![]() |
A ni voznu kartu za vlak nije imao :D
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Takodjer pogledao MI i dobar mi je cekamo nastavak
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Meni se cini da je imao, samo je zakasnio. :D |
Ako se pozorno gleda, vidi se da mu je ispala kad je skočio motorom :D
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
Film zaslužuje masno preko 7, ako ne i 8. |
Kakvi su to neprimjereni clickbait linkovi?! :D
|
Film je super, dugo nisam gledao nesto na toj razini kvalitete, a novije produkcije. Toga fali! Od mene 9
|
Jos ne znamo o kojem se filmu radi a radijalno odbijam kliknuti na link!!! :D
|
Radijalno? :D
Daj mi svoju definiciju radijalnog, ovo ce definitivno biti nelose! :D |
U teoriji, moguće da klika radijalno...
Kraj linka, uzduž linka, ali ne na link. :D |
Citiraj:
Koji je to film, ne vidim u URL-u naziv? |
Citiraj:
Ljudi ga hvala, a meni je bio grozno dosadan. Inače volim takve teme ali ovaj mi nije nikako sjeo. |
Citiraj:
|
a neki dogovor je bio da se linka kao newmie iznad tebe
|
Pravilo lijepog ponašanja je da se stavi naziv filma iznad linka, inače se smatra devijantnim ponašanjem :D
A Bože, ko da imamo ogranicen broj klikanja :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Podjsetilo me na jedan forum gdje je članica tražila da se izbaci smajli :) (točno taj) jer je dvoličan. :D Woke u povojima. :D FFS ako je teško kliknuti na link onda je još teže i napisati post da se ne vidi koji je film iza linka. :lol2: p.s stavim inače url "kak spada" ali s mobitela mi se ne prtlja. Tko klika nek klikne, a tko ne..slobodno ko pored turskog groblja. ;) |
A gle, nisi u pravu ;)
Već je bilo pritužbi o postavljanju linkova bez imena filma ili serije i opravdane su. Za lijene i koji se tako osjećaju :D, napisite onda samo ime filma bez linka. Pa koga zanima, naci će link. Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Molio bi da se držimo pravila foruma, a gotovanske gen Z i woke gluparije ostavimo za neke druge platorme. :D
https://forum.pcekspert.com/faq.php |
Demokracija je odlučila, ima da navedeš ime filma uz link ili ćemo ti konvertirat taj traktor u električni!
|
Dobar je bio reptil, iako nisam baš shvatio naziv filma. Ali budem ga još barem jednom pogledao jer ispada daleko najbolji netflix film kojeg sam gledao.
|
The Conference švedska horokomedija nelose
The King of Comedy odlican klasik Vanishing Point 1997 bolji je orginal (1971) puno bolji Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
Što mislite o Ferris Bueller's Day Off?
Nikako da se natjeram pogledati taj film, probao sam sinoć ali je do zla boga dosadan i iritantan da ne kažem glup. Nikako ne razumjem zašto se smatra klasikom. |
ja ga volim pogledat, vrati me malo 20 godina unazad :D
|
Boston strangler
Odlican film, preporuka za pogledati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:12. |