![]() |
|
Citiraj:
|
Cijena novog vozila je bez PDVa i posebnog poreza pa obrati pozornost i na to.
|
Ide li tko na 15. VW Tuning SHOW u Karlovcu?
Starta 9. lipnja, pa do 11, dok sebi nedodjemo i neodemo kucama :D |
Izgleda da su svi već krenuli :D
|
@Mario92 treba ti VAG-com dijagnostika aka VCDS.
Obicno ti ima ekipa koja kodira kljuceve i slicno po ZG,ovlasteni,ali svi papreno naplate 10 klikova misem. Imas na aliexpressu kopije koje super rade ( ja nedavno narucio ),a usput mozes milijun skrivenih featuresa aktivirati. |
Citiraj:
Coming home zavisi o adapteru i plus prekidači svijetla. A Leaving home ide preko senzora za kišu. Ipak ti nije potrebno i samo skraćuje akumulatoru. Dizanje stakla bez pol frke možeš podestiti. Isključi automaČko zaključavanje jer mi više puta dogodi da sam zaključa a pritom nemaš ključ sa sobom. #gnjavaža Možeš uključiti |
Dobar je taj VCDs,milijun i jedna opcija se moze pregledati,profi dijagnosticki alat.
Samo treba paziti kod bilo kakvog kodiranja,napraviti autoscan i spremiti long coding ako se nesto zezne. Od provjere EGR-a,injektora,turbine,klime... |
@blava, imaš link možda na aliexpressu za kabel koji radi?
Also, skužio sam da otvaranje/zatvaranje prozora ipak radi prek daljinskog, isprobano jučer :D Automatsko zaključavanje mi se čini ugašeno po defaultu, zapravo kad i kak se to aktivira? Sa ili bez ključa, auto ostane otključan. I korisno mi se čini ovo emergency braking sa žmigavcima, zanima me sad kaj još bi bilo dobro popaliti :D |
Gledam VCDS na aliju, niti jedan ne podrzava golf6..koji je razlog tome? bas za njega mi i treba konkretno
|
Jel netko ovdje nanosio nano zaštitu na lak i ima iskustva s time?
|
Citiraj:
Samo se ne smije updateati. @Mario92 Cim nadem,ostavim. Poslano sa mog SUPER koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
|
šebalj je uvijek bio kul ;)
|
Nikad neću zaboravit scenu prije 10ak g...ja stanem na kratko (al fakat na 2 min) sa meganom uz cestu kod busne stanice (da pokupim staru). Lik sa mečkom silazi s pješačkog po kom se netom ganjao ko budala (ljudi mu se micali). I dođe on do mene i kaže "Gospod'ne, znate'l vi da ste neprop'sno parkirani?".:roller:
|
Uuum... Ako imam dashcam, snimam i stojim na semaforu na crvenom. Dođe lik, stane kraj mene, pogleda lijevo i desno, prođe na crveno... Ja s tom snimkom ne mogu ništa? Ako pošaljem policiji, oni će reći da ne mogu ništa s time?
Desilo mi se već triput u zadnja dva mjeseca, po noći. Seljačine u prometu su posvuda. |
meni se svisha onaj bubimirov auto, zlocko...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače samo nos obrisat. |
Citiraj:
Trebalo bi malo pisati MUP-u i priupitati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dashcam samo u smrtnom slučaju. Pravni subjekti - samo uz vidljivu oznaku da se prostor nadzire. Jedino ne znam za kuću, tu još nisam imao situaciju. |
Citiraj:
Neki dan sam čitao da policija odobrava i prihvaća snimke, ali ubi me gdje i kako. prihvaćanje snimke od strane suda odlučuje sud (čak i ako je protuzakonito snimano). Evo nešto slično, ali baš sam naletio na članak potvrde MUP-a i ne mogu ga sad naći... |
Dobro si ovo izvukao, vidi vidi, stvari se mijenjaju. Na bolje.
|
Nemoj se veseliti legalizaciji ovih kamera jer te sad netko moze uslikat dok cugaš i voziš : :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Di s' biJo devesprve tablica :D
https://s3.postimg.org/ylri9ma9b/PSX...516_181158.jpg Ono kad te spizdi pickup pa postanes donor organa :roller: https://s23.postimg.org/alj38x04n/IM...518_143015.jpg |
U Rusiji su te kamere uveli radi ekipe koja često radi sranja i laže murji nakon nesreće. Trebalo bi kod nas. Čak i za preventivu. Pun mi je k idiota kao od neki dan kad je lik po prepunoj zg aveniji divljao slalomom a meni prošao na 20 cm od auta. kreten
|
Citiraj:
@dottore što se tiče priče o kočionim tekućinama par stranica iza, ja koristim motul rbf 660, litra me izadje 208 kuna, sa 30 posto rabata, castrol mi je nedostupan, pa ne znam kakav je. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:56. |
|