![]() |
Citiraj:
|
@Mar slike su bez premca, al baterija i nije bas nekaj, uvjeril sa 920 i 925 za 1020 ne znam kakva je..
Al nagadjam da nije nekaj:D |
Ja sam prezadovoljan baterijom na 1020, stiže uskoro i grip za svaki slučaj :)
Cijeli dan s uključenim mobilnim internetom, okinuto blizu 200 fotki koje su se automatski kasnije na wifi vezi i prebacile na Skydrive. Malo traženja adresa u maps i tu i tamo neka web stranica. Skinut s punjača u 8, stavljen na punjač u 8 |
*OneDrive :)
Tako i meni - cijeli dan uključen Wifi ili 3G. Cca 100 fotografija - dosta tipkanja na WhatsApp, nešto malo poziva i SMS-ova. Skinem ga ujutro u 6:00, vratim ga oko 22:00. Ako u međuvremenu zatreba, imam PQI Power Brick. |
Da palim 3G, wifi, lokaciju i NFC samo potrebi, garantirano bi 2 i pol dana izdržao.
|
Evo moja 620, kada sam ju koristio za sve za što sad koristim 1020,
durala cijeli dan. Sad kad ju koristim samo za telefoniranje i SMS - dura do 3 dana bez gašenja, a oko 5 dana sa isključivanjem preko noći. |
Moja 920 bez frke izdrži 36 sati ali 3G koristim za browsanje dok za IM i mail koristim 2G. Doma sam cijelo vrijeme spojen na WiFi te ga nikad ne gasim, isto kao i lokaciju.
U slučaju da slušam mjuzu, odigram Modern Mayor i Fifu 14 te ako slikam kojih 20-30 slika onda na kraju dana ostanem sa oko 25-30% baterije. Meni osobno je baterija izuzetno dobra ali to pripisujem prijašnjem mobu, Xperiji S, koja je imala užasnu bateriju :) |
Ekipo,kako najlakše prebaciti podatke sa iPhona na nokiju,odnosno sa iOS-a na WP8.
|
|
Uh što lažete za bateriju..
|
Šae, Android 12h problem? :D
|
Mislim da je Spacer naš igrač, nemoj tako :D
|
Da, onedrive, mamicu im. Neznam zasto se grbave i ne izdaju desktop app za ein 8 :/
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam NFC karticu u autu i čim uđem, izvadim ga iz džepa, prislonim na karticu i stavim na nosač. Odmah mi se pali navigacija. Ima NFC jako puno potencijala. Plaćanje, vizitke, otvaranje aplikacija, dijelenje sadržaja. Stvarno puno mogućnosti, samo ih treba iskoristiti. |
Citiraj:
i hvala ti Mario! |
Citiraj:
Dva WP-a rade savršeno, kao i slušalice/zvučnici. |
Pozdrav, evo ja počeo ozbiljno razmišljati o prelasku sa Androida na WP8. Glavno što mi treba kod telefona je da ima ok bateriju, 4.5" ili više, office paket, i dobru kameru. Koliko sam do sad čačkao po Lumiama, čini mi se da je to to. E sad htio bi znati koji je po vama neki downside WP8 telefona, da ne bi bilo kasnije drame :)
|
Pokrivaju sve zahtjeve koje si nabrojao. :)
|
Pa to sam se uvjerio, al me zanima šta nevalja :) Znam da nemaju još mobilno bankarstvo, al bi navodno trebalo biti do kraja godine za sve banke. E sad jel ima još nekih problema s kojima ste se susreli? Ne mislim na kvarove i slično, nego ono da nešto fali baš mobitelu.
|
Je li puno 180e za 920?
|
Citiraj:
nova ili rabljena? |
Naravno da nije (ako je nova u pitanju)
http://www.edigital.hr/Pametni_telef...29-p39723.html |
Evo vidim da idu na ebayu iz Irske Lumie 1020 za nekih 2500kn. Jedino neznam kakva je onda situacija sa garancijom. Na njuškalu sam najjeftiniju našao za 3500
|
Stavi taj link iz Irske.
Ako ti je do prave garancije imaš Mobis, ne može "ovce i novce". |
Trebalo bi provjeriti da li Mobis, kao i drugi kod nas, prihvaćaju pod garanciju mobitele kupljene vani nakon 01.07.13. Trebali bi, ali Mobis je oduvijek bio specijalan...
|
Prihvaćaju, provjereno.
|
Također potvrđujem.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jebeš aukcije, ja pomislio da je to redovna cijena u nekom ozbiljnom web-shop-u, i da šalju (free) u EU.
Nema šanse da dobiješ 1020 za 2500kn.. |
Imas za 2700 u Bosni, meni se nudilo :P.
|
Gdje u Bosni??
Nije valjda kod univerzalno.com ?? |
Ekipa, koju klasu SD kartice koriste? Čitam na drugim forumima da Class 10 kartice nekima rade probleme.
|
Na L620 imam Transcend 16GB CL10, nema problema s njom.
|
Citiraj:
|
Imas na trznici a i u univerzalno kao sto si naveo. Ja kupujem svoje na trznici kupio sam npr L920 za 1200Kuna novu 2god garancije, pa se nadje i ostale perfierije jeftino.
|
lumia 1520 + sandisk 64gb class 10 extreme i stvar sljaka kako spada
|
Koja je uloga http://t.co/hIDnNTsK51? #photobeamer
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:07. |