![]() |
Citiraj:
Assigned Moderators: Srky, Vuco, atha, ^SuperUnknown^, Hamm |
S obzirom da zadnjih par postova nije imalo veze s ničim - delete. Ajmo dalje na temu.
|
prvi !! :):)
ima li kakvih novosti u vezi sa upgradeom foruma ?? |
Citiraj:
inače, forum je bio nedostupan jer nam je jedan server fizički malo štucnuo pa se nije upalio kako treba. ovaj put nije bilo do nas, nego do providera :-/ nije opravdanje, ali nije da ćemo žile rezat zbog toga :) |
Prijedlog redizajn
Evo sve pise u naslovu! (:
Ne redizajn foruma nego ostatka pceksperta! Ima stvarno korisnih informacija i clanaka iako sam rijetko na situ i forumu jako se tesko snalazim po novostima i clancim. Uglavnom gubim se a i dizajn nije bas nesto. Tolko od mene! :) |
Jel moze netko pojasnit tko je ovaj član i zasto mi salje ovakvu poruku?:fiju:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_cc60a0df.jpg |
boot očigledno, zadnje vrijeme imamo najezdu takvih. Samo me cimnite na PM ili gdje već, da ga zabijem.
I da, da se ne čudite kao neki - ja im obrišem sve PM-ove koje su poslali, no ostane vam ona obavijest o novom PM-u u mailu, ako je koristite (imao sam već upita "kako to da nemam niš u PM inboxu na forumu, a na mailu obavijest o novom PM-u"). |
Imao sam i ja neki dan pa je Jelc intervenirao. Bio je regan čak 40 minuta. :D
Nego da li se bootovi registriraju automatski (da ih rega neki komp) ili se moraju regat ručno, a kasnije šalju PM sistemom automatizma po abecednom redu članova foruma. |
ručno, imamo onu provjeru sa slovima, tak da sumnjam da može automatikom.
|
Mislim da se može ta provjera proč autimatikom. jDownloader riješava preko 50% slovnih provjera automatski, a kad ne uspije moram sam upisivat. Tak da vjerujem da sa dobrim programom može proć barem 50% registracija. Ovisi o kombinaciji slova.
Umjesto latinice staviti glagoljicu. |
a vidiš, nije loša ideja...
Edit; ipak sam stavio pitanje i odgovor: Popuni prazninu - Zag_eb Popuni prazninu - Vara_din Možemo i napraviti test inteligencije prilikom reganja :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Malo smo prešli u OT. Pitanjce, da li je ikako moguće da imam u igoogleu stavku pcekspert. Kao gadgete nema. Da li bi bilo pametno da netko to napravi? Jer dosta ljudi koristi gejfone i slične stvarčice pa im je igoogle skoro pa i po defaultu iako ima i ljudi kojima je to početna stranica. |
AMD, a šta bi da ti se pojavljuje u igoogle-u? mislim... koja funkcionalnost ti treba?
|
Htio bih imati PCEkspert na prvoj stranici igoogla. Kao što je bug online ili sa strane. Bilo kako samo da nemoram svaki puta upisivati u tražilicu.
|
pa dodaš rss od PCE-a na igoogle.
Doduše, sad baš isprobavam - malo šteka ako dodaš home od foruma u rss, odmah ti baca tržnjak. |
Tek sam sad skužio da je povećan broj stranica kod pretraživanja novih postova. Hvala. :)
|
Mislim da ima neki bug u opcijama na "naprednom editiranju" veličine i boje fontova u Operi 10.10.
|
nije samo u operi, to je nešto što se vuče neko vrijeme.
|
|
Dal nešto ne valja sa mail notificationsima?
Zadnji sam dobio 20.3 u 21:58... |
šta se to događa s forumom? kliknem brzi izbornik, otvori istu stranicu, samo gore biše nema brzi ibornik nego dodaj prijatelja.. želim editirat nešto, sve raspršeno, ne želi dodati razmak.. ništa.. kako se isključuje uopće ono da automatski pretvara link u sliku? di su opcije foruma????
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako bilo sad očito radi. |
Pa dela cijelo vrijeme, jučer je nekaj kasnilo ali je dolazilo:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
neznam dal je do mene, al forum mi se trenutno vleče ko crknuta kokoš :D
|
Citiraj:
|
Ahoj!
Evo da prijavim problem jedan: nekada se događa kada kotačićem kliknem na link, trebao bi mi u novom tabu otvoriti taj link novi, no otvori mi i u novom i u sadašnjem tabu. to se događa na više stranica uključujući i PCE dok se na nekima gdje sam isto čest gost ne pojavljuje. Chrome je preglednik. p.s. ako smijem primjetit to je na stranicama gdje su flash banneri |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |