PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

speedy-3 20.08.2005. 00:10

Re: Re: copy paste iz vecernjaka

Citiraj:

Originally posted by LAcy
Ma mislim ono stvarno, pa sto su onda ljubitelji sapunica? Debili?
No pustimo na stranu sezonu kiselih krastavaca kad novinari izmiljaju vijesti, unistise Enterprice! Ova sezona postaje sve bolja cak i kapetana pocinjem trpit' :)

hehe je da slazem se da postaje sve bolja ali ovo za kapetana :rambo: :) sad kad su ga presreli dok je bio u onom ksindi brodu bio sam sav happy zato sa sam mislio kako ce ga killat :):) a kad ono nis

inace danas je bilo zanimljivo kad su od Enterprise-a napravili svicarski sir :):)

jedino mi je malo glupo sa ona T'pol danas se zvali sa Tuckerom sutra cmizdri za Archerom,,,,,,, tu bi se vise trebali odluciti tko koga i zasto :)

a sa se tice onih specijalaca,,,, pih mos mislit stvarno im netrebaju jer nisu nista bolji od osiguranja sa imaju na brodu jednako im treba da nekog pogode 10puta sa strane i slucajno zalutali metak u Ksindia

bolje bi im bilo da su se vratili u proslost po danasnje specijalce :)

LAcy 20.08.2005. 01:05

Re: Re: Re: copy paste iz vecernjaka

Citiraj:

Originally posted by speedy-3
hehe je da slazem se da postaje sve bolja ali ovo za kapetana :rambo: :) sad kad su ga presreli dok je bio u onom ksindi brodu bio sam sav happy zato sa sam mislio kako ce ga killat :):) a kad ono nis
A i ja se ponadao:)

Citiraj:

Originally posted by speedy-3
jedino mi je malo glupo sa ona T'pol danas se zvali sa Tuckerom sutra cmizdri za Archerom,,,,,,, tu bi se vise trebali odluciti tko koga i zasto :)

Da to vec malo lici na gore spomenute sapunice, sto u biti i je.

Emissary 20.08.2005. 05:32

Citiraj:

Originally posted by SniperWolf
A smijem pitati jer neki vrijeme nism pratio (zbog tih tenisa i to) tko je onaj tip security pored Malcoma??? Imaju skroz drugu uniformu:confused: :confused:
A evo i posljedica cipe :D

http://www.kontinuum.cz/databaze/epizody/ENT_67_11.jpg

SniperWolf 20.08.2005. 20:06

Uuuu T'pol ovisnica....Archy kradljivac:D

illusion 20.08.2005. 20:11

sad ce ljudi reci od 100 ljudi koji gledaju ST 99 ih je ovisnika :D:D :beer:

LAcy 20.08.2005. 20:39

Mislim da su zasrali to s T'pol, sve sto znamo o vulkancima iz prijasnjih serijala ovi pokusavaju unistiti.

SniperWolf 20.08.2005. 20:42

mda... ali T'pol je biser:p

ćiber_manija 20.08.2005. 23:16

Ajd ti probaj zdurati na brodu kad te svi hočeju zaškočiti i još nema vulkanaca u blizini,sva sreča što nije muško jer nakon 7 godina bi bilo fire-a!
Ovo kaj je Archer napravil to bebi doživel od Kirka(možda od njega bi čak!),Picarda,Siska!

speedy-3 21.08.2005. 02:58

ma vise stvarno pretjeruju jos samo da dobiji nekog novog clana posade koji se zove massimo i moze s T'pol na odvikavanje, u tom procesu napravit neko djete pa ce ih Archer pokusat ubiti, ali tu ce se naci Trip zastitnik bla bla bla ko u svakoj pravoj sapunici,,,,,,,,,

ovo nie ST ovo je parodija na ST i sve sapunice ikad snimljene :)

Sky 21.08.2005. 09:45

Specijalci? Bah, jedan metak i gotovi su. Zašto uopće nose oklop kad ih ne štiti od ničega? A Archer, kao kapetan broda ne bi trebao znati ništa više od osnovne obuke, ali kad dođe napucavanje, može skinuti više neprijatelja od cijelog odreda specijalaca...
Da se mene pita, ta ekipa bi bila sličnije Space Marine Terminatorima...kad treba, isfaširaju boarding party i hoće još, ovako su specijalci samo topovsko meso u drugačijim uniformama.

Jelc 21.08.2005. 16:04

:D :D :D

http://www.slashphone.com/106/2418.html

SniperWolf 21.08.2005. 16:12

ROFL:D :D :D

speedy-3 21.08.2005. 23:33

Citiraj:

Originally posted by Sky
Specijalci? Bah, jedan metak i gotovi su. Zašto uopće nose oklop kad ih ne štiti od ničega? A Archer, kao kapetan broda ne bi trebao znati ništa više od osnovne obuke, ali kad dođe napucavanje, može skinuti više neprijatelja od cijelog odreda specijalaca...
Da se mene pita, ta ekipa bi bila sličnije Space Marine Terminatorima...kad treba, isfaširaju boarding party i hoće još, ovako su specijalci samo topovsko meso u drugačijim uniformama.

hehe bas tako neam nis pametnoga za dodati :):)

Jelc 22.08.2005. 00:08

Evo-za desetak minuta počinje repriza sedam epizoda.

E.T. 22.08.2005. 00:16

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Evo-za desetak minuta počinje repriza sedam epizoda.
To je meni postalo vec nedeljna rutina... Ubaciti kazetu i snimiti sve epizode od predhodnog tjedna(kad ih je pet u reprizi, sedam ipak ne stane-pa cu prve dvije oledati) i onda svaku vecer prije spavanja pogledam jednu epizodu.

Jelc 22.08.2005. 00:25

Hmmm, ne znam da li stane svih sedam na traku od 4h???
Ili će morati na dvije.

E.T. 22.08.2005. 00:29

Nestanu. Trebale bi trajati 34 minute da stanu svih 7 na 240 minutnu kazetu:beer:

Jelc 22.08.2005. 00:37

Već sam spremio i drugu:)
Prve dvije pogledam i snimim, stavljam drugu i u krpe.

Emissary 22.08.2005. 07:04

Neki očito nisu čuli za LP. :D

A ja malko spava od 5 popodne do 3 jutros i moš mislit kako je to kad se dignem i vidim da je prošlo pola repriza a usto i nema signala sa Brača već neka usrana slika i krčeći zvuk. Došlo mi je da razbijem televiziju, na kraju je sve ostalo na lupanju šakom u jastuk, malko i u zid, i višestrukim bacanjem daljinskog od pod. :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:

SniperWolf 22.08.2005. 10:38

Citiraj:

Originally posted by E.T.
To je meni postalo vec nedeljna rutina... Ubaciti kazetu i snimiti sve epizode od predhodnog tjedna(kad ih je pet u reprizi, sedam ipak ne stane-pa cu prve dvije oledati) i onda svaku vecer prije spavanja pogledam jednu epizodu.
dobra taktika;)

Jelc 22.08.2005. 10:46

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Neki očito nisu čuli za LP. :D
Ne znam zakaj bi snimao u smanjenoj kvaliteti kad mi nije sila.
Ali-ja ih bar imam snimljene:D :p

Sam Fischer 22.08.2005. 11:21

Citiraj:

Meni je teško primjetiti razliku između SP i LP...:beer:

SniperWolf 22.08.2005. 11:39

Meni nije. moj (pra)stari Phillips koji je 3 puta bio kod servisera:D :) :D radi dobru razliku između SP, i LP, ako snimaš u SP, slika je OK i zvuk je malo ''prazan'' (nakon Dolby Digital Surrounda:) ) a kad snimaš na LP slika se malo ''previja'' lijevo desno gore dole na ekranu i zvuk malo krči....:D :)

Jelc 22.08.2005. 11:54

Citiraj:

Originally posted by Sam Fischer
Meni je teško primjetiti razliku između SP i LP...:beer:
Meni bogme nije.
Vidi se razlika.

A da ne pričamo o gledanju na kompu gdije se itekako vidi razlika.
Ili na 80cm dijagonale TV-u.

SniperWolf 22.08.2005. 12:51

ja imam 70cm TV samsung Trinitron:cool: :D :cool:

E.T. 22.08.2005. 17:16

Citiraj:

Prve dvije pogledam i snimim, stavljam drugu i u krpe.
To je bila i moja namjera ali, na kraju sam ih pogledao svih 7! Nisam ni primjetio da je vrijeme tako brzo proslo. Bilo je ono jos samo jednu pa idem lec... i tako do jutra. Jos sam se cudio kako nema vise...sta su vec svih 7 prosle :D

Jelc 22.08.2005. 23:16

Citiraj:

Originally posted by E.T.
To je bila i moja namjera ali, na kraju sam ih pogledao svih 7!
Ja sam odgledao četri:)
Onda sam ogladnio i išao opustošiti frižider pa sam prestao:D

mc_fish 22.08.2005. 23:23

Citiraj:

Ja sam odgledao četri:)
Onda sam ogladnio i išao opustošiti frižider pa sam prestao:D

jadan frizider:D

Emissary 23.08.2005. 13:03

Citiraj:

A ja idem na put 8 dana tako da sam prisiljen na LP snimanje. :(

Emissary 23.08.2005. 13:08

1 privitaka
A evo odgovor pi*duna sa HRT-a na spammanje Star Trekom :fuming: :fuming:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:07.