![]() |
Citiraj:
Ne brini, ne slušaju oni korisnike. Praksa je takva godinama već da na sna potpuni ignore stave. |
Ja sam na iOS-u maknuo Tapatalk. Samo me iritira sa obavijestima.
Na G3 sam pak samo stavio stariju verziju i sve 5. Dok ne odluce promjeniti nesto pa da i te starije verzije ne rade vise :( |
Titanium b.za 2 sec vratiš...
|
Postoji li kakav ad blocker za YT aplikaciju? Vidim da ima nekih na storeu, ali da ne lupam bezveze. Ne mora ni biti besplatan. Jednostavno vise ne mogu izdržati s onim Old Spice crncem i njegovim pupkom za vrijeme tuširanja.
|
Nakon 4.10.1 verzije tapatalka, ova 4.6.2 je takvo osvjezenje da je to milina :)
Hvala kolega juice na linku iako nije meni bio namjenjen :D |
I ja pisem s povratnicke verzije. Milina je slaba rijec.
|
Ako nekome treba može ugrabiti povoljno knjige o Android programiranju i razvoju
https://www.packtpub.com/all/?search=android |
Citiraj:
Pa kad neznaš iskonfigurirati. :) Ja ga već isključio sve teme i odgovore osim PM ;) |
Da, stvarno je tesko iskljuciti notifikacije u settingsima. Nego, koji vrag ce mi to smece na mobu? Stvarno, kojeg ce mi vraga?
Imam ga na G3, ali u puno boljem obliku. I neka stoji. Na iOS vise nece, sve dok ga ne dovedu u prijasnje stanje. |
Moze li se ikako na android tabletu igrati bela na playtoyu?
Mozda da se instalira neka aplikacija ili nesto? |
|
Probao,ali nije mi to to
|
Leo's Fortune snižen na 0.99$ (bio 3.99$): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leosfortune&hl=en
|
Citiraj:
volim ovu jednostavnost 4.9.5 koju sa 4.10.1 nemogu dobiti više.. http://www.pohrani.com/f/38/6W/c0r4QBC/screen3.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Viber arhiva
Bok, da li se netko susreo sa vracanjem starih poruka u viberu? Da li je moguce povuci sa servera stare poruke? Nazalost backup na samom uredjaju ne postoji...
Hvala |
Nije moguce vratit ako nemas backup.
|
Ekipa imam mk808 pojma nemam koju verziju i htio bi streamat slike sa mobitela na mk808 tj. TV? Koja app ima to?
|
imate li vi problema sa google play services. nisam mogao instalirat nijedan app sa playstorea jer mi je govorio da nemam mjesta na disku, a imao sam. onda sam u settingsima uninstalirao google play services i sad mi za neke appove trazi update play servisa koji uopce ne mogu instalirat jer download dode do 50 posto i oppet inssufiecent space... mislim koji k:stoopid:
|
Ja se borim sa insufficient space vec mjesecima. Izbrisem cache pod Storage i onda par aplikacija updateam pa onda opet.
|
Pa mislim koji k...sta trebam uzet storage od terabajta:@
|
A jeste probali factory reset?
|
Ima sam i ja s tim problema jako dugo, ono 500mb slobodno a pise da nema mjesta. Skinuo ccleaner i s njim pobriso svo smece i bilo je ok. Bit ce da konj pamti cache od starih aplikacija ko da je cjeli app osto instaliran.
|
Napravio sam reset, opet sam flashao ROM i vratio sam manje aplikacija nego prije, izbacio neke koje su mi dugo stajale na mobu a nisam koristio. Bilo je dobro neko vrijeme medutim opet se pocelo pojavljivat.
|
Takoder imao problema s insufficient space (iako free mjesta ima koliko hoces), pa sam probao ovom metodom, pa prode update par aplikacija, i nakon toga opet javlja problem. Probao sam sve moguce, factory mi se stvarno neda radit, jer imam Custom ROM i neda mi se bas mrdat oko toga...
|
Pa jeste probali ovo kaj sam napiso.
|
Sto geenify donosi bez roota?
I mogu li na L90 dual sim instalirati xposed framework? Trazio sam ali nista nisam nasao |
Donosi osnovne funkcije koje su IMHO sasvim dovoljne za "freezanje" najvecih zderaca baterije poput fejsa, mesengera i sl...
Sa placenom verzijom mozes raditi neke dodatne funkcije i freezati sistemske procese... AFAIK xposed ne radi bez roota, samo da znas... |
Hvala kolega, a blokiranje reklama zahtjeva root?
Ma znam da ne radi bez roota nego pitam jel ga mogu instalirat jer nigdje po xda to nisam nasao |
Ima adblockplus na njihovoj stranici pogledaj radi bez roota..
|
|
Da, blokiranje reklama zahtjeva root.
Da se stavit xposed no treba root normalno. |
Da. Na wifi blokira automatski a preko mobile data moras u apn postavku dodat pise ti sve localhost i 2020.
|
Ad block blokira samo u browseru dok za reklame po aplikacijama ne djeluje.
|
Ma zanima me bas u aplikacijama,izgleda da cu morat rootat
|
kupi pro verzije aplikacija :P
|
Sta se sa pro verzijom dobi sve kao i s rootom?
|
Citiraj:
Probao sam i skinuti s neta CCleaner i apk instalirati, ali mi opet iznacuje da nemam dovoljno memorije, nakon toga mi kaze da mogu prekinuti ili otici a upravljanje aplikacijama (kao da obrisem neke aplikacije), odem tamo i imam 300mb free. :stoopid: |
ja koristim adaway za reklame, blokira reklame svagdje, ne samo u browseru.. treba root
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:27. |