![]() |
bome mu kazem da se strpi malo...ovo nema smisla...
|
Nove preko 3 soma, a rabljene će ić za 1500 :D
|
Neće to još ništa skoro u prodaju, imo...
Ode Ether gore :D |
malo OT cijena ssd isto osla gore unazad par mj koliko vidim.
Jel netko treba 1070 prodam za 4200kn? |
Haha, ja baš prije koji dan proda svoju 1070 za 3500kn :D
|
Nove su 3800 čak i u ovo ludo vrijeme rudarenja, za 4500 možeš kupit 1080...
|
i ja bi 1080 hehehe sa sto manjom razlikom od 1070
|
Citiraj:
|
Osobno se ne sekiram oko grafa, oće ih biti ili neće. Ovo je winwin za sve osim za one koji bi sad nakon drugo godina htjeli kupiti grafu za gaming :/ njih mi je jedino žao...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Propatio sam kad sam se "sjetio" da vise nema 3-4 slija... sad dve pate u rudniku...a zal mi ih je..ozbiljno. Ali opet, prodam ih za 4k kakvo je vrijeme došlo :D :D |
Citiraj:
Prodano :D |
Citiraj:
|
Zabavnih igara ima koliko hoces. Pitanje je samo sto tebe veseli. Stavis u 4k i 1080 ti je taman :D
|
|
Znaci pravo vrijeme za uzet još ovaj vikend nešt. :)
Ima da je netko naručival grafičke preko Amazon.de, zanima me kak je situacija sa garancijom na Gigabyte, MSI i Asus, dal ima kod nas ovlaštenih servisera za reklamaciju? Frend mi je pričal da je našel prije negdje na netu da Asus ima Internacionalu garanciju pa se može kod nas reklamirat. |
Isplati li se uzimat GTX 1080 Ti u Hrvatskoj uopce ako je izvana (Amazon itd) koliko vidim jeftinije i do 50%? Ne kupujem hardver izvana pa pojma nemam, neznam zakaj je kod nas sve toliko skupo naspram vani.
|
Nije baš 50% :D ...niti ako pretvoriš US cijene u dolarima.
Inače, naše cijene se formiraju tako da se uzme cijena u dolarima, nadoda se naš PDV na to + manja marža. Tako cijene ispadaju oko 30% više. https://www.instar-informatika.hr/gr...m_medium=click Cca. 800e |
Citiraj:
https://www.protis.hr/products/detai...m_medium=click a sto se tice USA trzista, to ne treba ni komentirat ni spominjat jer je to drugi svijet, vec sve receno... |
Sori na njub pitanju, ne znam je li to da ili ne onda :D
Nemam iskustva sa shoppingom vecih stvari izvana a ne znam gdje da pitam. Zar se ne izbjegne PDV + carina ako se narucuje iz EU (npr Amazon.de) ili je to ful netocno? Ukratko, zanima me gdje je najbolje kupit i zasto. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A neko je komentiral gore kak je kod nas sve daleko skuplje, pa jedan razlog tome je da u Njemačkoj imaju manji PDV na elektroniku nego mi. |
Platiš hr porez kad naručuješ sa amzona
|
Platiš njemači porez (VAT), HR porez ne. Smo na jedinstvenom eurposkom tržištu ili ne?
|
O boze mili, narucis sa amazon.de.fr.it.uk i dodje doma. Ne platis nista vise osim par posto razlike u PDVu izmedju drzava. Ali to sve platis prilikom kupovine (i dostavu), sam artikl ne kosta nakon toga NISTA u cro. Ako uzimas na firmu, ukucas prije VAT broj pa platis i bez pdva.
Ja samo sto kruh ne narucujem preko amazona...:lol2: |
Drugim rijecima, amazon oduzima njemacki porez (vat) i obracunava porez zemlje u koju narucujes. Razlika je tih nekoliko % i bok. Idemo dalje, ne :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
eo prodo svoju r9 270 xfx, sad komp cami prazan.. cekam ili rx580 4gb il trazim povoljnu 1060 6gb, Nedam al nedam za doticnu vise od 1999kn !! I to sa shippingom! |
Citiraj:
|
Zamracio i kupio 6GB EVGA GeForce GTX 1060 SC Gaming 292€..
|
2200 kn nova kartica sa 3 godine gare. I još k tome EVGA. Bolje nisi mogo proći tu kod nas ;)
@mob |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:51. |