PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Tajl3r 18.07.2023. 11:21

Jel je artsyy fartsyy nee.
Isto cu pogledat veceras sjo se opet skinila"navodno"

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Mommistake 18.07.2023. 12:22

Citiraj:

Autor pogi (Post 3686472)
Je li barem što objašnjeno dešavanja iz prvog dijela? Npr. kao što je objašnjeno u seriji From?Jel to nastavak ili nema veze sa prvim dijelom?

Ma ništa.

Glupost od filma, nema veze s prvim osim tematike.

Tema ista, druga lokacija, realizacija nikakva.

LAcy 18.07.2023. 20:24

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3686475)
Jel dosad netko pogledao Asteroid City od Wes Andersona?
Još jedan film koji traje 3h, a koji kritičari dižu u nebo, pa da provjerim ima li smisla uopće započinjati s ovim.
French Dispatch nisam mogao pogledati do kraja…

Na IMDB pise da traje upola manje il' je to prilagodjena verzija za tiktok generaciju? :D

mkey 18.07.2023. 20:24

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 3686471)
zasto se dan danas nije preispitalo ko je bio sve na otoku od Jeffreyea Epsteina?

Zato što ih je bilo puno tamo.

Citiraj:

Autor Staromodan (Post 3686485)
Najnovjii filmovi mi djeluju kao da su isti (bili akcijski, sf, horor, komedije, itd. neovisno o tome koja je radnja, jer postane sporedna) i imaju iste glumce (iako glume druge osobe). Onda sam presao na B sf filmove odprije deset-dvadeset godina, ali puno ih je cenzurirano pa onda kao takvi nisu bas nesto gledljivi, iako ne djeluje smisleno zasto su neke scene izbacene.

Ja sam se u zadnje vrijeme prešaltao na 90te i gledam filmove koje nisam gledao prije ili sam ih zaboravio ili ih znam napamet ali ih nisam pogledao neko vrijeme. I mogu kazati da je nevjerojatno da je to bilo prije samo 30 godina, izgleda kao neka druga era.

1v@n 18.07.2023. 20:59

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3686550)
Na IMDB pise da traje upola manje il' je to prilagodjena verzija za tiktok generaciju? :D

Izgleda da sam pobrkao s nekim drugim filmom i sad baš dok gledam, vidim da google izbacuje reviewe. 2/5 kaže, bazirano na 1394 reviewa. Krasno :D

OuttaControl 18.07.2023. 21:14

Sad sam ye sjetio koji još film iščekujem uz Oppenheimera!

Megalopolis od Copole!

https://m.imdb.com/title/tt10128846/

Neo-ST 18.07.2023. 21:19

LAcy 18.07.2023. 21:23

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3686554)
Izgleda da sam pobrkao s nekim drugim filmom i sad baš dok gledam, vidim da google izbacuje reviewe. 2/5 kaže, bazirano na 1394 reviewa. Krasno :D

Bacio sam pogled na trailer, boje su cudnovate, malo wide screen, malo ne. Neki umjetnocko izracajni film :D

Citiraj:

Autor OuttaControl (Post 3686556)
Sad sam ye sjetio koji još film iščekujem uz Oppenheimera!

Megalopolis od Copole!

https://m.imdb.com/title/tt10128846/

Ajd se sjeti postat ponovno kad nebude nedostupan :)

LAcy 19.07.2023. 05:33

Citiraj:

Autor Tajl3r (Post 3686488)
Jel je artsyy fartsyy nee.
Isto cu pogledat veceras sjo se opet skinila"navodno"

Confirmed, 43:02 - 43:03 :D

Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk

Ziiky 19.07.2023. 12:16

Citiraj:

Autor OuttaControl (Post 3686442)
Pogleda JW4 bas mi je sjeo, ko da sam igra Max Payne ������

Meni je baš ok, mozak na pašu film.
Intro u atmos verziji, kad john mlati u letvu, a crnjo drži monolog mi je vrh. Subwoofer to digne totalno.
5x sam ga vraćao 🥰😎

Staromodan 19.07.2023. 13:36

Jeeeeeeee!!! Proradili titlovi.com!

1v@n 19.07.2023. 13:49

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 3686623)
Meni je baš ok, mozak na pašu film.
Intro u atmos verziji, kad john mlati u letvu, a crnjo drži monolog mi je vrh. Subwoofer to digne totalno.
5x sam ga vraćao ����

Očito nisam jedini koji kasni s gledanjem JW4.

Meni skroz suprotno. Prvo što mi je palo na pamet je da je ovo Fast and Furious bez auta. Koliko dečki u autima imaju brzina, toliko ovaj ima municije u tom svom jednom pištolju…neograničeno.

Iz svih 100 na 1 scena izlazi neokrznut, kao da Storm Trooperi pucaju po njemu, a ne svi profesionalni ubojice u EU. Digne sako prek nosa i siguran je od svega.
Prvi i drugi nastavak su još bili probavljivi, ali ovo je sad već sprdnja sa zdravim razumom. Došlo mi je da prevrtim akcijske scene jer su toliko predvidljive i ponavljaju se kroz cijeli film. Malo pucaj i kad ga pogodiš u glavu, onda još dva tri puta da si siguran da se neće vratiti kao statist u Walking Dead, pa malo judo bacanja po podu, pa poneki šamar i repeat all

dbL 19.07.2023. 14:00

The Flash (2023) sta reci osim uspomene na stare glumce keatona i clooneya itd
multiverzum prozvakan vec od marvela
cgi no comment

Ivo_Strojnica 19.07.2023. 14:29

Ma flash je smeće samo takvo.
zaista je tužno šta su napravili od potencijalno odlične premise.

flajpan 19.07.2023. 16:55

Baš me iznenadilo koliko su uspjeli uništiti Flasha, nisam očekivao da će ispast toliko loše. :baad:

Glumac inače ima problema u glavi, ali mislio sam da će barem film odraditi kako treba...

OuttaControl 21.07.2023. 21:23

Ofenhajmer ima dobru ocjenu, izgleda da ne Nolan opet napravio dobar posao

Mladenxy 21.07.2023. 21:40

Idem gledat u nedjelju IMAX pa nakon filma trk na koncert, srećom sve je na sto metara razdaljine.
Uzbuđen kao da idem na maturalac :D

LAcy 21.07.2023. 22:36

Oppenheimer il' Alzheimer? Ne mogu se sad sjetit... :D

Anyway, nije nelose za pogledati prije filma :)

OuttaControl 21.07.2023. 22:47

Jao, nažalost trenutno si ne mogu si priustit 5 sati za taj luksuz da ga kdem. glrdst u kino ali ga i ja jedva čekam. Mozda na godisnjem sredinom osmog stignem.

Odlican je i video od veritasiuma a i od cold fusiona

kenti 21.07.2023. 22:49

U Oppenheimeru će biti zanimljivo vidjeti hoće li prikriveno reći istinu da je to sve bila dobra propaganda radi pobjede u ratu. Mnogo je razloga zašto je sumnjivo da je to bilo lažirano.
Testovi nuklearnih bombi su takva smijurija da ne znam tko ozbiljan može to vjerovati. Udar dolazi iza kamere i sruši kuću ispred kamere, a njoj ništa, niti se pomakla. Ima još puno primjera, ali testovi su prvi pokazatelj da nešto gadno smrdi.
Druga stvar, zviždač Galen Winsor, koji je jeo to gorivo, možda se zato zove Yellowcake, :lol2: je iznio mnoge zanimljive stvari o tom kartelu.
Onda Černobil, gdje životinje i vegetacija uspijevaju što potvrđuje Galena.

Atomska teorija, mislim da se Tesla nije slagao s njome? Jel itko ikad vidio atome?

Sigurno je da postoji neka energija i nije sve lažno, ali mnoge stvari su jako sumnjive i kontrolirane od kartela radi njihovih interesa. Oni koji su radili u firmama koje prometuju tim materijalima znaju još neke stvari. :fiju:

Dobro je pogledati prije filma:

LAcy 21.07.2023. 22:56

Mda, japancima je pala bomba kasikara :facepalm:

Mladenxy 21.07.2023. 22:57

Da, znamo, zemlja je ravna ploča, u središtu Mjeseca je baza vanzemaljaca ili nacista, nije još sigurno jer čovjek nije nikada ni sletio na mjesec, jer bi pao sa ravne ploče...ali ne može pasti jer je okružena ledenim brjegovima.
Sve to znamo kao i za neki dan umjetno proizvedenu oluju od strane Amerikanaca.
Hvala ti za video koji se ne vidi, sigurno si blokiran jer je to istina koju ne smijemo vidjeti.

LAcy 21.07.2023. 23:00

Prvo, zemlja nije ni ravna, ni okrugla nego u obliku lavora! Znanstveni clanak u nastavku :D

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.ne...ebp?v=libqp6mg

mamutarka 21.07.2023. 23:11

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3687056)
Hvala ti za video koji se ne vidi, sigurno si blokiran jer je to istina koju ne smijemo vidjeti.

ma nezna šerat čoek, evo ti :D

OuttaControl 21.07.2023. 23:29

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3687056)
Da, znamo, zemlja je ravna ploča, u središtu Mjeseca je baza vanzemaljaca ili nacista, nije još sigurno jer čovjek nije nikada ni sletio na mjesec, jer bi pao sa ravne ploče...ali ne može pasti jer je okružena ledenim brjegovima.
Sve to znamo kao i za neki dan umjetno proizvedenu oluju od strane Amerikanaca.

A ljudi gušteri, di su ljudi gušteri! Ovo je apsolutna diskriminacija i bezobrazluk!

A ovo je igrackica za kentija :D
https://i.ibb.co/XkLP5RC/Screenshot-...c16219827d.jpg

partwish 22.07.2023. 12:23

Citiraj:

Autor kenti (Post 3687052)
U Oppenheimeru će biti zanimljivo vidjeti hoće li prikriveno reći istinu da je to sve bila dobra propaganda radi pobjede u ratu. Mnogo je razloga zašto je sumnjivo da je to bilo lažirano.
Testovi nuklearnih bombi su takva smijurija da ne znam tko ozbiljan može to vjerovati. Udar dolazi iza kamere i sruši kuću ispred kamere, a njoj ništa, niti se pomakla. Ima još puno primjera, ali testovi su prvi pokazatelj da nešto gadno smrdi.
Druga stvar, zviždač Galen Winsor, koji je jeo to gorivo, možda se zato zove Yellowcake, :lol2: je iznio mnoge zanimljive stvari o tom kartelu.
Onda Černobil, gdje životinje i vegetacija uspijevaju što potvrđuje Galena.

Atomska teorija, mislim da se Tesla nije slagao s njome? Jel itko ikad vidio atome?

Sigurno je da postoji neka energija i nije sve lažno, ali mnoge stvari su jako sumnjive i kontrolirane od kartela radi njihovih interesa. Oni koji su radili u firmama koje prometuju tim materijalima znaju još neke stvari. :fiju:

Dobro je pogledati prije filma:

https://i.imgur.com/GiZttRQ.jpg

Tajl3r 22.07.2023. 14:46

Asteroid City

Uh-huh

Nedorecen i naporan

OuttaControl 22.07.2023. 14:56

Citiraj:

Autor Tajl3r (Post 3687152)
Asteroid City

Uh-huh

Nedorecen i naporan

Bas sam se mislio ocu li ga pogledat mislim da ipak necu gubiti vrijeme...

Mommistake 22.07.2023. 16:49

The Flash - nakon viđenog trailera u Cinestaru prije xy mjeseci, mislio da su krenuli u dobrom smjeru, mračnije i ozbiljnije.

Kad ono, totalno krivo... :D

CGI užasan, ne znaš jel od CGI gora radnja ili gluma.

Uglavnom, 3/10 max.

ONeill 22.07.2023. 16:54

A nemoj tako; oni dijelovi s Batmanom su mi bili odlični.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:36.