![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ima još koja konstruktivna kritika, izbaci sve :fala: |
...
|
Citiraj:
Prekodiraj bez stabilizacije pa ces vidjeti. Ja sam ju samo jedanput koristio tek toliko da vidim kako radi, i to je odmah bilo prvi i zadnji puta :D. |
Sile skuplja dijelove za shana :)
Lijepa vilja, nadam se da ti bude talas radio kako treba (i meni isto) ;) |
Citiraj:
|
Plakat ces sile kad taj talas prdne :lol2:
Salim se, GG, nadam se NECE prdnuti |
Mali skok u nepoznato, znam da nam je svima prva asocijacija na Talas neki kvar u kertriđu ali kaj sad, valjda ovaj ne bu.
Nije za shana nažalost jer je 100-120-140, za Shana će trebat 150vilja, ali ako do tog dođe lako ja prodam sve u kurac i ispočetka :) Nemoj bit ljut Deda :D |
Pa kaj se ne da taj foxać dić za taj 1cm? (bubam, nemam pojma)
|
Ma, sile ce jos 3 vilje promjeniti dok shan ne dodje :D
Neg, potrazujem adapter. pm to pm 200mm, prednji. Imam 203mm adapter a 200mm rotor pa mozete mislis kak pakne izgledaju. Radije nebi turpijao, jer ko zna kolko ce to ravno biti.. Edit: samo kupujem. Rezo sam bez da sam sve izmjerio i unistio sam si adapter :D |
Lepo zgleda vilja Sile. Jos da ti sada Domy nabavi zlatne nalje :D
|
Citiraj:
uzmes lepo smirgl, na ravnu povrsinu i deri, ili ako imas nekog ko ima stolnu brusilicu i to sredis... ja sam tak zlayi slagao za 140mm rotor i sve 5... :goood: |
Citiraj:
Ne bi ni nalje odbio :cool: a ne znam dal se može dizat, vjerojatno ne, osim ako ne izbijem Talas van pa nekak, o tom potom nisam još ni pošteno sjeo na bike nakon upgrade-a (ili downgrade-a, kak ko gleda :D) |
Pa nemre downgrade bit nikak :D
Nik, di je start makadama po kojem misliš ići? |
e šile umjesto da skupljaš pare za shana ti se razbacuješ za foxa.
ja za ovaj mjesec imam 3500kn uštedjeno, još 2 mjeseca i pasovat ćeš :D |
Citiraj:
|
Darkos skupio si love za jedan mjesec kolko ja za pol godine :D
Salvarez, ak nije tajna kolko si platio kočnice i di? Sanjam ih već pola godine, bit će moje kad-tad. |
Citiraj:
|
gdje jeftino nabavit ovaj alat za skidanje kazete i za skidanje centerlock rotora
http://barriessports.com/store/media...t/l/tl7230.jpg sada kad se vec zesce poceo prtljat pojavila se potreba i za tim. ebay mi kaze da ispod 7$ nema. (nije mi do 7$ nego me smeta čekanje :D ) http://www.ebay.com/sch/Outdoor-Spor...tool+cassette# |
Citiraj:
248eur kod Aleša. Dobiš s njima i sve za bleedanje. |
Citiraj:
120kn me izašlo oba alata - taj koji tebi treba + onaj alat sa lancem koji drži kazetu kad je se skida. |
Citiraj:
Žele nikako nije do powerdirectora Potraži malo jello effect na googleu pa će ti biti jasno Da skratim, shutter speed manji - jello effect manji shutter speed - 30 sličica u sekundi veći nego na 60 sličica u sekundi |
Ekipa, pozdrav iz Lugarnice ;)
http://img546.imageshack.us/i/imagezbt.jpg/ Novost je da su dobili wi-fi, radi fiskalnih blagajni :D Dolje picim 57icom, 18-20ka je u zadnje vrijeme postala preopasna:D btw.. na vjestima javljaju da gore ima 30.000ljudi radi fis utrke, a brat bratu ako ima 5.000.. koja obmana u medijima! u Lugarnici ja, crni konobar i mrsava plava kuharica! A ja ocekivao, da nece bit slobodnog stola.. :roller: Review navecer edit: ako ima 1500 ljudi puno sam rekao.. sad je zalutao policajac do Lugarnice i veli da je gore jedva soma gledatelja.. od kad nema janice, banana.. no valjda bu na muskoj tekmi u ned ipak dosta bolja posjecenost?! |
Citiraj:
svejedno mi poluga ili ne kad imam francuski pa i on posluzi :D polugu s lancem cu napraviti u suradnji sa starim, to mi je blesavo davati pare za takvu debilnu stvar, a alat je vec mal teze napraviti pa cu ga kupiti da imam za ubuduće (isplatim ga jednim odlaskom u servis). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
149eur ti je komad bez rotora. Dvije su 298eur i racunas minus 17% merver. To je onda 248eur zaokruzeno. |
vozi netko purgatory ili butchera?
btw rider pa nema ljudi u lugarnici, ima ih mozda uz stazu vise nego na lojsteku xD |
Pozdrav ljudi,
Ima li sutra kakva vožnja od zapadnog dijela grada na Sljeme? Onako jedna cjelodnevna :) (npr. podsused -> tomislavov toranj -> dotrščina -> maksimir) |
Krećem u 9:00 s Vrapča po Vrapčanskoj prema desetki pa gore. Ovisno o stanju terena ću ići 10-9 ili 10-kustošijanski makadam.
U lugarnici sam najkasnije u 12:30 po nekim proračunima :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57. |