![]() |
treba mi trecking bike za po gradu dospola i nazad! znaci da sto vecu brzinu moze postici i da nije pretjerana meta za kradju, biti ce ostavljan pored portirnice u bolnici Dubrava!
|
Kaj ste umrli ekipa? Ja imam jednu finu ponudu za bajk, sutra test ride pa možda padne ak paše veličina :)
|
ja se jurcam po ledu i skupljam kondiciju :)
Prekosutra kiša :( |
|
Meni osobno oduran, al predobar bajk, barem ga svi jako hvale, jel....
|
Destro ti si se speko na velikom wb tak da i ocekujem da ce tebi biti gadan :lol2:
Meni su mondraker rame super, al ova no reach lulica mi je gadna ko pes. |
Citiraj:
@destro, ova nova verzija mi je gadna za poludit, prije je bia lipsi. (radi lulice naravno) |
Pitam isključivo zbog ove grbe na TT i te lule. Kuiš, oni su išli produljivat TT i eliminirati lulu da bi dobili - što?
Svi navodi koji su kao pozitivni usmjereni su na stabilnost bajka, pa bemu miša, kao drugi bajkovi nisu dovoljno stabilni? :rolleyes: Prije je bio puno ljepši, ali baš sa ovim modelom rame mi dođe da nikad više mondrakera ne pogledam :D EDIT: 6cm je razlika ugrubo u wheelbaseu dva modela foxya taj xr i onaj drugi... Pa to se osjeti ko da kuću okrećeš u iole jačim zavojima :D |
Citiraj:
Meni taj majndbrejker izgleda ružno i lijepo odjednom. A dobar mora bit, ipak ga Fabien Barel pelja. |
Kad sam prije par dana vidio taj bajk i onu grbetinu, prvo sto sam se pitao - koja je to budala dizajnirala, svi rade skladne zaobljene linije, a ovo je saka aka grba u oko.
Vidim da svi misle isto :D |
danas sam vidio najbolju ghetto setback sic štangu :D
:D hahahhaaa ubio sam se od smijeha kao nikada !! to je ovako otprilike izgledalo (zanemari umijeće photoshopa, predoči :D ) http://www.pohrani.com/f/18/aO/B2o9UFw/mlbpg18kz.png :beer: |
Da ne vozi to mozda neki deda na poniju, jer sam identicu samogradnju vidio tu na Kneziji.
Takodjer sam vidio dedu s komandnom plocom i gomilom prekidaca, lampica i kojecega nacrckanim po bajku, isto nekakav poni, bajk izgleda ko svemirski brod iz 70ih godina :D ...iSlicnih cudesa na Kneziji ima jos, ma di sam ja to doselio :D |
Ja drkam na mondrakera, al opet, ja drkam na razno razne perverzije pa nisam objektivan.
|
Citiraj:
Željac, meni je ostalo to u pamćenju isto, vidio sam ju ali ne znam gdje i kad. Frajeru je očito premali bajk pa je to riješio na "elegantan" način :D |
hipi dedu sa svjetlima i zrcalima ja uredno vidjam vec 5 godina na jarunu. redovito...
mislite da ce bit sutra kise? |
Citiraj:
Sutra su velike sanse za kisu pogotovo poslje 12 :-l |
|
Meni su lijepi Mondrakeri. Lula je u osnovi direct mount, ko kod DH bajkova, za izravniji handling, a duži TT je naravno za penjanje. Koliko tih par cm igra ulogu, obzirom na trend sve kraćih lula, 4cm i manje, ne znam dok ne probam, a probao bi.
Ovaj isto ima grbu, malo je manja al je sexy http://cdn.mos.bikeradar.com/images/...7zb-670-70.jpg |
Lovro kaj ces kupit na kraju?mozda ovu posto je zeljezo in...http://www.dropbike.com/forum/viewto...?f=31&t=80703?
|
Evo vratio se sa testiranja. Bajk je bio Giant Anthem , M veličine , koji mi je , nažalost premali. Najveći je problem bio seattube , 350mm sic štanga izvučena iznad maximuma , a meni sic prenisko :D
Top tube je isto za barem 1cm prekratak. Al bajk radi vrhunski , čak bi nekako i pregrmio nedostatak lockouta jer Maestro super radi svoj posao. Sad sam siguran da ništa ispod 600mm top tubea nedolazi u obzir , tako da tražim novu ramu/bajk i dalje. |
Jel ima tko sa viskom volje i manjkom pameti i dobrim gumama da se planira uputiti sutra/preksutra na Sljeme? :D
|
Takvih se uvijek nadje, ali ne preporucam.
Ja cu sutra pjehe u trening-izvidnicu Bikca-Leustek, pa ako bas ocijenim da se moze spustiti po nekoj od staza idem u nedjelju, i naravno javim na forum. Temp. ce biti iznad nule (vjerojatno i nocu), pol metra nijega ce ojuziti i natopiti se vodom, a to je koma za ikakvu voznju. Da je smrznuto - sasvim druga prica. |
Rado, al manjak vremena :(
|
ja razmisljam da odem gore cestom. cisto da se vozim, popijem gore caj i ako treba i dole cestom, treba malo pakne kuriti :D
|
ja sam sutra gore! :D
|
|
nista od kise a? :)
hebemu, da nemam sastanak sad za koju uru bi se rado provoza po snigu. A i temp je ok, ocekiva san ladnije. |
Navozio bi se po asfaltu, ili nanosio po snijegu ;)
Stanje na Sljemenu je koma. Donja polovica pod debelom ledenom korom, i sad se to otapa i prelazi u bljuzgu, gornja polovica pod mokrim dubokim i teskim snijegom. Tlaka i za hodanje. Leustek nevoziv u cijeloj duzini. Nadam se da ce se to otopiti do iduceg vikenda. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:27. |