![]() |
|
Citiraj:
|
Znaš da bude, a obzirom da je film danas u kinima diljem svijeta - ocjene i dojmovi budu skroz pozitivni.:):D
|
Citiraj:
Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
Samo za najgore mazohiste
White man can't jump je dobio 2023 remake https://www.theguardian.com/film/202...ew-jack-harlow |
Citiraj:
ali rezervirao sam ga kod videotekarke :) |
Don't care, zadnja uloga Lance Reddicka. Upravo gledam i uopce mi nije lose.
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
Eto domaće recenzije Fast X
https://ravnododna.com/fast-x-od-umj...inteligenciju/ |
Citiraj:
|
Fast X je imal budžet od kakvih 350 milijuna dolara i ko zna gdje točno su ti nofci otišli, jer na CGI, radnju, likove i glumu nisu sigurno.:):D
Ajde, ako ništ drugo vratili su glumicu koju smo prije spomenuli, a valjda budu kroz loš CGI vratili i Paula Walkera u sljedećim nastavcima.:hitthewal: |
Mali OT.
Napokon je izasao TraktTV app. za sad samo Android. Ovo sam čekao bar 5g mislim 😁 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
OK, pogledah SISU. Mislim da je moj inicijalni komentar od pred par mjeseci ipak bio točan.
Stavljati ovo u kontekst wicka je deplasirano. SISA je u svakom smislu inferioran proizvod. Nalaženje paralela u psu je deplasirano iz više od jednog razloga u koje neću ulaziti da ne spoilam film. Iako nema tu baš previše materijala za spoilanje. Priča loša, scenarij loš, gluma loša, efekti loši, ali previše mi je to pretenciozno za propisan trash film. |
Sisu je "Tarantinov Rambo" sa Aliexpresa. :D
|
Pogledah Hearts in Atlantis (2001)
https://www.themoviedb.org/movie/113...ts-in-atlantis Mislim da je film osjetno bolji nego ocjene sugeriraju, ali tematika je malo specifična pa je niži prosjek za očekivati. |
|
Citiraj:
|
Fali mi 30ak min filma iskreno.
Razlozi ubijanja su legitimni. :D Ne znam zakaj mi dupla post... |
Uzas od filma, kopija Rampage-a.
|
Citiraj:
To catch a killer? |
Da.
Nije bas kopija ali ideja o odbacenom otpadniku i ti "mudri" dijalozi i monolozi koji pospjesuju rad crijeva me odmah podsjetila na Rampage :D Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
kao i Law abiding citizen
|
DC League of Super-Pets ima dobrih fora, sprdacina na DC superjunake.
Btw, nije da je nevazno al' John Wick: Chapter 4 nije vise nedostupuan :D |
John Wick: Chapter 4
Solidan/vrlo dobar ako ste sposobni pustiti mozak na pašu, kao i kod prethodnika. Ovaj je možda malo predugačak. Najbolji lik u film je pas kao i i svim ostalim dijelovima. To Catch a Killer Limunadica, može se pogledati, nije teški drek. Ali smanji očekivanja ako ih ima. Air To sam već pisao, sasvim solidan film koji funkcionira kao laganini zanimljiva povijesna priča. Nenametljiv i pitak. The Covenant Vrlo dobar, u okviru očekivanog od ovog redtalja i glavnog glumca. Pretjeran ali adrenalinsko dramska zabava. The Mother J. Lo. je plaćeni ubojica, LOL. Uvjerljiva u p. m. Na žalost i seksualna karizma joj rapidno opada, ali još se drži stara svaka čast na tome. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni nikad ta ženska nije bila jasna. Niti malo sexy kao ni Jennifer Aniston iako su totalno drugačije ali u svoje vrijeme su bile "vruća roba". |
IMHO obje Jennifer su OK po pitanju privlačnosti i izgleda, samo pjevačica uopće ne zna glumiti, osim, ako nije za potrebe glazbenog spota i to je to.
Aniston pak nakon Friends serije uvijek glumi istu tu Rachel ulogu gdje god i neovisno o žanru koji je većinom uvijek isti, tak da uzalud joj trud. |
Citiraj:
Gesendet von iPhone mit Tapatalk |
Čekaj, je se ovo diskutira da JLo nije sexy komad? Da nije MILFAČA IPO?
|
Meni je baš hreclih, ali velim da ne zna glumiti.:):D Zgodna je, tu se nema kaj za reći.:frend:
|
Citiraj:
Monica Belucci, Sofia Vergara, Jeri Ryan, Salma Hayek, Charlize Theron (mada je malo deprimirajuće da je stavljamo pod MILFice) su USS Enterprise prema te dvi Jenniferke. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47. |