![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Žena mora bit komad ili će bit problema doma kad se ovo pročita
|
Citiraj:
Oprosti draga, nisam tako mislio... :sweating: |
....
|
Ooooo, čim su grčki bogovi u pitanju, mora da je dobro. :D Tj, meni barem. :D Al malo mi vuče na ksenu ili herkula. :D
|
blow
http://www.imdb.com/title/tt0221027/ priča o Georgeu Jungu, dileru kokaina iz 70-ih. film je predobar, Johnny Depp u ulozi georga također. svakako pogledati |
Citiraj:
i na heat auf dobar 9/10 ronin 8/10 car chase je šlag na cherry :D uf vidi se da sam popio malo jelte? :D :chears::no2drug: |
Blow, odličan film, rađen prema istinitoj priči. Svakako pogledati.
|
baš je počel leon profesionalac na cinestar tv, ha , kad se več nudi.. ;-)
|
HARRY POTTER and the half blood prince
Jučer imao vremena, nabavio ljepo u HD 720 kvaliteti i krenuo gledat, a prije tog sam ionak pročital sve knjige(koje ako realno gledamo se nemogu mjerit sa filmomovima snimanim po nj. , knjiga je x puta bolja) No htio sam reći da je film pljuga..... žali Bože 2i pol sata, gledajte samo ak baš morate 5/10 samo radi stare slave |
Danas 2012. Javim sutra kako je bilo. Can't wait to see America crushed again :pirate::Machineg::DualWiel::rambo::CoolRamb:
|
Trebao bi ime filma, 2008-07,, ako neko moze pomoci.
Nesjecam se niti teme, al ostala mi je par scena u pamcenju. SF, mistery, ljubic gdje je rijec o 2oje tinejđera gdje je on ozljeden podno nekog kanjona u stjenama, a vidljiv je s neke brane ili mosta. Pa ga ona osjeca podsvjesno i nadje ga. Na kraju on umire u bolnici, al s njegovom dusom se neki kurac dogodi prilikom umiranja u bolnici ... Listam imbd danima, al nemogu ga naci da si pita :( |
Citiraj:
Citiraj:
dobar film :) |
Citiraj:
|
Double post :(
|
I ja neki dan u kinu pogledao (500) Days of Summer.
I meni je ok film, s obzirom da mi je cijela večer bila u qurcu, gledao sam u Muvipleksu a parkirao sam se u podzemnoj koja je 8 kn sat, a nema kartice ko u Cinestaru :D Kokice i tahitosi oni niš ne valjaju, sjedala se dižu (onaj dio gdje se sjedi) a to sam uvijek mrzio u kinu... Ugl očekivao sam sranje zbog cijele večeri a ispalo dobro :) |
Citiraj:
|
Meni predobro izgleda. :) Jedino me ova scena u šumi neodoljivo podsjeća na Xenu. :D Kad se sjetim da sam prije pratila tu seriju, sve me sram. :D
|
Gledao jučer u kinu Mrzim valentinovo. Još jedan film kojeg se neću sjećati za 2 dana. Nakon 5 minuta filma, sam znao što će se raditi i kako će završiti. Što se tiče humora ima par dobrih fora i to je sve...
5/10 |
Dajte neki film za gledat sa curom, 500 days of summer sam rijesio, nesto slicno, novije, a da nije smece.
TY! |
Citiraj:
|
Pogledat cemo Proposal, cini se oke.
Slobodno puknite jos koji prijedlog! |
Recimo, I love you,man, The ugly truth...
|
Ovaj Clash of the Titans izgleda oke :)
Nego, ja baš malo gledam ZombieLand :D Ono u uvodu For Whom The Bell Tolls :D :care: A kad nađu Hummera a Woody kaže "Thank God for rednecks" :D |
A scanner darkly - film koji definitivno treba pogledat po meni...
http://www.imdb.com/title/tt0405296/ za ljubitelje vampira i animea preporucam Hellsing OVA ima trenutacno 5 epizoda i puno bolji od originala |
Citiraj:
|
Upravo pogledao 2012 u kinu...
Ah...zamalo da ga nisam proglasio najboljim filmom katastrofe ikada, dok nisu sve zasrali nekim totalno nerealnim scenama od kojih su se ljudi hvatali za glavu i tipičnim američkim hvalisanjem svega američkog... E da, i svijet su ponovo spasili amerikanci, najdebilnija nacija na svijetu... Mimo toga, film ima najbolje efekte katastrofe od svih do sada, atmosfera je prilično dobro dočarana i natjera čovjeka da se zapita par stvari oko života, tako da je nakon svega film ipak ostavio dobar dojam u meni. Ocjena 7.5/10 |
nekad 10 minuta nije dovoljno :D , film je dosta drukciji od bilo kojeg dosad bar onih koje sam ja gledao..pocetak nema bas veze sa ostatkom filma.. uglavnom mislim da treba dulje od 10 minuta da proglasis film katastrofom...
|
Isss....a ja upravo sada na poslu pogledao opet "Hakere"....onaj prvi dio, nisam ih gledao punk kufer godina. Koja je to smijurija od filma. Sada "kupujem" i ostale pa da opet pogledam. No, prvi dio se isplati pogledati jer mi je tamo Anđelka u najboljem izdanju. "Hakeri".... :lol2:
Inace za one koji vole, jucer su poceli dani nijemoga filma...."Pssst 3.". Na zalost jucer nisam stigao u kino, ali danas jedva cekam.....ima odlicnih filmova koje vjerojatno nikada necete vidjeti na "velikome platnu".:care: Za one koji ne znaju, a htjeli bi to otici pogledati...lokacija je "Centar za kulturu Tresnjevka". |
Citiraj:
NE DIRAJTE mi Philip K. Dicka. Scanner Darkly je odličan i knjiga i film. Valjda bi se ljudima trebala sviđati ona dva filmska skrnavljenja sa Ben Assflekom i onim patuljastim scientologom. |
Kupio filmova za bezveze, cura zadovoljna i bez filma :D
Sam je sranje sto se se trebam ustati u 7 na posao, a bas mi se i neda :D |
Sinoć smo geldali 2012 u kinu. Samo ću reć da mi se ne sviđa. :D Dobila sam od dragog komentar da sam prekritična prema filmu.
|
Mi isto jučer u kino- 2012,nama je bio predobar film,jer ekipica voli filmove katastrofe :D definitivno pogledat kad izađe u HDu
|
upravo stigao iz Cinestara - ja i ljepotica gledali 2012 pošto ona obožava sve vrste/tipove prirodnih katastrofa :) - kao što je Neo-ST rekao, defitnivno najbolje napravljeni film što se tiče scena/efekata i šteta što ima nekoliko tih tipično-američkih (nerealnih) scena, ali svejedno ga pogledati još jednom, kao što kaže Lihto, u HDu :D
|
Cuo swam sa svih strana da je film super.....cak i moja sestra koja je velki kriticar za to kaze da je film "i više nego gledljiv"............Cinestar here I come :)
|
A ono...pripremi se na, rekao bi jedan moj prijatelj - nadrealizam :)
|
2012 predobar film
vrijedi ga pogledati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:22. |