optimalno potražiti? da li x1600 i sl. podržavaju aero? thx |
Citiraj:
Ja bi na tvom mjestu tražio nešto iz x1k generacije (x1600, x1800 x1900 i sl.) |
molio bi savjet za promjenu moje gtx280. Znaci, ne zanima me koliko struje trosi, ne zanima me jel vruca, ne zanima me hladjenje. Mora bit brza i bolja od moje.
|
kolko love? nova ili rabljena?
|
Citiraj:
|
Aktualni high-end je u zalasku, pričekaj mjesec-dva pa onda odluči.
|
moze rabljena. Sto jeftinije.
ma ova moja grafa je skroz ok. Ali mi je pocela zmigat na BC2, tako da mislim da bi mogla krepat. Vec 2 god nisam pratio trziste grafi. Ne znam ni tko sta ima, ni kakve su. :) |
4870x2, GTX 295, GTX 470 ili HD5870.
Polovne se znaju naci 4870x2 za solidnih 1200-1300 kn, ali vecinom bez garancije. Imaš još i novu GTX 460 768, za manje od 1200kn, te perfomansama jednaka ili bolja od tvoje stare. |
isao bi onda na gtx470. Kakve su cijene polovnih?
|
Nema ih polovnih. Nove si pogledaj tu - http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...bAOyEUfsaF9ajI
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav svima....
Kako je došla zima, mi građevinci idemo na zasluženi odmor pa ce biti nesto vremena i za igranje.... nedavno sam uzeo novi komp i fali mi još samo graficka. (trenutno furam onboard): moram priznati da me je vrijeme potpuno pregazilo st se tice kompova, iako sam dosta pohvatao čitajuči tu na forumu... molio bih Vas preporuku za nešto u rangu 1000-1500kn. preferiram rabljeno, ako je s garancijom itd.... iako malo se plašim kad pomislim što je netko možda radio s tom grafom prije mene.... :fuming: znači prvenstveno bih se igrao! Monitor: LG 23 full HD Mbo: Asrock 890gx ex3 Psu: XFX 750w be Cpu: PhenomII 965 be Ram: 2x2gb ddr3 1333 Vga: ??? hvala na sugestijama :goood: PS ako smatrate da je neka od komponenti usko grlo, slobodno napomenete... |
5770/6850/MSI GTX460 Twin Froz
|
nemas uskih grla! :) a decki su meni savjetovali a tebi treba vise nego meni zbog full HDa, uzmi ne manje od gtx 470 ili HD 5870. Malo su skuplje od 1500, ali moglo bi nesto uletit. Prevelik ti je monitor a i hd reza, tesko da ces se naigrat s necim drugim.
|
koje gluposti, gtx 460 1gb ce bit fenomenalna na full hd rezi i kosta cca 1500kn, osim nje imas i hd 6850 za istu/slicnu lovu pa ovisi jel vise volis amd ili nvidiju, same shit
|
daj pogledaj mu komponente u kompu, samo ti stavi stroj od grafe unutra! :) best buy gtx 470 :)
|
Citiraj:
GTX 460 1 GB je sasvim dovoljna. |
ukljuci joj AA na maks i rezu do kraja pa se kladim da ce stucat gtx460 na bc2, metrou i tako tim igrama! Uostalom nepotrebna rasprava. Dobre su sve ove grafe koje smo nabrojali.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |