![]() |
Citiraj:
Srecom pa oni nisu :D Kakva tekma, bolje od zadnja dva dana lp ZAJEDNO |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zao mi Dortmunda :( i to jos ovaj ljigo gol da..al neka..bar je zabavno bilo
|
Mmmmm penali, najbolji dio svake tekme :)
|
Svaka čast liverpoolu. :)
|
Citiraj:
|
Prognoza:
Real-Bayern City-Atletico. :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Haha ha ha
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Ak real ne osvoji LP ove godine sa ovakvim rasporedom onda su panjine.
|
Citiraj:
|
Pa dao sam :D Zapravo ti si :D
Jesi ti varanov dvojnik? :D EDIT: KRELOL heripoter :D |
U LP-u nema lakog protivnika molim lijepo
|
Citiraj:
|
Prvo Bayern treba pobijediti Atletico... A bome i Real Cityja.
Nije to baš tako easy. Stava sam da Atletico može tući Bayerna. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Žao mi je samo Barce, bilo bi to ko plitak potok a ovako City vec nije za zezati se :D |
Fin bome ždrijeb. Ne treba coprati no što se mene pita, prodano! Još da Bayern izbaci ATM i onda haste el final vamos Real!
|
Ovog moraš voljet htio ne htio....takva budala se rijetko viđa. Inače Brocchi je pionir korištenja zračnih snimki u svrhe treninga :lol2:
LINK |
Vidim da nitko ne spominje pa evo da se nađe :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/640...924/DJR9mP.jpg Što se tiče LP, takav ždrijeb sam i očekivao ... vjerujem da će biti dobrog nogometa. Posebno me interesira kako će se snaći Pepica protiv Simeoneovih bauštelaca :) City - Real je dosta nepredvidiv par jer oboje znaju igrati dobro, ali se znaju često i izgubiti na nekim tekmama. Bumo vidli (ev. po Sljepcima). |
Mislim da će Bayern lako sa Atleticom ukoliko ne budu poklanjali golove kao skoro svaku utakmicu. A Real je veliki favorit protiv Citija.. Ali bio je i prošle godine protiv Juvea isto. :) :) Vidjet ćemo.
|
Citiraj:
|
Krecemo po prvenstvo :)
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Kakva lopta Jamesa za Karima :care:
|
Još sutra atletičari dobe i evo pritiska sutra navečer!:goood:
Joj,koji gol Jamesa! |
Samo da uđe u zapisnik - 2 asistencije i gol Benzeme, dok je Getafe još igrao koliko toliko ozbiljno :)
Inače bijeli nisu danas bili nešto kreativni u vezi tj. dosta su se mučili u prvom dijelu, ali s obzirom da je Getafe promijenio trenera neki dan i da su ove godine loši ... dobar rezultat i dobrodošao odmor za neke igrače prije tekme sa Villarrealom u srijedu. |
Citiraj:
Glavno da dežurni forumaši znaju bolje od svih trenera Reala od kako je Benzema u klubu :fiju: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:18. |