![]() |
koja tocno veza,da li je siguran da mu nesto u pozadini ne radi,da li je preskenirao komp od raznih sranja,da li je mozda na onoj adsl2 modulaciji (ne kuzim se previse u to ali sam procitao da ona izaziva prevelik ping u igrama)
|
Citiraj:
|
jel ima koji server kao nekad na cod2 only rifle.
Znači bez automatike i sprejanja. |
Citiraj:
još nekaj, probali smo složit zvučni razgovor, ali xfire samo napiše da ne može uspostavit poziv s osobom, akj treba kaj složiti ili??? onda smo prek msn, ali problem je da je on onda čul i mene kak igram, znači čul je to kaj mu govorim, ali i zvukove iz igre, hodanje, pucanje...dajte neki program za razgovor al da samo ja čujem svoje zvukove iz igre, a on jedino kaj bi od mene čul bi bilo to kaj ja govorim...help |
pa rekel sam ti več i na cod2 topicu da si instaliraš TEAMSPEAK.
|
Citiraj:
|
preporuka za server => 88.198.20.167:28940 Overgrown only :) postao sam ovisan o toj mapi,sve mi je drugo bzvz...i ekipe ima taman 8 vs 8
|
Citiraj:
Overgrown mi je daleko najbolja mapa i njezin 24/7 je apsolutno zlo Ček, ček, jesi ti Jesus Christ? :D A joooooooj, da XD, pa mi se fragamo ovih dana dobro :D |
Citiraj:
zna li tko za server gdje se stalno vrti backlot? |
Citiraj:
EDIT: FR Narsil,da da,sad sam te pred malo lijepo par puta zaredom :D A.J => Samo dođi :D odličan je server! |
eheh vidim da ima dosta ljudi koji to pucaju :D
Neznam ak ste čuli, moj klan ima pub RABBITS CLAN <3 COD4 PROMOD 85.114.38.26:28960 Krekan je, vrti se novi promod 4.2... Vidim da se čika robert ovdje vuče ko stara ofucana pica pa da vidite kak se napucavamo njegov i moj klan :D http://www.imagesforme.com/out.php/t...e0bc86146b.png |
@mirtek10
Jel Fata (Kemper No1) igra? :p A nisam već dugo Zuletu i Gandži uzeo mjeru. :D |
Citiraj:
|
eh redneck,ti si samo fanboy rabbitsa :) rabbitsi stoji za svega desetak igraca,ne vucibatine koje samo tag nose a nis koristi su :P
a sumnjam da ce se ovdje ekipi svidat promod server,jerbo ukida ukapanje milih im klejmora :D |
Napravili su taj ProMod samo da meni i Fati otežaju kempanje
|
Citiraj:
Zule kolko ja pratim po g2t forumu, nije baš često online :D A gandža puca sa nama skoro svaki dan Citiraj:
|
Raspitaj se malo u klanu tko je Fata. :D
|
fata je na faxu u Zg-u pa nemore igrat na laptopu jadnicak, cak sad ne more ni na maskare poc :D
|
mad? gemmy kujo stara poslana ti je tipkovnica :D
|
Citiraj:
Vidio sam prošlogodišnje ili predprošlogodišnje slike sa kojima se je hvalio. Nije mi jasno kako uspijevate igrati bez i jednog kempera u clanu? Ja sam si u Pevecu na sniženju kupio maskirni šator. :D |
Mogli bi danas rokati :Machineg:
Ovaj od AMD-ejca--> 88.198.20.167:28940 Može od 20.00h.... |
ki me to spominje :P
more fata igrat COD4, nekako, ali more, za kempanje ionako ne treba puno FPS-a :) petica s druge strane mi je neigriva :( ca se tice promoda, nema claya, a ja jako volin clay, ko i amdejac :) |
Citiraj:
|
malo si koristio nedopuštena sredstva a.k.a. sredstva za bolju igru? :D
|
Citiraj:
Ma sve je OK, ali imam problema sa dobavaljačem igrice. :D Kaže da je key već zauzet. Izgleda da je trgovac imao doma pržionu i sve nas prevario. ;) Citiraj:
Nema do odskočne mine, AntiUAV, i G3 s prigušivačem i pancirnim mecima, Desert Eagle za svaki slučaj, Dimna bomba za mjenjanje pozicije i šator iz peveca. Zadnjih tjedan dana igram samo s tim ili promjenim G3 sa UZIjem s prigušivačem. |
dali netko zna kako se pravilno mora napisat u configu da ostane zauvijek a da ne moram svaki put kad udem u igru upisivat u consolu?
rado bih dosao na overgrown server ali i mene muce problemi sa keyem |
Citiraj:
evo 2 SS,prvi od jučer drugi od pred malo http://www.imagesforme.com/out.php/t307206_cod.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/t307205_cod4dd.jpg |
Citiraj:
Ja ti na tom 24/7 Overgrown visim još od ljeta, i nikako da me pusti Recimo, moj sveukupan score samo na tom serveru prije nego sam se pridružio klanu: http://pce.hostili.com/images/narsw5b_thumb.jpg + još dodaj ~50000 bodova nakon sto sam promjenio ime u FR| Narsil pa me tracker prati pod tim nickom Citiraj:
Citiraj:
Provjeri neke, to m ije gametracker izbacio ;) |
Citiraj:
Citiraj:
jel zna tko kako se pravilno pise u config_mp-u? |
u kojem smislu pravilno?
|
pa vidim da imaju neki kvadratic izmedu tih naredbi pa kad se to postavlja i dali se mora na nesto pazit dok se to upisuje?
http://www.imagesforme.com/images.ph...d4configmp.JPG |
Citiraj:
Imam tele 2 shit. Ja igram na lanwars-co... obadva, i novu gradisku.. |
Citiraj:
Ja sam jednom uživao igrati sa Shotgunom kad mi je ping bio 150. Svi pucaju, a ja trčim prema njima i bam. :D Kaj se tiče Overgrowna, ako se radi o origigi serveru i sam se znam tamo pojaviti. Finta je što nema kill viewa :D (sad se nemogu sjetiti pravog imena za taj prikaz :D) |
Citiraj:
|
u pravu si :D cini se da su oni kvadrati prelazak u novi red iz word pada
hvala probat cu veceras kad se vratim sa faxa |
Citiraj:
Mogao bih opet počet cod4 5 me se nije dojmila niti malo multi |
AJ
cfg. file otvaraj sa wordpadom...mada ja nemam wordpada na kompu (iz meni za sad nepoznatih razloga...??) pa koristim Jarte...u notepadu se neces snaci nikada. Ako ti vec neke komande ne "ostaju" znaci mijenjaju ti se svaki put kad izadjes iz igre...stavi .cfg na read only ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: imam jedan problem. kad god igram promode imam ping od cca 250, a na ostalim serverima oko 50 pa i manje. zasto?? |
Promod forca pakete na 100...na ostalim serverima (non promode) imas koliko ti je po defaultu (mislim da je to 30...) pa je tu razlog tvog veceg pinga...ali opet nema teoretske sanse da je moguce da je tolika razlika...gotovo 5X.
Aj se probaj spojiti na ovaj server: 85.114.38.26:28960 ,to je domaci server i promod je gore pa javi ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:21. |