![]() |
Citiraj:
za svaki update koji sam dobio, naknadno sam primio mail da je "slučajno označen completed" :lol2: |
Ijuft da! :D Super. :) Idioti. ;)
|
Enterprise features in Windows Phone 8.1:
S/MIME to sign and encrypt email. Access to corporate resources behind the firewall with app aware, auto-triggered VPN. Enterprise Wi-Fi support with EAP-TLS. Enhanced MDM policies to lock down functionality on the phone for more enterprise control, in addition to richer application management such as allowing or denying installation of certain apps. Certificate management to enroll, update, and revoke certificates for user authentication. |
Jel se može na neku foru isključit vibra kod stiskanja onih glavnih funkcijskih tipki na lumiji 520?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo još malo slika, ovaj put sa biljara :D
ISO500 http://www.pohrani.com/t/2d/xz/4qfBd...51prohighr.jpg ISO400 http://www.pohrani.com/t/31/9e/3ikOw...19prohighr.jpg ISO800 (malo žešće kropano) http://www.pohrani.com/t/1C/A5/29n04...37prohighr.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne može se isključiti niti osvjetljenje kod jačih modela što me osobito živcira kad si pustim neki film, pogotovo kad ga gledam u mraku.
|
Citiraj:
|
Baš gledam po netu...ljudi se više manje najviše žale na ono što i meni smeta..osim kaj se ne može ugasit vibra na home tipkama ne može se niti u potpunosti cutomizirat vibra+ring...pa onda kad se stiša zvuk medie/igrica onda se automatski stiša i ringer volume....to su neke osnove za koje je stvarno nevjerojatno da nisu riješene kad su bile uvedene prvi put još na smartphonima od pirje koju godinu...
|
Tako je bilo i na androidu donedavno.
Ima tu još dosta sitnica za riješiti. Meni osobno ne smeta, ali bi bilo lipo da su medijske kontrole izdvojene. Mene veseli da mobiteli rade odlično i glatko tako da može biti samo bolje, dok su recimo na Androidu od početaka nonstop "optimizirali" sustav da dobiju nešto što je upotrebljivo nakon 3 godine... s mobitelom sa 4 jezgre na 2GHz :D |
Citiraj:
Ako te toliko iritira prebaci se na Android... |
Ja se nakon 920 zblesiram kada primim 710 u ruke. Jesam li stisnuo tipku ili nisam? I onda se sjetim da te tipke stvarno moraš pritisnuti :)
|
Za koliko se može nabaviti Nokia lumia 820? Jel čemu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Po meni, još uvijek najbolji omjer cijene i mogućnosti. Buraz bi prodao crvenu s wireless charging maskom i fatboy punjačem pa se javi ako te zanima |
Citiraj:
|
Jel ista kamera u 820 i 920? Kakve su noćne fotke?
|
920 ima dosta bolju kameru pogotovo u mraku. Kamera u 820 je ista kao u starim 800, 900 i n9 modelima.
pogledaj malo recenzije, ali nakon amber nadogradnje... |
Citiraj:
Mali korak za čovijeka,veliki za Microsoft :D |
Citiraj:
|
Jos mi nije jasna ta zaludjenost fejsom instagramom :D, nakon toliko godina za mene je oboje smece.
No back on topic, vidim da dolaze novi algoritmi za slike u black, da li se to odnosi i na 920? Ili samo 1020 +. |
koliko komentira ekipa, čini se da dolazi za sve modele.
|
Citiraj:
Kao da je bitno kad vidim notifikaciju, pa neću valjda biti rob mobitela da svako malo gledam što je novog na fejsu :D |
Citiraj:
|
Ne, moraš imati fejs, twitter,instagram, Google+ i svaki put kad odeš na WC objaviti to na svim accountima,inače nisi kul.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |