![]() |
Jimi Hendrix - All Along the Watchtower
|
Bob Dylan - The Limited Edition SACD Hybrid Set (2003) - [The Freewheelin' Bob Dylan (1963)] #06. A Hard Rain's A-Gonna Fall
|
DJ Zany - Sky High
|
Peter Horrevorts - Vaporize
|
DJ AJG (Adam Goldberg) - Black Label
|
thompson-pocetak
i opcenito cijeli album |
1. [? #03] Arash - Boro Boro
|
let 3 - pnnk
|
abc - ajde bok gospodine drot
za klošare boyse i sl ekipu obavezno za imat, na pm ak oće ko:D |
Nirvana - The best
|
Stevie Ray Vaughan - Little Wing
fenomenalna stvar, nemam riječi, jednostavno presavršeno :) |
Neil Young - Keep On Rocking In The Free World
|
ELLA - DESET PUTA (REMIX '95)
Već sam zaboravio da ova pjesma postoji! Ideš! |
2. The Offspring - [Conspiracy Of One [ECD] [UK] #13] Conspiracy Of One
poslije toga ide: 1. The Offspring - [Conspiracy Of One [ECD] [UK] #06] Dammit, I Changed Again |
Nastavljam "tradiciju od jučer" :D
Stevie Ray Vaughan - Voodoo Chile, također fenomenalna stvar. |
Citiraj:
Mada mi Voodoo Chile nije ni blizu jaka kao obrada Little Wing. Kod mene se trenutno vrti DT - Sacrified Sons EDIT: Sad vidim dsa si jucer slusao upravo ovu Little Wing. Preje*** ju je odsvirao. Tu je nadmasio samog sebe. IMHO najbolja svirka IKAD. |
Ma SRV je car! (i ti si isto :D)
Istina, Little Wing je nešto specijalno, neopisivo :) Gad dem, Little Wing mi izmami suzu na oko, šteta što je poginuo u onom blesavom helikopteru :( NP: SRV - Pride and Joy EDIT: da, i po mom skromnom mišljenju, Little Wing je najbolja "solo" svirka na el. gitari, a i općenito SRV je jedan od, ako ne i najbolji gitarist svih vremena. |
Queen - The Show Must Go On
|
Kyuss - [Blues for the Red Sun #04] 50 Million Year Trip (Downside Up)
|
Citiraj:
Kvragu i taj helikopter, sad bi mozda slusali neke njegove nove stvari :( Taman se covjek bio skino sa droga...:( i bezveze pogide. Jos ako znamo koliko u pravilu traje blues karijera...mnogo duze nego karijera rockera. BTW bas sam htio po milijuniti put odgledat "Live in Mocambo". I nemoj govorit da je jedan od najboljih, on JE najbolji. :p Naravno ima jos jako dobrih gitarista, ali SRV je klasa za sebe. SRV - The Sky Is Crying, to se sad vrti. |
Citiraj:
Točno to! Da je bar išao onim busom, jaooo...: giljotin Koliko bi novih fenomenalnih stvari danas slušali :cry: :( Evo ljudi, pouka iz Stevieovog primjera, nikad nemojte žuriti u životu, može vas stajati glave. Kod mene: SRV - Mary had a little lamb |
SRV - Pride And Joy (maloprije kod tebe, sad kod mene :D)
@Swarm dude, ti si meni zakon. :) Prokleti helikopter, sta je moro onoliko zurit :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
A jbga...nažalost :( Citiraj:
Kod mene se vrti SRV - Texas Flood. |
Disturbed - Devour
|
Pink Floyd - High Hopes
The grass was greener The light was brighter With friends surrounded The nights of wonder :( |
SRV(jos uvijek :D) - Scuttle Buttin'
kako li je samo prasi... |
Citiraj:
Zvuk gitare i ugođaj koju stvara pjesma ježi kožu. Dok nisam nabavio koncertni DVD ovu sam snimku izvrtio bar 200 puta. Ako se izlizala i preskače, ja sam kriv. :o n/p Mark Knopfler - You and your friend (On the night DVD) |
Odlično je i to isto :)
ali kao što je SRV prije rekao, Stevie je ipak klasa za sebe. NP: SRV - Love Struck Baby |
Ajd dosta o SRV :p Iako ima i drugih, JAKO dobrih gitarista, SRV je The One.
Malo sam se prebacio na zesce stvari: Death - Nothing Is Everything :D |
np: Pete Philly & Perquisite - Cocksure (Laidback Luke Remix ["Remindstate" 2007] [06:00]
|
Iron Maiden - Brave New World
|
Citiraj:
sad slusam njihov album Obscured by clouds (soundtrack filma La Vallée).. jedva cekam subotu :D |
godsmack--- bleeding me, mama, voodo too, temptation...
|
Citiraj:
|
Joe Satriani - Surfing With The Alien :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prelazim na nešto žešće: Strapping Young Lad - Love |
Citiraj:
Evo neceg sto mi svaki put oduzme dah: http://www.youtube.com/watch?v=f_F6WPJPB0A Od onog sto sam cuo uzivo od njega, meni je ovo medju najboljim svirkama. |
To je kanadski metal bend, sa Devinom Townsendom u "glavnoj ulozi" :D
Meni su o.k., premda nisam neki metalhead ;) SRV, Leave My Girl Alone je fenomenalna, stalno vrtim. NP: Jimmie Vaughan - Six Strings Down Pjesma u čast Stevieju i ostalim blues majstorima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |