![]() |
Citiraj:
|
Nitko ne spominje kako je gospodin koji je u utrci s gelojem za najboljeg strijelca dao neymaru da izvede penal....
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Komotno 33.
|
1 privitaka
33. naslov prvaka Italije! Grande JUVE! :goood::chears:
Privitak 14890 |
Jel to MU - luzeri jopet pokusavaju preokrenit 0:1. :D
|
|
Lol 33, sta vas muci zbrajanje? :) mozete si jos 10 dodat komotno i dalje ste lopine :)
|
Evo kompleksaša,pa vi do naslova možete jedino kad im vam dodijele iako ste treći završili(a i to bute vračali nazad,kad smo kod lopina,jelte...)...nemrete u svom gradu prvi bit di bute u Italiji :lol2:
|
molim jos vise vrijedjanja ronalda prije utorka, tako da utrpa i tamo 3 komada
|
Citiraj:
Kao što rekoh par postova iznad, muku muče! |
Kakva muka Reala protiv Seville ali evo nakon par srčanih napokon je završilo 2-3 za Real.
|
Ništa čudno ... ipak je ovo prvi domaći poraz Sevilli (u 35. kolu) ove godine.
Iako da budemo iskreni, mnogo je igrača danas zakazalo, poput npr. Marcela kojeg jednostavno treba na strijeljanje odvesti :D Ramos je također zujao po terenu i usput skrivio 11.erac (iako nije bio stoper na ovoj tekmi :)). Vezni red je pak priča za sebe ... djelomice zbog umora, pogotovo kada se igra protiv takvog protivnika u gostima. Ova sljedeća kola odlučuju, prvenstveno zbog ispreplitanja sa nastupima u LP. |
zabio 2 gola glavom na tekmi, ja mislio da se radi o Mandži :D
IMO Ronaldo 1. strijelac lige, Barceloni 3 naslova, i sreća da su obojica u Španjolskoj jer takav kontinuitet bez dužih bolovanja ne bi imali negdje dalje |
Zajebo me Bayern i Sampdoria za 600kn (svako je morao zabiti samo 1 gol - igrao sam oba daju gol na te dvije tekme). Odite vidjeti statistike...
:rolleyes: :hitthewal: Jebote sreća :nono: |
Ma jel to wba dobio m.united? :D
|
Vidis da hi nema :D
|
:D
+ još im je RVP fulao penal koji to nije ni bio. :D Sutra CFC protiv uvijek neugodnog Crystal Palacea. :p Čisto da se taj naslov potvrdi. :) Iako sada imaju 13 bodova više od drugog M.Citya, a do kraja se još igraju četiri utakmice što je ukupno 12 bodova. :p Nadam se da će A.Madrid malo sjeb...planove barceloni za naslov. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
ROTFL eto opet. :D Svaki klub bi bio "neugodan" da netko u nekom trenutku nije dao hrpu love. :D
|
Ova prica o lovi je dosadila i vanzemaljcima.
|
Misliš? :D
Možda da esc napomene da bi CFC bio jedina ekipa u zadnjih osam godina koja bi osvojila naslov, a ima pozitivnu financijsku sliku (odlični transferi) i ne prijete mu nikakve sankcije. ;) |
Ako se ne varam, Chelsea je dugogodišnji gubitaš jer su u zadnjih 10 godina u plusu bili samo 2012. i sada (2014.), s tim da bi i 2014. završili u gubitku da nisu prodali Matu.
|
Isto kao i svi drugi. :) tj. većina drugih. :)
|
Ma to su bezvezarije. Hoces osvojit nesto,ulozi pare jbt. A druga stvar je koliko je nesto isplativo,tj koji se igrac isplatio a koji ne. Eto meni drag MUTD je trebao biti prvak koliko je potrosio ali gubi od wba recimo. I jos se traze igraci i placaju milijuni. Bezveze. Ali svejedno,ili imas jebene talente i znalce iz svoje skole,ili jeftino kupujes talente ako imas prave skaute,ili kupujes gotove igrace. Kako god,bez para nema naslova
|
Jedino se Real može pohvalit da je svake godine u plusu, a o dugovima nećemo :D
|
Mislim da bi se trebalo gledati sve ukupno. :)
Minvajl hazard fulao penal (golman obranio) ali zabio je odmah od odbijanca. :) |
Lijepo odglumljen penal, to nećeš spomenut :D
|
Nisam vidio penal. :) Taman sam bio ugasio stream. ;)
Znaš da nikad ne propustim komentirati na CFC fejlove ako ih bude. :) Pozdravite prvake. :) CFC je prvak! ;) Drobili su i velike i male utakmice. Dva pehara ove sezone, šteta za LP...štaš. :( |
Zasluzeno nema sta. Ove sezone prvi od pocetka do kraja.
Meanwhile MUTD mozda ne udje ni u Euroligu :/ |
Citiraj:
trošenjem energije protiv WBA |
Eto sad znam da sigurno ne ulaze :)
|
Citiraj:
Čestitke Chelsea, zasluženo najbolji u PL :) |
Ajmo, ajmo PSG, još samo PSG..:D trpanje Nantesa
|
Ibra :D D.E.M.O.L.I.R.A.NJ.E. :D
|
Wtf kakvo demoliranje? Pa 1:0 je??
|
0:2, do kraja bit će jedno 4-5 :0
|
2:0 ostalo, ja zadovoljan
|
Nastavlja se odlična serija, danas Arsenal upravo ubija 3:0 Hull City,
čekamo pobjedu Reala sutra, gg3+ na Bayernu i Barceloni i naravno pobjedu MU nad Crystal Palace u subotu!:goood::goood::goood: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:30. |