![]() |
Citiraj:
3600 i asus 450 prime odlična ponuda |
Citiraj:
|
Kakva je ta asus ploca za ryzen 3600?
Mozda se zaletim ako me ne prode volja. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk |
U moj post u glavnoj temi dodan Echo Dot (3. Gen.) + Amazon Music Unlimited
|
Citiraj:
Jel netko uspio pazariti? Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
|
Mislim da sam to prije pročitao ovdje ali ne mogu naći: Ako se uzima preko mailboxa onda se ne plaća razlika između PDV-a? Npr. za Garmin fenix 5 Plus 315€ + 12€ mailbox dostava = 327€ i to bi tada bila ukupna cijena?
|
Tako je
|
Citiraj:
uvijek sam mislio da je u pitanju ušteda zbog manje cijene dostave ali ovo sada otvara nove horizonte:) |
Em usparas kintu na pdv-u, em potencijalno izbjegnes famozni atpost
|
Da, sad je med i mlijeko dok je DE pdv 16 a HR 25 (+9%) - plus jos sama razlika u "osnovnoj" cijeni.
|
Citiraj:
Što sam htio reći. Mailbox.de = kupovina U njemačkoj = Njemački pdv. Teoretski da naručuješ IZ Njemačke direkt u HR, Njemački pdv se može primjenjivati do granice "ukupne izvozne vrijednosti robe" od 35k eura. Nakon 35k ide pdv države U koju naručuješ. Ovo da pojasnim - nakon što dućan X proda preko 35k robe u državu članicu, kreće naplata PDV-a države "primatelja". |
Da li je još uvijek ostvariv povrat PDV-a ili merwersteuera ... ono ko nekad kad je išlo prek grane ...
|
Naravno da ne buduci smo sad svi braća (EU) :D
|
Citiraj:
|
16% je samo do kraja godine (1.7. - 31.12.2020) zbog ove situacije sa kineskom gripom, inače je 19%.
Poslano sa mog MI 9 koristeći Tapatalk |
Pretpostavljam da trollas :)
Ali čisto da ostane u arhivi, nemačka je spustila PDV s 19 na 16 zbog valjda korone, da potakne ekonomiju. Zamisli ludih ljudi. Mi samo da ne dignemo na 30 a ovi jos imaju snage spustiti 3% :D |
|
Citiraj:
|
U moj post u glavnoj temi dodan OnePlus 8 Pro i SanDisk Plus 1TB.
|
OnePlus 8 ponovno na akciji (553€ + dostava). Najvjerojatnije više neću križati kad završi neka akcija jer se već par puta dogodilo da cijena svako malo varira gore dolje:
https://i.ibb.co/s6fKph6/oineplus.png U glavnu temu dodan WD My Book Duo 24TB - Nestalo dok sam pisao. |
Citiraj:
|
može li se kupiti taj disk a da radi na windowsima bez prvog formatiranja isključivo na macu?
|
baš istražujem...
|
Citiraj:
|
Možda bi ga se moglo formatirati iz Linuxa.
|
Citiraj:
|
Evo ja uspio kupiti disk nakon skoro 1h loadanja stranica :D
EDIT: hvala old machine!! |
Hvala puno za disk link! Naručeno pa ću vidjet kako se da formatirat. Ako ne bude išlo vjerojatno će neki mac-ovac bit sretan za preprodat :D
Nije mi htjela proći narudžba direktno s kartice nego sam morao platit preko paypala, pa ako vam ne bude išlo da znate |
naručio samo jedan, valjda pošalju, na pepper stranici ljudi kupuju po 10, 20 komada za preprodaju
https://i.imgur.com/C6FbjAT.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |