![]()  | 

Citiraj: 

Volio bi da jurne 100 min zombija u jednom valu, to bi bilo ludo :fiju: BTW hvala na IPu :)  | 

Ajd da i to vidim... 
	edit: Ajme boze, sto je ovo.... :D Sok i nevjerica.  | 

Citiraj: 

| 

zašto na nekim serverima ne mogu kao spectator pratit nekog igrača?jel moguće uključit to? 
	npr na ovom serveru 82.193.211.73:28971 =OK= CLAN server :stoopid:  | 

Citiraj: 

| 

Kako postavit da se ne troše metci. Radi se o mom zombie serveru, i sve sam uspio osim toga. 
	Probao sam: /player_sustainAmmo 1 /set player_sustainAmmo 1 Stalno mi piše ispod player_sustainAmmo 0, tj nije mi prihvatilo ovo gore :smoke:  | 

http://www.imagesforme.com/out.php/t...000fb2b2e8.png 
	ako cemo stavljat SS-ove sa tdm i ffa ^^ eto i mog hehe.:zdero: inache zanima me jel se moze kako oni zombiji iz co-opa igrat preko neta. zna netko?  | 

Haks ili kemp? :D 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

kemp 2 win ^^  | 

jel se moze namjestit u config u mp da mi pise koliko je ostalo zivih iz oba teama da ne moram gledat sa tabom? 
	 | 

Citiraj: 

Ali sam jedini na serveru, i ja sam ga kreira, pa mi prolaze druge ADMINSKE komande za taj mod ;)  | 

nikad nisam igrao to cudo od zombija pa ni neznam naredbe niti kako izgleda mod,ali raspakiraj mod pa vidi kako tocno ide naredba.u najgorem slucaju promjeni je u modu pa upload na server i restart 
	 | 

Citiraj: 

Jer ja sam vise koristio modern ali uvijek sam imo problema kod njega kada upisujem neke komande upisivo sam i po 20 puta i uvijek mi javlja nes krivo i onda isprobavam bez / i tako uvijek mi sjeban taj modern rcon. Ali je bolje sta se nemoras loginat i nemoras biti u igri vec sve mozes izvan igre.  | 

cemu potreba za te lose programe? 
	imas konzolu,imas naredbe,znas sta sam upisujes i mora radit.Kad si u igri koristis konzolu od igre,kad si van igre koristis ASE il HLSW,ovisno sto koristis. kakvi mrtvi modernrcontool 0.63b verzija i slicno...  | 

Citiraj: 

Citiraj: 

Citiraj: 

| 

Jel ima kao PCE clan ili to samo ovako TAG? ako da onda moze jedan war da se dogovorimo? 
	 | 

najlakse ti je tako baja,pogledaj stvarno je logicki slozen svaki mod,naci ces jako brzo. 
	 | 

ako hocu igrat cod4 prek neta, koja mi verzija igre treba, tj. koja je zadnja/zadnji patch izašel??? 
	može odmah link za download:D  | 

Citiraj: 

Patcheve možeš pronaći na www.gamershell.com :kafa:  | 

Skine patch 1.6 (~280 MB), on uključuje sve prijašnje patcheve i onda još skine 1.7 (~35 MB). To mu je dovoljno. 
	 | 

@baja001 
	Sa tim sam i ja eksperimentirao nesto,i da bi ti ta komanda radila treba biti ukljucen devmap mod.  | 

a za cod2? 
	 | 

kaj za cod2 patch zadnji? 1.3 je zadnji (samo taj instaliraš) 
	 | 

Citiraj: 

http://pce.hostili.com/images/Pbysz_thumb.jpg Nisam igro CoD4 gotovo 2 mj... Sad poceo opet malo... Evo friskih SS-a: http://pce.hostili.com/images/Nijelose1zw6_thumb.jpg http://pce.hostili.com/images/ahhhglsi_thumb.jpg  | 

Citiraj: 

| 

@Apacer 
	Tnx, radi mi kako sam zamislio ;) Nego imam jedno pitanje. Srčao sam međutim google me odjebao, kako dodati preko konzole New Favorite, tj. kao za /connect x.x.x.x:xxxxx, tako npr addfav x.x.x.x ;) Znači ima li komanda da upišem komandu + IP, i da dobijem taj server u favoritima, razlog lakše mi ide C/P nego prepisivanje :) EDIT Da li se kako može manualno upisat IPove u servercache koji je u COD4 rootu?  | 

pa za tog vraga baš trebam original serijski...prek xfire-a se više ne mogu spojit niti na jedan server...ima možda tko IP od nekog servera koji to ne zahtijeva:D... 
	serijski si bum kupil negdje drugi tjedan, pa da do onda na nekim piratskim igram:D  | 

Pozdrav svima, imam jedno pitanje a kako je prevelika tema nisam bas uspio naci sto me zanima. 
	Zanima me koliko vam traje vrijeme ulaska u multiplayer, znaci kada na desktopu kliknete 2 put na mp koliko vam treba da se igra pokrene. Meni sa procesorom na 3.5ghz treba doslovno cijela minuta, cak i nakon nove instalacije winsa kada sam mijenjao grafu. Prijatelju sa e7200 na 3ghz treba isto oko minut, dok recimo meni na laptopu sa "jadnim" athlon64x2 na 1.9 treba max 5 sekundi a bratu na athlonu 5000+ na 2.6ghz ulazi trenutacno. Je li to stvar proca, Je li moze bit da amd-u nesto bolje "lezi" ili je samo slucajnost? Hvala!  | 

| 

Citiraj: 

Nisam imao pojma da to ima veze sa tim. Hvala!  | 

Zanima me dali netko zna,zasto mi se restarta cfg,tj obrise se tj.izmjeni,i nakon svake mape padne sa 18 kb na 16 kb i vise nije moguce igrati na njemu,prijatelj mi ga je poslao! 
	 | 

Citiraj: 

| 

MisterM kakve veze cd key ima sa configom_mpom? 
	 | 

Pošto to još nisam probao zanima me kako ili preko kojeg programa razgovarati sa frendom u COD4 (team speak)??? 
	 | 

Citiraj: 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Probat ću poslje postavit IPove ;)  | 

Kod mene nema takvih problema makar se radi o intelovoj konfi. 
	ja se na tvojem mjestu nebi zivcirao oko toga, dok igra radi sve 5. nego #Baja 001 kaj mozes navesti par servera na kojim igrate ako nije problem? :)  | 

mala pomoc, frend kad igra cod4 ima ping po 200, 300, 400, a ima istu vezu kao i ja, brzina sve isto, svi ostali imamo po avarage 50-70, a on tako velik, možda zna u netko u čemu je problem??' 
	 | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00. |